Tom Ford solbriller (2018) → 11 dame solbriller der giver det elegante look

Tom Ford solbriller til kvinder har logisk nok den praktiske funktion med en god beskyttelse mod solen. Men udover det gode uv-filter mod solens stråler som et par solbriller skal have, så er Tom Ford også indbegrebet af god stil.

Solbriller i dag er ikke kun praktiske men i lige så høj eller højere grad, en del af ens personlighed og stil. Solbriller er nemlig en af de populære accessories som både kvinder og mænd vælger ud fra stil og udseende. Der findes heldigvis mange forskellige modeller. Du vælger solbriller der skal passe til dit ansigt, og her er Tom Ford et rigtig godt brand.

Vi har fundet 10 fede Tom Ford dame solbrille modeller. Solbrillerne henvender sig til dig, der ønsker den gode stil samtidig med den gode kvalitet. Så hvis du ønsker kvalitet fremfor kvantitet, så kan dette eksklusive brand måske være det helt rigtige valg.

 

Tom Ford Penelope

Brug den elegante Penelope dame solbrilleFind brillen til 1959,- kr. her

Tom Ford Penelope FT0320 28F solbrillen kommer i katteøjne model. En elegant metal solbrille i guld og brun farve. Designer solbrillen er perfekt til runde, ovale og hjerteformede ansigter. Brug brillen både til hverdag og aftenbrug til stort set alle styles.

 

 

Tom Ford Sean

Brug den rå Tom Ford dame solbrilleFind Sean brillen til 2506,- kr. her

Hvis du ønsker den rå pilot brille, er Tom Ford Sean solbrillerne måske en model som du vil elske? Et par fede briller i den høje kvalitet. De egner sig til dig der har overskud og ønsker det casual udtryk.

 

 

Tom Ford Livia

Hvorfor købe Tom Ford solbriller?Find Livia modellen til 1998,- kr. her

Livia modellen står sig godt til den lange feminine frakke som en Michael Michael Kors dunjakke af den varme slags til vinteren. Helt ligesom den gør sig godt til den lette sommerkjole eller måske til stranden gennem de varme sommermåneder.

 

 

Tom Ford Karmen

Køb den lækre Tom Ford Karmen solbrille som kvindeFind Karmen brillen til 1600,- kr. her

En af de meget populære modeller i brandet er Karmen 52f modellen, der kommer i forskellige trendy farver. Denne model med dark havana stel farve er den klassiske brune model. Du kan kombinerer den brune solbrille med stort set alt, og stadigvæk få det lækre stilfuld og rå look som modellen giver. En brille der i udtryk, elegance og materiale kan minde om mange Bvlgari solbrille modeller.

 

 

Phillipa dame solbrille

Køb den feminine Fillipa tom Ford solbrilleFind Phillipa brillen til 2660,- kr. her

Tom Ford Phillipa solbrillen kommer i det klassiske design, som både giver dig det feminine islæt og selvfølgelig også en stil der emmer af kvalitet. Brillen kommer i tre forskellige farver, for du finder også modellen i smoke grå nuance og den næsten sorte farve. Det giver muligheden for at finde farven der passer til dig, hvad end det er i den lyse eller mørke ende af skalaen.

 

 

Tom Ford pilot solbrille

Brug det fede brand til den unikke stilFind den fede pilot brille til 1839,- kr. her

Hvis du er på jagt efter den unikke og rå pilot solbrille, så er denne fede model måske lige sagen. Stel i guld og de brune glas giver et fedt tidløst og eksklusivt look, der kan kombineres både med den rå læderjakke som den fine festkjole.

 

 

Tom Ford Snowdon

Køb de lækre Snowdon solbriller

Find Snowden brillen til 1655,- kr. her

En anden model der er blevet særdeles populær er Snowdown modellen. Du får en solbrille i en cool sort på brun farve og med graduerede grå glas. Solbrillen kommer med acetate stel og gals i højkvalitets polycarbonat. En lækker unik brille de giver der sofistikeret og stilfulde look, og selvom den selvfølgelig ikke hører under de billige solbriller til kvinder, så er den alle pengene værd.

 

 

Janina solbrille

Brug den gode Tom Ford forhandlerFind de fede Janina briller til 2840,- kr. her

Janina modellen kommer i et klassisk sommerfugle design i gradvis udtonede brilleglas. Brillen er en lækker brille med elegante metal detaljer, der i sin mørke farve gør, at alle kan bære brillen og det kan bruges både på stranden eller til julefrokosten.

 

 

Tom Ford Jennifer

køb den populære Tom Ford Jennifer solbrille modelFind den populære Jennifer brille til 1512,- kr. her

Jennifer er endnu en populær model i det amerikanske brand der blev stiftet i 2005 af Tom Ford fra Austin, Texas. Modellen her i de brune nuancer står godt i kontrast til den grå stelfarve, og noget der skaber et ret elegant og feminint look på en og samme tid. Jennifer pris ligger på omkring 1400-1500 kr. men ligesom med de andre modeller som Whitney m.m. så er der altid mulighed for at finde dem både udsalg eller outlet ved en forhandler i Danmark.

 

 

Anoushka brille

Brug den lækre Anoushka solbrille som ung kvindeFind den flotte brille 1962,- kr. lige her

Køb en flot Anousha solbrille som kvinde, hvis du vil have et unikt katteøjne look. En fed og trendy full-rim brille i den moderne tidløse stil der især er blevet populær til storbypigen.

 

 

Reveka sunglasses

Køb Tom Ford katteøjne solbrillerFind de fede sorte briller til 3270,- kr. lige her

En anden fed model med katteøjne er de sorte Reveka solbriller. En stilfuld brille med flotte metal detaljer og gradvist udtonede glas der giver et elegant look som udstråler topkvalitet, hvilket du også finder ved f.eks. Gucci solbriller og lignede brands. En af de mere eksklusive og fede blå solbriller til kvinder.

 

 

Tom Ford Tamara

Køb den rå Tom Ford solbrilleFind den rå brille til 1669,- kr. lige her

En brille der giver det selvstændige og rå udtryk, er den elegante Tamara brille. En fed unik brille i lilla der er populær blandt piger og unge kvinder, som kommer i acetat til det smidige og lette materiale. Køb denne brille der kan kombineres med de fede jeans og sneakers til det casual udtryk.

 

 

Tom Ford Lucho brille

køb de fede solbriller med helt indfattet stelFind de halvrunde solbriller til 1819,- kr. lige her

Et par briller i unisex model er disse briller i den grå nuance. Brillerne er lavet af pantographed plastic og CR39 der giver et trendy og holdbart look og kvalitet. Designet er i den klassiske stil hvor det kantet og runde er kombinerer et fedt udtryk.

 

Design med Tom Ford

Tom Ford har skabt sig en gloværdig karriere i modebranchen. Han er født i 1961 i Texas og startede ud med at studere kunsthistorie i New York. Det skippede han efter et år for at studerer til indretningsarkitekt, og under dette studie tilbragte han tid i Paris hvor han kom i lag med modebranchen. Herfra tog karrieren egentlig fart, for han har arbejdet for mange af de største modehuse i Europa, og dette gav ham afsættet til at starte sit andet brand i 2004.

Brandet der især er kendt for herretøj, er beundret og kendt for sit ikoniske design og her er solbrille kollektionen ingen undtagelse. Du får nemlig et klassisk og moderne design der holder både nu og i fremtiden. Detaljer og kvaliteten i stilen er der blevet kræset om, helt ligesom du får absolut topkvalitet som beskyttelse mod solen.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)