Striktrøjer til kvinder 2018 – 25 smarte trøjer der måske er lige dig?

Striktrøjer til kvinder er ikke kun til den kolde årstids med sne og kulde, men de varme modeller er dog ganske rare, når vinteren står for døren i 2018.

Udover vintertiden, så er striktrøjer også særdeles anvendelige igennem foråret, for hvor tragisk det end er, så kan der være ret kold i det danske forår, og nogen gange om sommeren også. Derudover, så er en striktrøje ikke nødvendigvis kun varm, men også i lige så høj grad en tynd smuk trøje til den gode stil.

Derfor har vi her på Le-reve.dk fundet et udvalg af lækre striktrøjer til hele året. Du finder nemlig lækre strik modeller i trøjer, pullover, i uld, de lange modeller, de tykke striktrøjer og det eneste du ikke finder inspiration til er opskrifter til striktrøjer.

 

Striktrøje Vera Moda

striktrøjer til kvinder uld Find den strikket trøje til 259 kr. her

En af de lækre tykke striktrøjer til kvinder, er denne Vera Moda model. En dejlig casual trøje med god pasform og lækre knappe detaljer foroven. Trøjen kan bruges som det helt afslappet look med espadrillos, eller til det mere feminine snit hvor højhælede sko kommer i brug. En lækker og billig trøje der kommer i både denne farve, sort og den lyse nuance.

 

 

Vila Vishare

køb en lækker sort pullover som kvindeFind den billige sorte trøje til 199 kr. her

Hvis du mangler en sød og lækker sort trøje, så er denne lækre og billige Vila et særdeles godt køb til kun 199 kr. Trøjen kommer faktisk i hele 5 forskellige smarte farver, så der er mulighed for at skabe den gode variation der passer til ens favorit look, og samtidig perfekt til at kombinerer med f.eks. tøjmode fra 10 feet.

 

 

Juliana Polo Ralph Lauren

Køb en kvalitets polo ralph lauren striktrøjeFind trøjen til 799 kr. på tilbud her

Hvis du vil have den moderne brand indenfor modetøj og heriblandt striktrøjer, så er Polo Ralph Lauren helt sikkert et rigtig godt bud. Denne lækre Juliana model kommer i hele fem forskellige farvekombinationer, så der absolut andre muligheder hvis du ikke kan lide lyserødt. Den populære mærke der hitter blandt det smarte modetøj til unge kvinder, er perfekt at kombinerer med stort set alt. Hvilket betyder, at du kan skabe en fed stil lige fra sportstøj, casual badetøj til det mere elegante tøj til fint brug.

 

 

New Look jumper

køb den feminine pink strikket trøje som kvindeFind den strikket trøje til 329 kr. her

Denne strikket trøje i pink kunne være den fede striktrøje til at give dig et feminint og casual udtryk. Trøjen kommer i off shoulder model med ribstrikket kant i underkant, krave og ærmegab. Trøjen kommer i polyester, akryl, uld og lidt elelastan, så den giver dig lidt varme på de koldere tidspunkter.

 

 

Lang strik sweater

lækker dame strik med snoningerDu finder den lækre trøje til 379 kr. ved Nelly

En af de lange striktrøjer til kvinder kunne være denne model der dækker lige til bagen. En dejlig feminin trøje der også er varm, da den er delvis lavet i akryl og uld til at holde varmen om vinteren. Der findes meget lækkert modetøj på nettet, og denne grå strik sweater fra Vila som du finder ved Nelly.com, er ingen undtagelse.

 

 

Onlgeena Only striktrøje

Køb en lækker billig Only sweatshirt i strik som kvindeFind den casual Only trøje til 179 kr. her

En lækker billig Only hvid striktrøje er denne Onlgee model du kan købe til 179 kr. Modellen er en af de mege lækre billige striktrøjer til kvinder, der kommer i ti forskellige farver. Med den billige pris kunne det være, at du faktisk ønsker at købe flere slags i forskellige farver, da det er en dejlig casual trøje til et par fede jeans.

