Vinterstøvler (2018)

Vinterstøvler til kvinder er ligesom med alt det andet varme tøj, noget du snart skal til at overveje.

Vinteren kan være en smuk og dejlig tid, men det kan da også være en rigtig typisk vinter. Her er påklædningen en vigtig detalje udover det flotte look, for vores danske vejr gennem december og frem, kan være både bidende koldt, blæsende, vådt og faktisk også utrolig varmt for årstiden.

De varme damehandsker, huen, jakke og støvler er noget alle har brug for, og hvorfor ikke også i den rette stil. Helt ligesom med den varme vinterjakke, så er støvlerne også en del af dit udtryk. Måske de gamle støvler skal udskiftes fordi de er blevet slidte og grimme? Til det finder du inspiration her. Vi har fundet lækre modeller indenfor vinterstøvler til 2018/2019 sæsonen, og måske du faktisk falder over det helt rigtige par du bliver forelsket i.

De nedenstående støvler kommer både i det rå, casual, elegante og feminine look, helt ligesom brands og priser dækker både top og bund indenfor kvalitets støvler og støvletter.

 

Billi Bi biker støvlette

køb den fede sorte vinter støvlette som kvindeHer får du en rigtig klassisk støvle med hæl og lynlås. Støvlen der er i læder, er ikke super varm men på bedre dage kan den være ganske rar. Du får et lidt råt touch i det klassiske look der er i Billi Bi sko. Den vil være perfekt til arbejdet eller skolen, da den har lidt hæl, som også gør den lidt eksklusiv. Sæt disse Billi Bi støvler sammen med en flot uldfrakke eller varm dunjakke.

 

 

Varm Inuikki støvle

køb den varme dame vinterstøvleFind støvlen til 1.999,- kr. ved Bubbleroom

Hvis du ønsker den korte og flade støvle der kan holde fødderne varme, kan du det være at du skal overveje denne Inuikii sko. Støvlen har læder på ydersiden og er foret i 100% lammeuld. Der er forstærket hæl med skinddetaljer og et diskret logo på bagsiden af hælen også.

 

 

Henry Kole støvle

Køb de feminine Henry Kole støvler til vinterFind støvlen til 1.475,- kr. ved Bubbleroom

Hvis du søger det elegante look i en kort støvle, kunne denne pæne Henry Kole boots måske være sagen for dig. Støvlen/skoen kommer med en feminin silhout med den spidse tå og den blanke overflade af læder. Hælen er en dejlig bekvem hæl og på indersiden får du en smart pyntelynlås. En lækker håndlavet spansk dame støvle med hælhøjde på 8 cm. der passer til det mere feminine dametøj.

 

 

Sorel vinterstøvler

Køb de varme mokkasin støvle som ung kvindeFind Sorel støvlen til 999,- kr. her

Køb en lækker flad støvle som denne Sorel vinterstøvle i beige nuance. Støvlen kommer med læder overdel og tekstil som for. En støvle i stil med Salomon, Lacrosse, Rieker, Timberland og lignede der også byder på de flade mokkasin støvler.

 

 

Bruno Premi høj støvle

Høje vinterstøvler til unge kvinderFind støvlen til 1.395,- kr. ved Sarenza

Hvis du leder efter støvler der udstråler frihed og overskud, så er denne højhælet model måske lige præcist det du søger som kvinde. En flot og fin støvle til festlige lejligheder eller en tur i byen. Til 1400 kr. får du læderstøvler med kun 2,5 cm. hælhøjde. Og måske dette er den helt rigtige støvle til hverdag eller aftenbrug.

 

 

Tamaris Woms vinterstøvler

Gode varme vinterstøvler til unge kvinderHvem vil ikke gerne have en super varm vinterstøvle, der samtidig ser godt ud? Det får du bestemt med denne Tamaris vinterstøvle i copper nuance. Den vil se super godt ud til et par stramme jeans og den varme dunjakke til at holde overkroppen varm også.

 

 

Ecco Sculptured

Brug Ecco støvler til vinter som kvinde

Hvis du vil have et par elegante, feminine og fede støvler, så er denne Ecco Sculptured støvlette en rigtig lækker støvle både til festlige lejligheder f.eks. sammen med årets nytårskjole, og til hverdagen på job, skole eller andet. Du får med Ecco absolut topkvalitet i materiale og pasform, samtidig med at Ecco virkelig har gjort noget ved stilen. En flot og feminin støvle i stil med mange Tamaris ankelstøvler.

 

 

Hunter gummistøvler

Brug Hunter gummistøvler til vinterFind støvlen til 1.129,- kr. ved Spartoo her

Er du en modebevidst kvinde, så er Hunter gummistøvler måske lige dig? Denne Hunter Refined Gloss Quilt i den korte model, giver dig et flot anderledes udtryk med det smarte design. Prisen for støvlen ligger på 1.129,- kr. som er i den højere prisklassen af skalaen indenfor gummistøvler til kvinder.

 

 

Sofie Schnoor Støvletter

køb elegante Sofie Schnoor dame vinterstøvler

Super moderne og eksklusiv støvle til 1.495,- kr. Denne støvle er og bliver et stort hit! Den har et klassisk look men med et råt og feminint touch, der virkelig kan skabe den frie stil for dig som kvinde. Derudover, så vil støvlen være super lækker til en flot og klassisk frakke, kjole eller bukser i hverdag som aftenbrug.

