The Rubz armbånd (2018) – Flotte modeller (Elegante smykker)

Overvejer du de elegante The Rubz armbånd til kvinder? Hvis du leder efter et armbånd der fremhæver god og elegant stil, så skal du læse videre, for her finder du inspiration med de super lækre armbånd fra The Rubz.

Det efterhånden populære armbånd startede ud med de velkente silikonearmbånd. Disse kom og kommer i forskellige styles, men kollektioner er udvidet med andre fede modeller i andet materiale og form. Du kan se udvalget nedenfor, og bruge det som inspiration hvis du søger nye accessories til at kombinerer med modetøjet.

 

The Rubz Classic mini

Find the rubz ved Bahne, Magasin og andreThe Rubz Classic mini kommer i silikone og metal materiale, som gør sig gældende for de fleste modeller. Du finder modellen i 9 forskellige nuancer, og med mini udgaven får du et noget mere afdæmpet armbånd.

 

 

Crystal mini armbånd

the rubz armbånd tilbud giver den bedste pris

Crystal mini modellen fra The Rubz finder du i samme farve udvalg og størrelsen er også ens med Classic mini modellen. Forskellen er de små crystaller i metallet, som giver dig et lidt mere bling udtryk.

 

 

The Rubz Hair Tie

brug The Rbuz smykker som moderne kvinde

Hair tie arbmånet i silikone og metal finder du i syv forskellige farve nuancer. Smykket er one size og er perfekt til den casual stil, hvor du ønsker lidt kant i en mere neutrale form. Er velegnet til dagligdagen hvad end det er på arbejde eller i skole.

 

 

Classic 20 mm. armbånd

køb det hvide The Rubz Classic 20mm armbånd som kvinde

Classic 20mm. modellen er kun lidt bredere end den andre, hvor længden på 5-17 cm. er den samme. Hvis du foretrækker lidt mere fylde eller måske pompøs udtryk, er de bredere modeller selvfølgelig det smarte valg. Denne classic model finder du 25 forskellige farve nuancer.

 

 

The Rubz Circle 25mm

brug det klassiske Rubz armbånd til festkjolen

Hvis du vil have endnu mere fylde på, så er Circle modellen på 25 mm. helt klart det rigtige. Et flot armbånd der kan bruges både i hverdagen som til de festlige lejligheder med en flot kjole.

 

 

Pixenano armbånd

Det smalle armbånd i med det velkendte mønster, kommer også i denne unikke Pixelnano model. Nuancer er et fedt blåligt mix der kombineres med den stilrene guld nuance. Længden kommer i onesize mellem 15 eller 18 cm.

 

 

The Rubz Armcandy

En af de nyere modeller der adskiller sig fra stilen i det originale armbånd. Neutralt og glamourøst armbånd der kan begå sig både til jeans, den lette sommerkjole til hverdagen eller måske cocktailkjolen til bytur eller fest.

 

 

The Rubz Pixel Mini

brug armbåndet fra the Rubz til skole og arbejde

Pixel Mini armbåndet kommer i en længde af 18-20 cm. men er dog smallere end både 20 og 25 mm. modellerne. Denne model er også mere afdæmpet og neutral i udtrykket. Modellen kan dog peppes op med mere iøjefaldende farve nuancer som rød eller andet.

 

Hvad er The Rubz armbånd?

The Rubz er det hotte armbånd i USA, Canada og Mellemøsten som valgte at ramme det danske marked september sidste år.

Det moderne stilfulde metal eller silikone armbånd fra The Rubz er et eksklusivt, originalt, stil- og smagfuldt armbånd til en kvinde, der ikke er bange for at afspejle, at hun både er kvinde og kan lide elegant stil.

Det super lækre ved disse armbånd er, at du kan få det trendsættende accessories i rigtig mange forskellige farvekombinationer. Det giver mulighed for at finde farven til lige præcsit din smag. Det giver også mulighed for at kombinerer til forskellige stile, hvad end det er Plein Sud bukser eller nytårskjolen. Hvis du opvejer dette med prisen, så gør det måske armbåndene til et rigtig godt køb.

 

Hvor finder man de lækre armbånd?

find dine The Rubz armbånd til den gode pris

Du kan finde disse lækre armbånd ved forskellige steder. Her kan nævnes webshops og portaler som Mamilla, Boozt, Miinto og flere. Vi har valgt at vise udvalget primært fra Boozt. Her finder du nemlig de fleste modeller, og samtidig er prisen altid i bund ved Boozt.

Kendte personligheder fra Danmark også faldet for de lækre armbånd. Både Medina og Sanne Salomonsen er set med de elegante armbånd, hvilket bare understreger mulighederne for at bruge de lækre armbånd i forskellige stile og sammenhænge.

Ifølge firmaet bag brandet, så er der fokus på at armbåndet skal have en snert af luksus, være holdbar og selvfølgelig også originalt. Kvaliteten der er fremstilllet i 100 % elastisk silikone, forgyldning og sort rhodineret stål, er blød og komfortabel.

Der er også en social samfunds side bag The Rubz da de hvert år involverer sig i kampen mod kræft, og i særdeleshed lyserød uge der er målrettet mod brystkræft, hvor overskud af salget fra armbåndene går til kræftens bekæmpelse.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)