Inspiration

UGG vinterstøvler

UGG vinterstøvler til kvinder er kendte for deres feminine stil, gode pasform og evnen til at holde dig dejlig varm, og derfor også kendte som bamsestøvler. Men du finder selvfølgelig også mange andre design i de forskellige kollektioner.

UGG Australia støvler er unisex støvler, men dog ofte solgt som dame støvler på vores breddegrader. Støvlen der er startet af en australier, bliver brugt til et lidt andet formål down under, hvor de ofte er kendte som fårestøvler eller til surfere for at få varme i fødderne igen.

Der findes mange forskellige typer UGG støvler, hvor der ofte bruges en kombination af fåreskind og fleece til at holde dine fødderne varme, hvorfor de ofte sælges som vinterstøvler sammen med en varm vinterjakke. 

Hvem er UGG?

UGG blev stiftet i 1978 af den australske surfer Brian Smith, der var bosat i Californien. Brandet der udover støvler, startede med at skabe afslappede sandaler og klipklapper til surfere. Derfor blev den klassiske støvle også hurtig populær i surfer miljøet for sin dejlige kombination af kvalitet, lammeskind og afslappede design.

UGG boots er kendt som bamsestøvler, fordi støvlerne har blødt lammeskind indvendigt og derfor hjælper til både at holde fødderne tørre og varme. 

Populære støvler

De mest populære støvler er classic tall og classic short der findes i forskellige farver som grå, sort, chocolate, chestnut m.m. Der findes mange forskellige designs hvor UGG Classic Mini, Bailey Bow eller Deena er populære støvler i fåreskind til at holde fødderne varme. Det er forskellige designs i både den lave som høje støvle alt efter temperament og smag.

Er Uggs normale i størrelsen?

UGG er normale i størrelse, hvor du kan finde fra normal til stor størrelse.

Kan UGG støvler tåle sne?

Ikke alle støvler er egnet til snevejr. Hvis dit barn, som alle børn elsker, at lege i sneen skal du kigge efter UGG vinterstøvler i materiale der kan tåle en hård dansk vinter med slud og sne.

Er UGG-støvler vandtætte?

De klassiske UGG-støvler kendt som bamsestøvler er fremstillet af fåreskind, der fra naturens side er vandafvisende. Men alt afhængig af støvlen, vil det måske kun betyde, at støvlen kan modstå mindre mængder vand.

Er UGG støvler gode at gå i?

Ja, støvlen er ganske dejlige både at have på og gå i. Og sammen med stilen, er det grunden til den store popularitet blandt både små som store piger.

Hvilken imprægnering til UGG?

Du bør bruge UGGs Shoe Renew Freshener til imprægnering. Men der kan dog også bruges andet antiperspirant sko spray egnet til fåreskind.