Trendy frisurer til kvinder i 2018? Find inspiration her

Nu vi er gået ind i 2018, hvor den nye energi og personlige mål stadig giver tro på nyt liv og håb. Her er skønheden og sundheden selvfølgelig det hyppigste nytårsforsæt, hvilket giver mange nye medlemmer i landets sundheds- og motionscentre. Men også skønheden udover vægten og musklerne er på mange kvinders dagsorden over ting der skal forandres i det nye år.

Her kan du finde inspiration til trendy frisurer til kvinder i 2018, hvor du selvfølgelig kan bruge assistance fra en frisør der går meget op i dette. Her kan du bruge Klippestuen der dækker Brabrand, Hasle, Aabyhøj og hele Århus området, helt ligesom du med med stor sandsynlig, kan finde en frisør der er med på nye trends i dit lokal område.

Dit hår er en stor del af skønheden som kvinde, og hvorfor ikke starte det ”nye liv” med at ændre frisuren. Her kan du bruge de nedenstående ideer indenfor nye tendenser eller ”gamle” frisurer der holder år efter år. Fra pandehår til det store krøllet hår kan måske være årets gode ændring for dig.

Fordele ved den korte frisure som kvinde?

Find det nye trendy frisure som kvinde

Når du runder de 30 år eller måske 40 år, så går du måske også i de samme overvejelser som rigtig mange andre kvinder, nemlig at ændre frisuren til den korte version.

Alderen gør noget ved kroppen og det gælder selvfølgelig også håret, hvor både mænd og kvinder kan miste en del udover håret bliver nemmere tørt. Derfor kan den korte frisure være det rigtige valg, og der er heldigvis rigtige mange fordele ved at skifte:

  • En kort frisure kræver mindre pleje end det lange og fyldige hår.
  • Du kan ændre dit udseende til et mere sofistikeret udtryk med en kortere frisure, hvor også business look kan indgyde mere respekt, hvad end det er fair eller ej(det er en diskussion til en anden lejlighed). Med den korte frisure kan du skabe både en super feminin og meget rå maskulin stil alt efter temperament.

Frisurer der kan slå igennem i 2018

Her får du et lille udpluk af forskellige trends der kan slå igennem i 2018, og er måske være lige præcist det du søger, så du starter året som en helt ny kvinde.

  • Dirty Blonde: Det afblegende hvad end det er gråt eller blond var populært sidste år, hvor i år byder på selv samme blonder, men hvor de sorte rødder får lov til at stå frem, så kun spidserne beholder den lyse farve.
  • Skødeløst pandehår: Hvis du ønsker pandehår, kan du blive super moderne. Det skødeløse pandehår vil nemlig finde indpas, hvor pandehåret tyndes og får et tilfældigt look ved at deles i midten lidt vildt.
  • Stort hår: Hvis du er så gammel at du kan huske tilbage til tiden før 00’erne, så kan du også huske den populære frisure med det store hår.
  • Pagehår: I år kan pagen blive moderne igen som årets look til dig der vil fremstå som den fremtids kyndige pige.
  • Pompøs krøllet hår: I år kan det være at du skal investerer i det bedste krøllejern hvis du har stort hår. De store krøller bliver nemlig moderne, og her er volume og defineret krøller det, som kan blive dit nye jeg. Her kan du med fordel overveje at se vores krøllecreme test som supplement til skønhedsprodukterne.
  • Accessories: Hårpynt som tørklæder, hårbånd, perlekæder med mere bliver meget udbredt i år ifølge Versace, Miu Miu og andre fag kyndige.
  • Slikket hår: Hvis du vil skabe den nemme frisure der ikke kræver klipning, så overvej om håret skal være tilbageskrabet. Et helt nyt look som du ikke bare hurtigt og nemt kan skabe, men lige så hurtigt vaske ud igen.
Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 0 (0 votes)