Tips til en smuk hud

Som kvinde vil man gerne have en smuk hud logisk nok, for med tiden kan man sagtens opleve, at huden kommer til at se både mat og tør ud. Det er der dog råd for, men disse tips til en smuk hud, der giver dig de gode skønhedstips til den ydre pleje, så du opnår en dejlig blød, spændstig og smuk hud.

Den sarte hud

Hvis du lider af sart hud, så har du nok oplevet at en lav fugtighed og vejret udtørrer din hud ret hurtigt. Derfor må du anvende både en god dag og aftencreme, der vil være med til at genopbygge den naturlige fugtighed i huden, så du får skabt balancen.

Hvis du oplever fedtet hud, så er det også på grund af mangel på fugtighed, så overvej en god hudpleje serie, som f.eks. Ren hudpleje, der kan skabe den bløde og smidige hud igen.

Forbyg skaderne altid

Desværre er man som kvinde underlagt reglen om at forebygge, for omkring 25 års alderen så indfinder der sig behovet for en god rynkecreme. Dette er den gode forebyggende creme og hvordan du end vender og drejer det, så er det bedre at være på forkant med tingene end bagefter.

Solen er ikke din huds ven

En god ansigtscreme til huden der også indeholder solfaktor i, er et rigtig godt råd som du burde følge, for solens UV stråler er meget farligt for huden og også den skønhed.

Brug kun makeup når det er nødvendigt

Brug kun din makeup når det er nødvendigt, og ikke til dumme ting som motionscentret eller andet. Ved fysisk udfoldelse åbner dine porer sig, og hvis du har makeup på, så trænger det ind og giver små grimme pletter i din hud.

Fjern de døde hudceller

En god og måske ekstravagant til for din hud, er at få fjernet de døde hudceller, f.eks. ved en peeling creme. Derudover brug en god ansigtsmaske til huden mindst en gang om ugen, hvilket gør underværker for huden.