Med sund kost kommer skønhed

Skønhed er mange ting, og det bliver løbende diskuteret, hvordan det pæneste ydre kan blive skabt. Selvfølgelig har tøjet stor betydning, men skal du have en pæn hud og den rigtige figur, skal det ske gennem din kost. Kosten er grundlaget for et sundt helbred, og med det sunde helbred følger et flot udseende. Her i artiklen vil der komme nogle råd, som du kan tage til dig, når snakken falder på kosten. Nogle af dem har du nok hørt før, mens andre måske vil være ny information for dig.

 

Hold din mave glad døgnet rundt

Det er vigtigt, at din mave altid har det godt. Har den ikke det, vil du ikke kunne bidrage med meget i fitnesscenteret. Du vil blive træt, og du springer lettere over, hvor gærdet er lavest, når det kommer til maden. At holde din mave sund gør du selvfølgelig ved at spise sundt, men er du tilhænger af kaffe og te, og arbejder du måske lidt for hårdt i dagligdagen, kan det påvirke din tarmflora negativt, og det skal du helst undgå, hvis du skal have et udseende, der stråler. Der er flere måder, hvorpå du kan hjælpe maven. På denne side kan du få et tilskud af mælkesyrebakterier, hvilket kan lyde skræmmende, men faktisk er det vigtigt for dig, og det skal nok hjælpe med at opretholde en sund tarmflora.

 

Spis seks måltider om dagen

At spise seks gange om dagen lyder for mange ret voldsomt. Flere har den naturlige tankegang, at det må gøre en svært overvægtig. Dog er det ikke tilfældet, hvis du behersker dig. Spis små måltider med undtagelse af morgen, middag og aftensmaden. De må godt være lidt større end normalt. De tre andre måltider fungerer som snacks, og her er det en god ide, hvis du altid spiser frugt og grønt. Grunden til, at det er sundt med seks måltider, skyldes, at kroppen bliver vant til at få mad ind. Dermed sætter den gang i forbrændingen, da den ved, at der nok skal komme mad ind jævnligt. Du kan dermed tabe dig betydeligt, hvis du følger denne taktik.

Når det kommer til kost, tror mange fejlagtigt, at de kan sulte sig. Dog er det usundt, og faktisk vil du ikke tabe så meget, som man umiddelbart skulle tro. Din krop går nemlig i sulte stadie, eftersom den ikke løbende får mad. Rådet er derfor, at du spiser små portioner fordelt over hele dagen.

 

Få noget varieret mad

Sundhedsstyrelsen gør gentagne gange opmærksom på, at du skal spise varieret, og det er ikke uden grund. Spiser du varieret, vil du få alle de nødvendige vitaminer, mineraler og næringsstoffer, der er brug for. Dette vil have stor indvirkning på din hud, eftersom vitaminerne er med til at holde urenheder og bumser på afstand. Rådet er derfor, at du spiser varieret og altid husker at få noget frugt eller grønt til maden.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 0 (0 votes)