 

 

Skechers Keepsakes støvle

Find den grå støvle til Kr. 445,-  her

En lækker vinterstøvle, med noget anderledes udtryk end Sofie Schnoor støvlen. Skechers Keepsakes støvler er dejlige varme til det kolde vintervejr. Dette er en type støvle der bliver ved med at være på moden år efter år helt ligesom vandrestøvler og andre. En anderledes støvle men dog i samme stil der kan være et billigere alternativ til de populære Bumper støvler til kvinder.

 

 

New Look Chelsea støvler

Køb de billige New Look vinter støvletter til damerFind den sorte støvle til kun 329,- kr. her

Hvis du søger billige vinterstøvler til kvinder i den feminine stil med hæl, kan du købe disse sorte New Look støvler til kun 329 kr. Støvlen kommer med en hælhøjde på 9 cm. i et klassisk udtryk i materiale af imiteret skind.

 

 

Moon Boot vinterstøvle

køb en varm feminin vinterstøvle

Find Moon Boot til 1.114,- kr. ved Sarenza

Moon Boot giver det pompøse og varme udtryk som du også finder i lignede modeller som Bumper eller Vagabond støvler. En kombineret gummistøvle og støvle der giver det glansfulde udtryk ligesom Hunter. Og det varme udtryk som findes i den klassiske Moon Boot sko og støvle.

 

 

Fahari Lauren Ralph Lauren

køb de eksklusive damestøvlerFind Ralph Lauren støvlen til 1.199,- kr. her

Er det den eksklusive støvle du søger, så er denne lækre bruge læderstøvle absolut den seje og feminine damestøvle. Ralph Lauren Ralph er  et populært brand især deres tøj til unge kvinder. Og det skyldes den gode stil og materiale du får med brandet. En lækker støvle du kan finde til 1199 kr. og absolut et lækker valg blandt de mange smarte dame støvletter.

 

 

Pavement biker støvlette

Køb de varme vinterstøvler i biker stil

Hvis du gerne vil have noget, som er rigtig populært og virkelig er med på moden, så er denne støvle til 999,- kr. bestemt støvlen for dig! Denne biker Pavement støvlette har et fantastisk flot og rå look, som du vil kunne sætte sammen med stort set alt lige fra de eksklusive Gestuz læderbukser til det noget varmere vintertøj.

 

 

UGG vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler giver stil og holder varmen

Find UGG Australia støvlen til  1695 kr. her

UGG Australia vinterstøvler til kvinder kommer i de flotte udtryk. Her er denne UGG Classic mokkasin udseende vinterstøvle måske støvlen der kan holde dine fødder varme gennem de kolde januar og februar måneder. Lækre vinterstøvler til unge kvinder der ønsker en sød stil og selvfølgelig vil holde varmen. Du får en støvle med kraftig foring der kommer i lammeuldsfor.

 

 

Sort Filippa K støvle

Køb de flotte vandtætte vinterstøvler i feminin udtryk

Find den sorte støvle til 1.960,- kr. her

Filippa K er et eksklusiv mærke der skaber smuk og trendy stil i gode materialer. Prisen er selvfølgelig derefter, og denne støvler koster lige under 2000,- kr. Hvilket er det dobbelte af en Ralph Lauren støvle i samme stil. Du får dog en elegant og feminin støvle til vinteren med den smarte Filippa K Jean model til kvinder.

 

 

Vagabond Ebba

Find den lette Vagabond støvle på tilbud

En lækker enkel og stilren støvle i gedeskind og recyled polyester, er hvad du får med denne Vagabond Sue korte støvle. En dejlig afslappet støvle til hverdag og fest i den lyse stil. Støvletten kommer også i den sorte farve, og er velegnet både til de unge som de mere modne kvinder. Støvlen i det svenske Vagabond mærke, kommer i den moderne stil der er kombineres med det typiske nordiske og sydeuropæiske.

 

 

Canada Snow ruskindsstøvle

Find støvlen til 1.399,- kr. her

En anden type dame vinterstøvle til at holde fødderne varme i, kan være disse Canada Snow støvler i 100% lammeuld. Du får en støvle hvor indersiden er isoleret med ægte fåreskind. Ydersiden kommer i 100% ruskind og med en hælhøjde på 4 cm.

 

 

Steven Madden overknee støvle

Køb de høje dame støvler til vinterbrugFind støvlen til 1.299,- kr. ved Bubbleroom

Hvis du er til overknee støvler med det feminine og overskudsagtige udtryk, kan disse sorte Steven Madden støvler i imiteret ruskind måske være noget for dig. Et par flotte moderigtige der er velegnet til efterår og den milde vinter. Støvlen kommer med en hælhøjde på 10 cm. og snøring bagpå.

 

 

Crocs Crocband støvle

Køb de populære Crocs som vinterstøvler dameFind Crocs støvlen til 539,- kr. ved Spartoo

Crocs sandaler er populære især til børn, men også kollektionerne indenfor sko og støvler er blevet populære. Her er denne varme dame vinterstøvle fra Crocs måske lige din stil. En varm støvle i syntetisk materiale der både kan være de vandtætte vinterstøvler som støvlerne der holder dine fødder varme gennem vinteren.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)