10 lækre Vero Moda kjoler for 2018 til den gode billige pris

Vero Moda kjoler kommer i mange lækre designs og fælles for Vero Moda tøj er, at det kommer i en dejlig billig pris.

Når du skal finde en lækker kjole så findes der rigtig mange spændende, stilfulde, smukke sexet og ikke mindst dyre designer kjoler. En sød eller lækker kjole behøver ikke være så dyr, for Vero Moda er både billig og lækkert, så hvorfor ikke satse på disse gode kjoler her i 2018?

Vero Moda er etableret i Danmark og der udkommer hele tiden nye spændende kollektioner i kjoler. Her på Le-reve har vi fundet inspiration til dig i form form af lækre kjoler.

Udvalget af fede styles nedenfor kan du bruge om sommeren men også til de koldere tider. Du kan f.eks. finde en lækker billig nytårskjole eller til anden festlig lejlighed. Festen kræver ofte, den elegante og feminin stil, og hvorfor ikke skabe dette og samtidig spare penge, for netop pris og kvalitet er, hvad der gør Vero Moda til et absolut perfekt køb indenfor det lækre modetøj.

 

Hvid Vero Moda Lena

brug den hvide kjole til fest og afslapningFind den hvide kjole til 299,- kr. ved Bubbleroom

En sød kjole der kunne være årets søde studenterkjole, er denne hvide helforet kjole der giver en dejlig komfort. Kjolen kommer med blonde i tajlen bagpå og elastisk smockparti i taljen foran. Et godt alternativ til en Vero Moda gallakjole eller de lidt dyrere Gina Tricot kjoler.

 

 

Vero Moda VMPhilippa

køb den billige Vero Moda festkjole som ung kvinde

Køb en lækker cocktailkjole i sort, som er perfekt at have i garderoben. Ligesom med de smarte billige korte Vila kjoler i sort, så får du også mange smarte sorte modeller i Vero Moda. Denne model kommer i det søde look, som er velegnet til fest men også god til at slappe af på cafeen, byturen eller måske endda til sommerferien sydpå.

 

 

Flot lang kjole

køb den lange gallakjole i Vero ModaFind den lange kjole til 349,- kr. lige her

Køb en lang kjole til festen som denne Vero Moda Dotta Wide kjole der giver dig et flot udtryk til billige penge. En lækker klassisk kjole i det lange snit, hvor du kan kombinerer med de flotte høje hæle, taske, accessories og måske en blazer som overtøj.

 

 

Vero Moda Vmbambo kjole

køb en lækker vero moda gallakjoleFind den søde kjole til 256,- kr. her

Hvis du leder efter en sød kjole til festlig brug, er denne rosa ærmeløse VMBambo model måske den perfekte kjole til dig. Bagpå kommer den med v-udskæring som er rund foran, hvor der også er elegante flæsedetajler. En feminin tætsiddende model til kvinder der vil fremstå chic og med overskud.

 

 

Kort sort Dina kjole

lækker vero moda langærmet kjoleFind den flotte kjole til 299,- kr. lige her

Hvis du leder efter en billig med lækker klassiske Vero Moda kjole med lange ærmer, så denne korte kjole i sort, måske det bedste køb for dig. En pæn ribstrikket kjole i elastisk kvalitet med slids på ryggens midt ved skulderblade.

 

 

VMBeauti festkjole

vero moda kjole blomster

Søger du en elegant billig festkjole der kommer i et unikt men klassisk stilfuldt look? Så er denne Vero Moda VMBeauti cocktailkjole et særdeles godt valg. Kjolen i det hæklet materiale er den perfekte cocktailkjole til festen, hvor du får et klassisk feminint udtryk, og som selvfølgelig skal tilsættes et par flotte stiletter.

 

 

Vero Moda skaterdress

køb vero moda blomstret kjoleFind den søde hvide kjole til 449,- kr. her

Denne hvide skaterdress er det perfekte valg til festlige lejligheder og hverdagen gennem de varme tider af året, hvor du gerne vil have det lette og feminine udtryk med den stumpe talje og regulerbare stropper i den foret kjole.

 

 

Lilly Lace blondekjole

køb den flotte blondekjole til den billige prisDu finder kjolen til 229,- kr. lige her

Køb denne søde blondekjole hvis du mangler en sort kjole i den korte model. En enkel figursyet kjole med rund hals som du kan kombinerer både med de flade eller høje pumps til det elegante udtryk.

 

 

VMNow maxikjole

brug den casual vero moda maxikjole til sommer

En lækker casual maxikjole du kan bruge både til fest eller til det casual brug i hverdagen er, hvad du får med denne søde blomstret VMNow model fra Vero Moda. Kjolen kommer i tre forskellige farver, hvor motiverne er anderledes ligesom farverne, men selvfølgelig i samme model med bare skuldre og tynde stropper.

 

 

VMDabby løs kjole

find den billige og løse Vero Modaa kjoleFind den løse kjole til 379,- kr. Ved Nelly her

Denne Vmdabby kjole kommer i det løse udtryk med elastik i tajlen, smalle skulderstropper og dekorativ snøring på ryggen. En dejlig ærmeløs kjole til det festlige brug, hvor de rigtige accessories som en lækker taske med mere, ophøjer kjolen tilfoldigt.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)