 

 

Grå Jacqueline de Yong

striktrøjer til kvinder udsalgFind den smarte grå strik ved Bubbleroom

En anden lys model indenfor de smarte trøjer i strik, er denne Jacqueline de Yong model. En lækker trøje til 199 kr. som er perfekt at kombinerer med et par sorte Gestuz læderbukser eller en de smarte bukser fra brands som 2nd day, Matinique, Hilfinger, Mbym, Inwear, Mads Nørgaard, Tiger of Sweden, Selected Femme eller lignede.

 

 

Benetton strikpullover

en lækker tynd Benetton pullover til feminin stilFind den enkle Benetton strik til 215 kr. her

Køb en lækker kropsnær pullover til den elegante stil som kvinde, hvilket denne Benetton i tre forskellige farver absolut opfylder. En lækker pullover der kan kombineres med et par smarte elegante sorte bukser eller måske en af de smarte nederdele.

 

 

New Look strikpullover

New Look laver lækkert casuel stil til kvinderDu finder den casual trøje ved Zalando

Hvis du er på udkig efter den afslappet trøje der samtidig viser den lidt rå og sporty stil, så er denne New Look i lysegrå absolut et godt køb, især fordi den også kun koster 169 kr. på tilbud. En dejlig casual trøje der henvender sig især til unge kvinder, som kan kombineres både med de lette sommerjakker eller de varme vinterjakker.

 

 

Lyseblå Gant

brug den lækre lyseblå Gant pullover til den gode stilDu finder den lækre Gant pullover her

Gant laver noget lækkert klassisk tøj der signaler god stil. Denne lækre pullover i lyseblå er ingen undtagelse, helt ligesom alle de andre smarte farver som trøjen også findes i, udtrykker en god elegant stil.

 

 

Vmatlas Vero Moda

brug den lækre feminine Vera Moda til hverdagFind den søde Vero Moda trøje her

Hvis du leder efter en sød og feminine striktrøje i det lette udtryk, så er denne Vero Moda et godt valg. En lækker afslappet trøje der signaler sød og feminin stil, og er perfekt at kombinerer med stort set alt.

 

 

Samsøe & Samsøe

brug den lækre dame strik i bomuldFind den grå trøje til 1000 kr. her

Der findes rigtig meget fedt tøj til kvinder, og denne Samsøe & Samsøe Nor O-N Long striktrøje i strikket ulden kvalitet, er virkelig en lækker model. Perfekt at kombinerer med en af de mange forskellige kjoler og nederdele til fest og brug, hvor du kan skabe det lækre look med accessories som en taske eller pung.

 

 

Kimberly Polo Ralph Lauren

køb en lækker hvid Polo Ralph Lauren striktrøjeFind den hvide striktrøje her

Ralph Lauren er populært fordi mærket er trendy, og det skyldes i høj grad at man får kvalitet med dette mærke, også selvom man selvfølgelig betaler ekstra for det. Denne trøje er super lækker i alt sin enkelthed, og kan bruges både til skole, arbejde og aften brug.

 

 

Even & Odd strikpullover

lækker cream striktrøje fra Even & OddFind den søde striktrøje lige her

Denne søde og smukke striktrøje til 249,- kr. kan fås i både sort og cream farve. Den lækre trøje er i hæklet polyakryl materiale kommer med en rund halsudskæring.

 

 

Object Collectors Item

køb de lange dame striktrøjerFind den sorte pullover til 299 kr. her

Køb den stilrene, varme og feminine pullover til de lidt koldere dage på året. Denne strikket trøje med rullekrave fra Object Collectors Item er en stilren og flot trøje der passer godt til hverdagen på arbejde eller skole.

 

 

Only strikpullover

lækker strikpullover fra Only i silver pink farveFind den feminine trøje her

Prisen for denne strikpullover som kommer i fem forskellige farver ligger på kun 254,- kr. En lækker dejlig feminin og varm trøje som du har normal fit og normal længde.

