Ure til kvinder

Hvem elsker ikke at klæde sig fint på og gøre noget ud af sig selv? Specielt i julen, vil vi gerne gøre lidt ekstra ud af os selv. Her er ure til kvinder og andre accessories noget, der ikke kan undværes i udvalget når du skal kombinerer med f.eks. Fransa tøjet eller måske en af de lækre kjoler til julefrokosten.

Du kan skabe den lækre stil på mange måder, f.eks. ved at tage et fedt sæt tøj på, eller lave en ny frisure. Men du kan aldrig fuldføre dit outfit, før du har styr på dine accessories. Hvem føler sig ikke nøgen uden smykker/accessories?

Hvilket slags smarte ur giver så den flotte stil til kvinder? Du kan heldigvis finde ure lige præcist i den stil, som du ønsker. De senere mange års trend indenfor dameure er dog, at skiven er stor, men som i sidste år og i år, er begyndt at vende lidt. Se inspiration nedenfor af forskellige ure, som du kan bruge både som julegave eller som gave til dig selv til nytårsfesten, julefrokosterne og hverdagen.

 

Daniel Wellington ur

Køb et smart Daniel Wellington dameurFind det lækre Wellington ur ved Watchfelt

Daniel Wellington classic modellen kommer i det æstetiske og enkle design. Den viste model kommer i rosa guld og brun læderrem, som er en både smuk og feminin kombination der kan bruges både til det elegante, søde eller måske rebelske look. Du kan også overveje Sheffield modellen med den hvide urskive, hvor sort skive med det store DW logo har fundet indpas både i uret med en stor som lille skive.

 

 

Olivia Burton Vegan Friendly

Find uret til 895,- kr. ved Ditur her

Britiske Olivia Burton giver dig dette søde Vegan Friendly Enchanted Garden dameur i rosa. Skiven kommer med søde blomster motiver der kommer i forskellige kontraster. Remmen kommer i pink og er lavet i dyrevenligt materiale der kommer som syntetisk læder. Perfekt til hverdag eller til det festlige lag med et par pumps og en sød slå-om kjole.

 

 

Amalys ur

Køb det søde Amalys dameurFind Amalys uret til 950,- kr. her

Amalys giver dig alternativet til den runde urskive, hvor denne Sixtine model kommer med en stilren firkanten urskive. Remmen i italiensk læder kommer i cognac farve der kombineres med guld og hvid i skiven. Kan kombineres med runde former med f.eks. The Rubz armbånd.

 

 

Triwa dameur

Køb et sødt dameur med læderrem som TriwaFind det flotte Triwa ur til 1045,- kr.

Triwa er ikke så kendt som Wellington, men kommer dog i samme lækre materialer, design og stil stort set. For du får nemlig en god kvalitet i det hele med mærket, hvor dette dameur med læderrem kommer i det enkle og stilfulde der kan passe både den unge som mere modne kvinde.

 

 

Dyhrberg/Kern dameur

Køb det moderne Dyrberg Kern dameurFind det trendy ur til 899,- kr. på udsalg

Køb dette fede ur med krystal og rustfrit stål på tilbud til små 900 kr. Et fedt ur der kommer med mange krystaller til at give det feminine og unikke look ovenpå en velkendt klassisk type indenfor ure. Farverne og krystaller giver uret et fedt look, der måske skal bruges til fest, arbejde eller skolen i hverdagen.

 

 

Tommy Hilfiger Emmy

Find uret til 1595,- kr. lige her

Hvis dine smykker er guld farvet, skal dit ur selvfølgelig også være det. Du får her et klassisk guldfarvet ur med dette Tommy Hilfiger. Uret kommer med lidt rå detaljer der kan kombineres med stort set alt, om det så er de cool solbriller til kvinder på sommerdagene eller med en stor varm vinterjakke til januar måned.

 

 

Sølv Skagen Freja

Køb et flot skagen ur til kvinder i sølvFind Skagen uret til 699,- kr. her

Skagen dameure er både elegante og super tidløs moderne, hvilket også er grunden til den store popularitet. Denne model i den lille dameur type, kommer i et flot stilrent sølv look, som kan bruges både til den store fest, som i dagligdagen med hverdagstøjet.

 

 

MVMT Rose Gold ur

Køb et flot ur i guld look som moderne kvindeFind uret til 1195,- kr. lige her

Hvis du søger det unikke design, kan dette elegante ur fra MVMT i rosa guld måske være det rigtige. Rose Gold White er navnet på uret der kommer med en 38mm urkasse og lænke der matcher den gennemgående minimalistiske stil.

 

 

Smart Pilgrim dameur

Køb et fedt Pilgrim ur til kvinderFind den elegante Pilgrim model til 449,- kr.

Pilgrim giver dig ure i mange forskellige styles, hvor priserne ligger på omkring 3-600 kr. Her finder du de rå, elegante, feminine eller tidløse ure, hvor dette med den grønne rem, mørke skive og rosa, giver dig et smart tidløs ur der kan bruges til alt.

 

 

Daniel Wellington gavesæt

Køb den lille skive på Daniel WellingtonFind sættet til 1280,- kr. lige her

De populære Daniel Wellington dameure kommer i forskellige modeller, hvor den smalle rem og mørke urskive er et elegant ur der passer de fleste. Kombinerer det flotte ur med det stilrene og enkle armbånd fra Daniel Wellington.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)