Vagabond ankelstøvler 2018 – Komfort & stil som din (nye) damestøvle?

Hvis du søger efter nye støvletter her i 2018 er udvalget kæmpe stort. Blandt de mange forskellige brands indenfor de korte damestøvler, finder du de svenske Vagabond ankelstøvler.

Vagabond sko & accessories er svensk og blev grundlagt i 1973. Produktionen dækker over sandaler, støvler, pumps, sneakers m.m. indenfor herre- og damesko. Og accessories som dametasker, punge og andre lædervarer.

Designet er kombination af hverdagsmode indenfor det elegante som afslappet med den gode pasform så skoene eller støvlerne er gode at have på. Kvalitet, design og prismæssigt ligger Vagabond i samme klasse som Tamaris eller Pavement støvletter. Hvor du får flot stil, gode at gå i og prisen ligger i det fornuftige leje.

 

Vagabond Alice ankelstøvle

Kom fede ankelstøvler med plateau

En traditionel kort støvle i den traditionelle enkel stil. Den sorte støvle kommer med kolæder og 100% recycled polyester materiale i overdelen  og ydersål i gummi med gedeskind læder i sål. En flot sort støvle med en kraftig hæl der kommer med en hælhøjde på 5 cm.

 

 

Vagabond Kenova støvle

Køb Vagabond Amina, Dioon, Edie, Holly eller Kenova støvlerFind støvlen til 769,- kr. på udsalg her

En lækker støvle i pink til efterår eller vinter. Overdelen kommer i det søde ruskind udtryk hvor foring er med syntetisk pels. En flot støvle der kan holde fødderne varme gennem de kolde tider i Danmark, og samtidig holde den flotte stil.

 

 

Vagabond Mya støvle

Køb Jive, Code eller Mia støvle til chic stil

En ankelstøvle der kommer i en unik stil. Velegnet med sin røde farve, spidse snude, lave blokhæl og tekstil overdele til at give dig et chic og unikt udtryk med en afslappet slå-om kjole eller de mere rå bukser. Du kan skabe forskellige udtryk hvad end det skal være det rå eller feminine.

 

 

Vagabond Jill støvle

køb den flade snørestøvle som kvindeKøb den sorte støvle til 1.495,- kr. her

Hvis du ønsker det casual udtryk og gode støvler til bevægelse, er denne korte Jill støvle måske det rigtige. Et godt alternativ til Vagabond sneakers og en god vinterstøvle med varmt for og vandafvisende materiale. God pasform med fleksible og slidstærke sål i rågummi som er særdeles velegnet til fritid, arbejde eller skole.

 

 

Jamilla ankelstøvle

Køb de flotte Vagabond støvler som kvinde

En sød kort støvle i grå som du også finder i mørkeblå eller sort farve. Støvlen i gedeskind læder kommer med en mediumhøj hæl på 4 cm. og flad sål. Den korte støvle lukkes med lynlås i siden og er perfekt sammen med et par casual damejeans som det gode alternativ til afslappet sneakers.

 

 

Traditionel Marja støvlette

Brug en traditionel støvlette til forårFind den sorte støvle til 895,- kr. her

Søger du den klassiske Chelsea støvle, er denne Marja model med glat læder i grå, elastiske paneler i siden og en spids tå. En traditionel og feminin læderstøvle til kvinder i stil med Dee, Grace eller Cary ankelstøvle.

 

 

Brun læder Marja støvle

Køb den elegante Vagabond Marja støvlette

Hvis du ønsker ankelstøvle der emmer af elegance med en feminin snert, er denne Vagabond Marja støvle i kolæder måske lige dig. En flot støvle med spids snude og en hælhøjde på 4,9 cm. Lynes i siden hvor støvlen også kommer med en ankel-strop der vikles rundt om skaft.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)