 

 

77thFlea Ceylon sweater

brug dame striktrøjer i uld Find den flotte trøje til 349 kr. lige her

En ungdommelige trøje i akryl og polyester er, hvad du får med denne søde trøje fra 77thFlea. En flot trøje der både skjuler de ting du gerne vil skjule, og fremhæver dine feminine sider. Trøjen kommer med en rullekrave og stramme ærmer.

 

 

Celeste fra Jumperfabrikken

Jumperfabrikken laver lækre striktrøjer som Celeste modellenFind Celeste trøjen lige her

Pris 1195,- kr. for denne super lækre striktrøje der både er elegant, feminin og stilfuld. Den lækre trøje kommer i 100% uld, og kan holde dig varm på de kolde tider her i vinteren. En afslappet trøjer der står sig godt med et casual halstørklæde, jeans og en fed stilren læderjakke eller bomberjakke.

 

 

Kiomi trøje

striktrøje i Kiomi modelFind Kiomi modellen lige her

Denne smukke Kiomi striktrøje kommer i 21 % uld og 79 % polyakryl til 429,- kr. i pris. En super lækker trøje med krave, som meget vel kunne være det gode køb her til vinteren.

 

 

Calvin Klein Jeans

køb den moderne og ungdommelige sweater som kvindeFind den flotte sweater til 999 kr. her

Er du til det afslappet med feminine look, så er denne sort/hvide sweater fra Calvin Klein Jeans måske det helt rigtige for dig? En fed langærmet model med rund hals og store logo foran. Den strikket trøje er fremstillet i 43% polyamid, 30% uld og 27% mohair, så super lækker at have på sammen med et par casual jeans.

 

 

Sisley strik

en elegant strikpullover fra sisley til vinteren giver stilFind sisley trøjen lige her

Denne dejlige Sisley trøje i beige farve er den stilfulde stribet trøje en kvinde kan holde varmen i. Materialet er 40% polyakryl, 30% uld, 20% polyamid, 10% alpaka, hvilket der både er varmt og lækker at have på. Prisen for denne dejlige trøje ligger på 620,- kr. og er den elegante trøje der kan kombineres med et par eksklusive Plein Sud bukser.

 

 

Esprit Strikpullover

find den lækre strikpullover til vinterenFind esprit trøjen lige her

Denne lækre og varme grå striktrøje fra Esprit koster 549,- kr. og fås i rigtig mange forskellige størrelser, så det er muligt for alle kvinder at finde den. Længden på trøjen er normal, og trøjen er perfekt til hverdagen og fritiden hvor den holder dig dejlig varm.

 

 

Hilfinger Denim Bayley

den lækre Hilfinger trøje til hverdagen og by brugDu finder Bayley trøjen her

Hvis du leder efter en sød, elegant og sexet trøje til hverdag eller måske cafeen, så er denne Hilfinger trøje til 699,- kr. helt sikkert det gode køb for dig. Trøjen i 60% bomuld og rund hals udskæring er helt sikkert et lækkert valg hvis man ønsker det feminine snit.

 

 

Gap striktrøje

find en strik bluse opskrift til den fede striktrøjeFind den flotte trøje til 299 kr. her

Køb en casual trøje i en blanding af akryl, bomuld og uld til at varme og skabe pasformen. En af de lækre trøjer der kombineres flot med et par Mosh Mosh bukser, blazer eller måske noget Vila tøj. En dejlig billig trøje der kan give lige præcist det look, som du efterspørger.

 

 

Jacqueline de Yong

striktrøjer til kvinder udsalgFind den hvide trøje til 159 kr. her

Denne Jacqueline de Yong striktrøje i akryl, kommer med rund hals og ribstrikkede partier ved ærmegab, underkanten og halspartiet. En sød og billig trøje der kan bruges både til casual boheme look, som det mere rå og vilde look f.eks. sammen med læderbukser.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)