Wiki bikini? Se og køb DISSE lækre bikinier fra Wiki

En lækker Wiki bikini? Solen har ramt Danmark, i det mindste for en stund, men det varsler dog godt for den fede fornemmelse af varme og masser af sol igennem sommeren. Det kræver selvfølgelig også at man begynder at kigge på sit badetøj, for hvis der skal bades og slikkes sol ved strand, sø og pool igennem sommeren hvad end det er syd på eller her til lands, så skal bikinien selvfølgelig passe.

Wiki of Denmark laver noget lækkert badetøj i den lækre feminine stil, der passer til rigtig mange kvinder, og her på Le-Reve har vi fundet et par lækre og faktisk også forholdsvis billige bikinier som du kan bruge til inspiration.

 

Flotte Wiki bikinier

Det er jo selvfølgelig vigtigt om man leder efter de lækre badedragter til kvinder eller man er til bikini, og hvis du er til det sidste, så er de fem nedenstående modeller lige dig, for stilen og farverne er super flotte.

 

full-cup bikini top

køb wiki full cup bikini med justerbare stropper

En lækker bikini i både diskret men også farvestrålende look på en og samme tid. Kommer i lækker stretch materiale med justerbare skulderstropper, og er særdeles chic i stilen, dog kan stoffet ikke klare klor, hvilket jo betyder, at swimmingpool besøg er udelukket.

Magic bikini top

Brug den lækre Magic bikini fra Wiki til sommerferien

Den søde og feminine Magic bikini kommer i både blå og mint farve. En dejlig feminin bikini der kommer i pasform med stretch, bindelukning og justerbare spaghettistropper. Hvis du have en bikini der viser både det elegante samtidig med det søde, så vil denne model absolut skabe lige præcist det look.

 

 

Boston blue Magic bikini

Brug den feminine Magic bikini til sommer

Du finder også Magic bikinien fra Wiki i en lidt anden form, for den lækre stil i Boston Blue giver det helt rette udtryk hvis farven passer dig. En super sød, feminin og elegant bikini til stranden igennem hele sommeren.

 

 

Sort wiki bikini

køb den smarte sorte wiki bikini til stranden

Sort er den farve som rigtig mange foretrækker, for den passer både til det lyse og det mørkere teint, samtidig med at sort jo skaber den elegante og feminine stil. Det er netop hvad du får med denne sorte bikini, som kommer i den gode stretch pasform.

 

 

Stribet Bikini

køb en billig Wiki bikini til sommer

Hvis du kan bære striber til din krop og udtryk, så finder du også dette i udvalget af lækkert Wiki badetøj. Det er jo ikke os alle der kan bære striber hvilket du kan finde ud af ved at bruge de gode tips til at vælge bikini til din kropsform, men denne søde og enkle bikini er dog et ret godt bud, og prisen er faktisk også i en okay billig pris.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)