Top med tynde stropper 2018 – 5 lækre styles til forår og sommer

En lækker top med tynde stropper eller spaghetti stropper, er obligatorisk til sommer og ferien som kvinde.

Der findes rigtig mange lækre modeller indenfor toppen der giver sol på kroppen, og samtidig er dejlig let og feminin at bære, hvis altså vejret er godt i Danmark og selvfølgelig også sydens sol. Køb en top der kan kombineres både med de flotte nederdele, bukser, shorts og andet alt efter vejret.

 

5 lækre toppe med tynde stropper

Her på Le-Reve har vi fundet nogle lækre toppe fra forskellige forhandlere, der kommer i forskellige farver, former, priser og mærker som måske er lige præcist hvad du leder efter, og du kan samtidig kigge på de billige toppe fra vera moda også.

 

Hvid Even & Odd top med strop

køb en lækker hvid Even & Odd top med mønster

En sød normal længde top til de varme dage igennem sommeren. En let og casual Even & Odd top som du kan finde til kun 79 kr. hvilket må siges at være et godt køb indenfor søde toppe til kvinder.

 

Rut & Circle top

Rut & Circle Price Cherie Singlet top

Køb en lækkert sort feminine blonde top som denne Rut & Circle model. En dejlig enkelt og yderst femine med blonde omkring brystpartiet og bagtil også. Du finder toppen men stropper til 249 kr. ved Nelly.

 

New Look Curves top

Køb den søde New Look Curves top hvis du har kurver

Toppen til kvinder der søger store størrelser, er denne lækre light pink top fra New Look Curves. En utrolig sød og feminin model i lang og med vid størrelse. Prisen ligger på 119 kr. ved Zalando, så det kunne være din top til sommerferien der måske skal pakkes sammen med den lækre og billige bikini?

 

Ericca Ted Baker blomstret top

køb den søde Ted Baker top med stropper

En sød top med dyb udskæring og spaghetti stropper er helt sikkert denne søde Ted Baker. Det blomstret mønster og den sorte farve skaber en super lækker model som du kan købe til 499 kr. og så har du med garanti en top kvalitet til de varme aftener der måske byder på sydens sol og gåture.

 

Rose Even & Odd top

køb en af de lækre Even & Odd toppe med spaghetti stropper

Leder du efter den lette, elegante og sexet top til de varme dag og nætter igennem sommeren? Så er denne rose Even & Odd måske det helt rigtige valg for dig, for den udstråler en dejlig let og feminin karakter.

 

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)