Striktrøjer til kvinder 2018 – 13 smarte trøjer der måske er lige dig?

Striktrøjer til kvinder er ikke kun til den kolde årstids med sne og kulde, men de varme modeller er dog ganske rare, når vinteren står for døren i 2018/2019. Striktrøjer er også særdeles anvendelige gennem forår og sommer, hvor der både kan være varmt eller lidt køligt. Derudover, så er en striktrøje ikke nødvendigvis kun varm, men også i lige så høj grad en tynd smuk trøje til den gode stil. Vi har fundet et udvalg af forskellige bluser der dækker hele året. Du finder nemlig lækre strik modeller i trøjer, pullover, i uld, de lange modeller, de tykke striktrøjer og det eneste du ikke finder inspiration til er opskrifter til striktrøjer.

 

Striktrøje Ver0 Moda

køb varme trøjer til kvinderFind trøjen til kun 159,- kr. ved Nelly

Hvis du ønsker en sød og billig striktrøje, er denne rosa trøje fra Vero Moda måske lige dig. En dejlig casual trøje med lige pasform der kommer bred strikket kant i ærmegab og i den rundet underkant. Halsudskæring er rund til det feminine snit, hvor du kan bruge både jeans og sneakers eller måske de høje pumps.

 

 

Grå Happy Holly sweater

Find de gode dame strik opskrifter til trøjerFind den grå trøje til 399,- kr. ved Bubbleroom

Happy Holly Elizabeth sweater i det casual udtryk og grå farve. En lækker trøje i 50% bomuld, 25% viskose og 25% nylon i en tætsiddende pasform. Dejlig trøje til hverdagen der kan sammensættes med f.eks. tøjmode fra 10 feet eller alt andet til hverdagen.

 

 

Polo Ralph Lauren

Brug den stilfulde dame striksweaterFind den lyse trøje til 999,- kr. her

Polo Ralph Lauren strik i cream farve. En klassisk tidløs model med rund hals og broderet logo på brystet. Den ribstrikket trøje kommer i 100% bomuld og er perfekt med en af de elegante tasker til kvinder som Tiger og Sweden, By Malene Birger eller andet lækkert brand.

 

 

Noisy May strik jumper

Køb den lyserøde Noisy May dame striktrøjeFind trøjen til 195,- kr. ved Asos her

Noisy May kommer i samme prisklasse som Vero Moda, hvor du får ungdommeligt dametøj til en god billig pris. Denne lyserøde trøje kommer i det klassiske afslappet look, der kan være perfekt gennem vinteren på arbejde, skole og andet.

 

 

Dagmar Ester striktrøje

køb de fede striktrøjer til kvinderFind trøjen til 1.939,- kr. her

House of Dagmar giver dig denne strikket polotrøje i powder farve. Striktrøjen kommer med 30% uld og er i en lækker luksus kvalitet der passer perfekt til efter- eller vinterjakken. Det lækre brand giver dig høj kvalitet indenfor det smarte modetøj til unge kvinder.

 

 

New Look strikket trøje

lækker dame strik i bomuldFind trøjen på tilbud til 111,- kr. her

En billig og sød model fra New Look. Du får en striktrøje i den korte model med søde udsmykninger foran. Trøjen kommer med ribbet kant i underkant, ærmegab og halsudskæringen. Materialet er i 100% akryl.

 

 

Tiger of Sweden striktrøje

striktrøjer til kvinder udsalg Find trøjen til 1.419,- kr. her

Tiger of Sweden giver dig den pale pink striktrøje. Den strikket trøje kommer i 35% polyamid, 33% alpaka og 32% uld i en lækker stretchy kvalitet. Der er ribstrikket kant ved ærme, underkant og halsudskæring. Perfekt at kombinerer med et par sorte Gestuz læderbukser eller et par smarte elegante sorte bukser fra brands som 2nd day, Matinique, Hilfinger, Mbym, Inwear, Mads Nørgaard, Tiger of Sweden, Selected Femme eller lignede.

 

 

Nly Trend sleeve focus knit

Køb den billige Nly Trend dame strikFind trøjen på udsalg til 229,- kr. ved Nelly

Denne NLY Trend striktrøje er en dejlig lang og løs strik med vide ærmer. En af de casual lange striktrøjer til kvinder der er det perfekte alternativ til en strikket cardigan. Kombinerer trøjen med et par flotte højtaljede bukser og sko til hverdagen.

 

 

Gestuz Behara cardigan

Brug Gestuz grønne cardigan til efteråret som kvindeFind den grønne trøje til 1.795,- kr. her

Danske Gestuz laver elegante modetøj hvor du finder denne grønne oversized trøje. En strukturstrikket trøje med ribbet underkant, ved ærmegab og i halsen. Materialet er af 65% mohair, 20% uld og 15% akryl der giver en lækker blanding at have på.

 

 

Selected Femme striktrøje

Køb de ange striktrøjer til kvinderFind trøjen til 600,- kr. ved Bestseller

Selected Femme Gine dame striktrøje i oversize model og lys farve. Trøjen fra Selected Femme har et smukt strikket mønster med rund hals og strikket ribkant. Prisen for denne dejlige trøje ligger på 600,- kr. og kan kombineres med et par eksklusive Plein Sud bukser som de mere casual jeans.

 

 

Samsøe & Samsøe strik

Køb lange striktrøjer til kvinderFind den grå trøje til 800,- kr. her

En lækker og flot strikket trøje fra Samsøe & Samsøe. Den tidløse og trendy trøje kommer i en lækker uldblanding der giver god varme til efterår og vinter, hvor de varme tørklæder, handsker og varme jakker til kvinder skal findes frem. Her kan du vælge en af de dejlige varme uldfrakker eller dunjakker, helt ligesom trøjen kan stå for sig selv på de varme tidspunkter af året. Brug de dejlige Samsøe & Samsøe favoritter til efterår og vinter.

 

 

Calvin Klein Jeans

Brug den lækre strik fra Calvin Klein

Find den flotte sweater til 995,- kr. her

Er du til det afslappet med feminine look, så er denne lyse sweater fra Calvin Klein Jeans måske det helt rigtige for dig? En fed langærmet model med rund hals og store logo foran. Den strikket trøje er fremstillet i 43% polyamid, 30% uld og 27% mohair, så super lækker at have på sammen med et par casual jeans.

 

 

By Malene Birger Alcona trøje

Brug den elegante By Malene Birger dame striktrøjeFind trøjen til 1.795,- kr. ved Nelly

Danske By Malene Birger skaber flot dametøj, hvor du finder denne oversized dame striktrøje. Den kommer i uld, kidmohair, polyamid og elastan materiale og kan være det flotte alternativ til en lang cardigan. Flot og unik trøje du kan kombinerer med skindjakke, frakke eller den varme dunjakke til vinter.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)