12 Uldfrakker i 2018 – Hvorfor ikke den lækre dame uldjakke som disse?

Søger du det stilrene eller måske klassiske indenfor damejakker? Her kan en af de klassiske uldfrakker til kvinder være det helt rigtige valg. En lækker dame uldjakke vil ikke bare holde dig varm, men også give det elegante, feminine eller måske det rå udtryk.

Vi har samlet et udvalg af de nye lækre styles i 2018, hvor du måske finder den helt rigtige jakke som du bliver forelsket i – Hvad end du ønsker den varme vinterjakke eller den noget lettere jakke til varmere brug.

 

Samsøe & Samsøe Mel jakke

Køb den eksklusive dame uldfrakkeFind frakken til 1.700,- kr. ved Bubbleroom

En elegant og tidløs uldfrakke fra Samsøe & Samsøe. Frakken kommer i en god uldkvalitet med 60% uld. Samsøe & Samsøe Mel dame frakken kommer med to lommer og knapper foran. Perfekt til aftenbrug som hverdagsbrug med bukser som kjole.

 

 

Sort Rockandblue uldfrakke

Køb den elegante dame uldjakke fra RockandblueFind frakken til 1.925,- kr. her

Rockandblue giver dig den trendy frakke i sort. Frakken kommer i 60% uld, 30% polyester og 10% viskose. Perfekt jakke til både efterår som en mildere vinter. Jakken kommer med flotte detaljer i imiteret skind, stor krave og kommer med aftageligt bælte i talje.

 

 

Only Onlindie Noma uld

Køb den billige Only dame uldfrakkeFind frakken til 669,- kr. lige her

Ligesom Vero Moda så finder du også mange lækre styles i Only, hvor prisen heldigvis ligger i den billigere ende. Denne Only uldfrakke er en kortere model, der kommer med sidelommer og uldblanding af 45% uld. Perfekt til de høje sko som afslappet sneakers. God til efterår eller som den varmere model indenfor dame forårsjakker.

 

 

Vila Cama frakke m. hætte

Køb den lækre Vila uld damejakkeFind den lækre jakke til 999,- kr. her

Vila giver dig denne ulden frakke i det tidløse design. Perfekt til de lidt koldere tidspunkter, men dog ikke perfekt til den frosthårde vinter. Jakken kommer med hætte, aftagelig bånd i taljen og to lommer foran til at holde fingrene varme.

 

 

Hugo Maija uldfrakke

Køb den flotte Hugo dame uldjakkeFind den flotte jakke til 3095,- kr. her

Hugo giver dig den eksklusive kvalitet i materiale og design. Det gør sig også gældende for denne dame uldjakke i det klassiske look. Jakken kommer i 95% uld og 5% viskose med 100% viskose for. En stilren frakke med normal talje, stiklommer og nedfaldende krave der giver det elegante overtøj.

 

 

Grå Vero Moda frakke

Køb den lækre billige Vero Moda uldjakkeFind den lysegrå jakke til 669,- kr. her

Vero Moda laver det flotte modetøj der kommer i en god billig pris. Her finder du denne grå frakke i uldblanding. Frakken kommer i en klassisk stil der egner sig som den lækre efterårsjakke. En feminin og elegant jakke der kan kombineres med både de stramme som løse bukser alt afhængig af dit udtryk.

 

 

Lauren Ralph Lauren

Køb den populære Lauren Ralph Lauren dame uldjakkeFind den flotte jakke til 2245,- kr. her

En anden eksklusiv jakke i det smarte design er denne Ralph Lauren frakke. Du finder jakken i denne brune farve, eller den sorte nuance der er ideel at kombinerer med et par elegante mørke bukser. Jakken i lårkort model og kinaflip, kommer i 70% uld, 20% nylon og 10% kashmir, så ideel til de typiske danske vintermåneder.

 

 

Y.A.S. m. bælte

Køb den løse dame uldjakke med bæltelukningFind den søde jakke til 1300,- kr. her

Den lette jakke til det feminine look, kan være denne frakke med bæltelukning fra Danske Y.A.S. En sød jakke der er egnet til forår, sommer og efterår, hvor vejret er fint til at bruge denne lette jakke.

 

 

Topshop Tall uldjakke

Køb den klassiske gråternet uldjakke til kvinderFind den ternet jakke til 999,- kr. her

En jakke i det lettere materiale kan være denne TopShop dame uldjakke. Jakken kommer i 25% uld, hvor det resterende materiale er polyakryl og polyester for. En knælang jakke med skulderpolster og reverse krave i det brun ternet look, som vil stå sig godt med et par sorte Gestuz læderbukser eller lignede skind.

 

 

Tiger of Sweden Kelli jakke

Tiger of Sweden giver dig det elegante lookFind den elegante jakke til 2995,- kr. her

Tiger of Sweden er et andet lækker designer mærke i det klassiske og stilrene design. Denne Tiger of Sweden Kelli uldfrakke er ingen undtagelse. Du får en elegant og feminin jakke der emmer af kvalitet, hvor den høje krave og stiklommer, giver den ekstra varme når du går. Jakken kommer i 80% uld og foret med viskose.

 

 

Asos White wool

Køb den lækre og billige dame uldjakke ved AsosFind den grønne jakke til 1071,- kr. her

Hvis du søger det anderledes look i den klassiske frakke, så kan denne grønne jakke fra Asos White måske være lige dig? Jakken kommer med spændende detaljer der er med til at give det unikke udtryk, og er i den lette type med 54% polyester og 46% uld materiale. Jakken lukkes med bælte lukning.

Find dame uldjakken online

Det kan være hyggeligt og sjovt med shoppe tur i byen, men det kan dog også være ganske dejligt at sidde i tørvejr hjemme i sofaen hvor varmen, teen og et tæppe kan give den gode inspiration.

Køb en uldjakke i den varme version der er oplagt til både forår, efterår som vinteren hvor der kan være koldt. Til de varme tidspunkter er det den lettere version, som ikke indeholder det samme mængde uld.

Du finder jakker i både den tætsiddende, løse, lange som korte model, hvor stilen gør sig gældende både ved de lette som tykkere uldjakker til vinterens kulde. Sommermånederne giver mulighed for at kaste mere farve over tingene, hvor vinteren ofte gør, at de mørke nuancer er bestsellers. Her kan Camel coat af kameluld der kommer både i fremtrædende som neutrale farver, være det helt rigtige valg sammen med en let kjole eller sød nederdel.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)