Studenterkjoler 2018 -> 13 flotte hvide kjoler under 500 kr. (til dig)

Når foråret melder sin ankomst og maj rinder mod enden, så er det op over, at rigtige mange unge mennesker bliver færdige som studenter. I år 2018 er ingen undtagelse. Og du står måske også overfor de sidste eksamer, inden du kan tage huen på?

Så skal der som traditionen hører sig til, også findes en lækker hvid studenterkjole. Du kan med fordel kombinerer kjolen med lækre Billi Bi sko eller andet stilfuldt fodtøj. Den moderne trend siger en hvid studenterkjole hele ugen, selv om det måske bliver lidt svært at holde. De mange studenterture i lastbilerne kræver sin kvinde, og ikke mindst, det kræver noget af de mange hvide studenterkjoler.

De lækre hvide studenterkjoler til under 500 kr. som du ser nedenfor, kan være det rigtige til dig som kommende student. Du får inspiration til både den helt billige og noget dyrere studenterkjole i det smukke, flotte, sexet, feminine, korte eller måske lange look.

 

Hvid Sisters Point kjole

brug studenterkjoler guide til at finde den rigtige modelFind kjolen på tilbud til 279,- kr. her

Det danske brand Sisters Point skaber det energiske og ungdommelige modetøj til unge kvinder og piger. Her finder du denne hvide kjole der måske er velegnet til din store studenterdag. Kommer med en rund halsudskæring med åbent stykke foran og en a-formet pasform.

 

 

Bubbleroom Ayla kjole

Køb en flot hvid kjole til under 300 krFind kjolen til 449,- kr. ved Bubbleroom

Bubblerooms eget mærke giver dig denne søde kjole der kan være velegnet til studenterfesten. En sød model der kommer med overdelen i stretchy foret blonde og nederdel i foret mesh. En hvid kjole til under 500 kr. der giver dig det søde sommer udtryk.

 

 

Happy Holly studenterkjole

Køb en billig hvid kjole til fest og afslapningKøb den søde kjole til 499,- kr. lige her

Hvis du ønsker den søde korte kjole der både kan være til fest og afslapning, er denne hvide Happy Holly Vicky Lace studenterkjole. Der findes mange lækre hvide sommerkjoler, hvor denne med blonde i vævet kvalitet, kan give dig det helt rigtige sommerlige og søde udtryk.

 

 

Ax Paris Bardot Mini

find studentertøj i hvidt til under 500 kr.Find den kropsnære kjole til 349,- kr. her

Ax Paris er en kropsnær festkjole i stretchy off-shoulder model. En stram med v-uskæring foran og slids bagtil. Du lukker kjolen med hægte og skjuæt lynlås på ryggen.

 

 

Hvid Bubbleroom Hellie

Find den elegante kjole til 349,- kr. her

En let hvid sommerkjole i det enkle og elegante snit er, hvad du får med denne model fra Bubblerooms egen kollektion. En lækker kjole der udstråler stil og klasse. Den står sig godt med de elegante høje hæle og måske en eksklusiv Patricia Pepe håndtaske.

 

 

Nly One blonde studenterkjole

Find den søde kjole til 399,- kr. ved Nelly

Nly One giver dig denne søde kjole med gennemsigtig mesh overdel der kommer med dejlige blondedetaljer og chiffon i nederdel. En af de stilfulde korte festkjoler i hvidt der kan fuldføre dit look med smukke accessories.

 

 

Happy Holly Lina kjole

Find kjolen til 399,- kr. ved Bubbleroom

Hvis det er den lette og korte kjole du leder efter, så er denne Happy Holly blondekjole en smuk model. Kjolen er trikotforet og kommer med 3/4 lange ærmer der med de feminine blonder, giver både det søde og feminine look.

 

 

NLY Trend langærmet kjole

kombinerer studenterkjolen med de rigtige skoFind den søde kjole ved Nelly til 379 kr.

NLY Trend der er Nellys eget mærke, har skabt mange lækre modeller der udover den lækre stil, også kommer til den billige pris. Denne Pretty Pleats model er ingen undtagelse, for du får en lækker og elegant kjole elastik i taljen og overlap foran, der giver det lækre look.

 

 

Goddiva blondekjole

Find denne flotte kjole til 499 kr. her

Denne superflotte Goddiva fitted minidresse vil tage kegler ved enhver lejlighed. Du får nemlig en super elegant og feminin kjole der virkelig lyser op til festlige lejligheder, hvilket selvfølgelig også gør sig gældende for studenten. En lækker kjole med lyslås bagtil, foret, med stram skæring og søde blonde detaljer.

