UGG Australia vinterstøvler til kvinder – Feminin og dejlig varm for dig

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest af kvinder i Danmark.

Støvlen der også bliver brugt i Australien, hvor formålet for det meste er lidt anderledes end til dit vinterbrug. Her bliver støvlerne brugt af f.eks. surfere til at få varmen i fødderne igen, eller som fårestøvle hvilket var det oprindelige begreb med UGG støvle typen. Det er desværre for at holde varmen når vi opholder os udendørs, at vi bruger de varme støvler her til lands.

Støvlen er ganske velegnet som vinterstøvle til vores breddegrader, for udover de er lækre at gå i, så kommer de i en kombination af fleece og fåreskind, hvilket giver dine fødder den naturlige varme.

Vi har fundet lidt inspiration af forskellige vinterstøvler her nedenfor, hvor du måske finder den helt rigtige som vil være den perfekte varme støvle i kombination med din vinterjakke.

 

UGG Classic Mini II støvlette

køb de lækre UGG støvler med pelsFind støvlen til 1695,- kr. her

En dejlig vinterstøvle der burde være mere end varm nok til vores danske vinter. Støvlen kommer i de klassiske fåreskind modeller med for i lammeuld. Du finder støvlen i hele 11 forskellige farver, så der burde være muligt at finde støvlen der falder i din smag.

 

 

UGG Bailey Bow II

UGG støvler udsalg til kvinder

Find støvlen til 2295,- kr. her

Et alternativ kunne være denne UGG Bailey vinterstøvle som kommer med en større længe. Materialet er fårelæder og kraftig foring med lammeuldsfor. En sød støvle med de lækre feminine detaljer bag på støvlen, som giver et dejlig udtryk sammen med dine smarte jeans og vinterjakke.

 

 

UGG Deena vinterstøvle

brug de varme UGG dame vinterstøvler

Find støvlen til 1699,- kr. her

En fed støvle i ruskind som er lidt anderledes end de andre modeller. En dejlig varm støvle til det danske vejr, hvor udformningen både giver det tidløse og feminine udtryk for dig. Kan bruges sammen med både fine bukser eller casual jeans.

 

 

UGG W Kristin

Hold varmen med UGG Australia vinterstøvlerFind støvlen til 1415,- kr. her

Kristin ankelstøvlen kommer i det enkle look med en skafthøjde på 7 cm. Støvlen kommer med pels foring som skulle være ganske velegnet til vinter, hvis vores vinter vel og mærke ikke går hen og bliver som en dybfryser.

 

 

UGG W Gita støvle

køb en sød UGG vinterstøvle som chic kvindeFind støvlen til 1999,- kr. her

En sød støvle med sløjfe og puf detajler på vrist og ben. En lækker eksklusiv støvle til dig der gerne vil holde fødderne varme, men også vise at du er kvinde. Støvlerne er dejlig at gå i med sin foring og gummisål med traktion.

 

Hvad er UGG støvler?

UGG er en type af støvler, hvor UGG Australia er et brand som har brugt betegnelsen UGG, hvilket dog også er deres primære støvle typer.

UGG støvler oprindelig en fåreskindsstøvle, hvor oprindelsen er fra Australien eller New Zealand, alt afhængig af hvilken nation du spørger. Ugg støvlerne af fåreskind kom frem i 1920’erne, hvor de blev brugt af fårehyrderne down under, til at holde fødderne varme gennem vinteren.

Blue Mountains Ugg Boots var de første, som så mulighed for at sætte støvlerne i produktion og sælge til os forbrugere. Det skete midt i 1930’erne, hvor konkurrenter kom efter dem fra 50’erne og fremefter.

I de glade 60’erne begyndte surferne i Australien at bruge støvlerne, og sidenhen blev UGG støvlerne udbredt til både USA og Europa. Sidenhen blev de udbredt som modestøvler, og siden 90’erne har de vundet indpas som en type støvle der er trendy i modeverdenen.

Brandet UGG Australia blev lanceret i 1995, men firmaet bag Ugg Holdings Inc fra California, blev registreret 10 år før.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)