Tankini 2 delt badetøj – Find de lækre modeller her

Tankini badetøj er to-delt, og består af en top og en underdel. Tanikini slog igennem i halvfemserne hvor den amerikanske designer Anne Cole, der har lavet badetøj kollektioner i eget navn, er “opfinderen” af tankini badetøjet.

Det to-delte badetøj med trusse og top giver en dejlig afslappet frihed, samtidig med at det jo også giver den gode beskyttelse af overkroppen for solen, eller hvis som så mange andre, gerne vil skjule kroppen lidt.

Brugen af tankinien kan gælde alle, der er ikke føler sig konfortable i deres krop på grund af vægt, operation, sygdom og andet, som du kan læse her på Wikipedia.

Her på Le-reve.dk har vi fundet flere forskellige modeller der dækker over tankini til store kvinder, tankini med bøjle og andre modeller som både kommer på tilbud og i mere dyre priser, der kan være det gode alternativ til f.eks. badedragter.

 

Sort Freya Deco tankini

køb en lækker sort tankini swimwear bikini

Du finder den sorte top ved Zalando her

Denne lækre Freya model i sort kommer med polstret BH skål og lukning bagpå. En lækker top der f.eks. kan kombineres med en af de lækre badeshorts til kvinder eller trusse model.

 

 

Prana Aleka

køb den farverige tankini

Find den farverige model lige her

Prana Aleka kommer i størrelse 32 – 42, og er bøjleløs med udtagelig polstring. Toppen kommer i 82 % nylon og farven hvis man kan bære denne, er den gode farvestrålende model der virkelig giver glans.

 

 

Pink print Lascana

brug den fede pink print 2 delte badedragt

Find den smarte pink print dragt lige her

Lascana dragten kommer med udtagelig polstring og polstrede skåle. En lækker model der kommer i størrelserne 34 til 44, som kan kombineres både med de sorte og mere farvestrålende trusser til underdel.

 

 

Blå Sunseeker bikinitop

Køb den lækre Sunseeker til bedetøjet

Du finder den søde Sunseeker model lige her

En rigtig sød top sammen med trusse underdelen, er den lækre blå Sunseeker model der vil være perfekt til sommer. Den 2 delte dragt i prikket mønster er bøjleløs og uden lukning, og kan købes til kun 349 kr. Du kan også finde den i multicolor version der kommer i mere blomstret mønster.

 

 

Kashmar royal Cyell

køb den bøjleløse tankini til sommer

Køb den afslappet Cyell badetøj ved Zalando her

En afslappet og let tankini til stranden, søen eller swimmingpoolen er denne Cyell model, der kommer i en afslappet og feminin flerfarvet stil. Den kommer med polstrede skåle i en bøjlelås form og er perfekt sammen med f.eks. et par lette shorts.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)