 

 

Y.A.S Fielle off-shoulder

Find den lange kjole til 499,- kr. her

Hvis du søger det anderledes i form af en lang hvid kjole, så er denne Club L Essentials model, måske årets lækre studenterkjole til dig. En elegant flæsekjole med søde flæser ved halsudskæring, forneden og på forsiden.

 

 

Nly One Skaterdress

Du finder den søde Chiffon kjole til 399,- kr.

Denne søde kjole til de unge håbefulde studiner, er en lækker og forholdsvis billig kjole der kan gå an til både det afslappet og det mere vilde festlige lag. En lækker kjole der understreger det søde i den hvide farve.

 

 

Make Way Athena

Du finder kjolen til kun 319,- kr. her

En sød og sexet blondekjole er denne fra Make Way. En dejlige blondekjole der virkelig giver det feminine islæt, og så gør det jo ikke noget, at du kan købe den til kun 319 kr. på tilbud. En sød model der både fremviser dine former ved sin stramsiddende form, og samtidig giver det søde snit hvis du kombinerer med de rigtige sko og accessories.

 

 

Asos maxi-kjole

Find den flotte kjole til kun 357,- kr. her

Hvis du søger en elegant lang hvid kjole, kan denne maxikjole fra Asos måske være lige dig. En elegant kjole i den tætsiddende form, som giver dig et dejlig overskud og elegance med de søde pumps. Kombinerer kjolen med en let og fed sommerjakke der passer til udtrykket.

 

Skal kjolen være hvid?

De fleste tænker nok at studenterkjole skal være hvid, for sådan har man altid gjort. Og det er ganske rigtigt, at normen og traditionen siger en hvid kjole, men ingen kan forklare hvorfor.

Der findes ingen regel om at studenterkjolen skal være hvid. Og hvis du ikke føler for det hvide så brug en hvilket som helst anden farve eller måske bukser og en blazer?

Hvorfor den hvide studenterkjole?

Til studentergilde skal man næsten have en lækker kjole. Og der er vel ikke ret meget mere du kan glæde dig til efter de mange nervepirrende uger, hvor du går anspændt til den sidste eksame. Når den endelig er overstået kan du slippe tøjlerne løs og blive student. Alt den oparbejdet motivation for at bestå, kræver fest og farver og selvom en hvid studenterkjole “kun” er hvid, så er det symbolet på at det endelig er ovre, og man er færdig med det hårde slid.

Dise lækre studenterkjoler er både til den billige og lidt dyrere ende, men fælles er dog udover den hvide farve, at de alle er super lækre og kan bruges ikke kun til den store dag, men faktisk igennem hele sommeren der forhåbentlig bliver dejlig lang med hensyn til sol og varme.

Der er ikke noget som en lækker hvid kjole til sommeren, når man har fået lidt sol på kroppen, for kontrasten af hvid og solbrun ser rigtig godt ud på en kvinde, og netop derfor er det oplagt af have mindst en hvid kjole hængende i garderoben.

Som studenterkjole er den hvide korte kjole også oplagt, for DMI har faktisk lovet varmt vejr til studenterne ifølge deres prognose. Så få fundet din hvide studenterkjole som traditionen foreskriver, helt ligesom traditionen med studenterkørsel også er den sædvanlige tradition.

Derfor brug tid på at tjekke de udvalgte studenterkjoler du ser ovenfor. Og hvis du klikker dig videre til forhandlerne, så kan du faktisk finde rigtig mange andre hvide kjoler der både er billige og noget dyrere, men fælles for dem er, at de alle sammen er hvide og super lækre. Du finder styles i både den afslappet, sexet, stilfulde og elegante form, alt afhængig af hvad slags pige du er, hvad temperament og stil du har indenfor kjoler.

Pompøs eller simpelt?

Modellerne som vi har vist ovenfor er alle uden det pompøse, for kjolen skal være relativt enkel. Kjolen skal bruges til fejring, men ikke som til galla eller til bryllupsfest. Find kjolen du ville bruge til en festlig lejlighed som fødselsdag, havefest, bytur eller lignede, som også er en, hvor du føler dig helt tilpas i.

Hvad du kan få brug for?

Du får brug for et par andre ting til kjolen. Det kan være et par ”usynlige” trusser der står sig godt med din hvide kjole. Her er full coverage nok det smarte valg til en hvid kjole.

Bh’er uden bøjle er måske en anden ting, som du får brug for. Helt ligesom overtøj i form af en jakke eller måske en af de mange smarte ponchoer til at varme let.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)