Strandkjole (2018) – 7 lækre kjoler til at trække over til en strandtur

Hvis du skal på stranden i varmen, så skal der selvfølgelig en strandkjole over som det lette overtøj. Der skal noget udover bikinien eller badedragten, og du kan selvfølgelig bruge ganske almindeligt tøj som sommerkjole, shorts og andet. Men de lette strandkjoler er det det nemmeste når der skal hentes is og andet.

Find en let kjole til at trække over til en strandtur som kjolerne vi har fundet her. Brug udvalget af strandtøj som inspiration til at finde den helt rigtige. Hvor du kan tilsætte et par lækre billige Le Specs solbriller og casual sandaler, så er du såmænd klar til at tage på stranden.

 

Calvin Klein Swimwear

køb den lette lange CK kjole til strandenFind den lette kjole til 679,- kr. her

En let kjole i det smarte design til stranden kunne være denne sorte CK kjole. Kjolen kommer i kraftig transparent deisgn og det store Calvin logo pryder hele den venstre side. enkel, let og transparent til at dække behovet for let overtøj til stranden, hvis der skal hentes is, drikkes kaffe eller bare bruges som det lette overtøj frem og tilbage til stranden.

 

 

Ellos Collection strandkjole

Find det lækre billige strandtøj til kvinderFind den sorte kjole til 249,- kr. ved Ellos

Sød og let strandkjole i økologisk bomuld. Kjolen er en dejlig stretchjersey model med indsat løbegang i hoften og elastikdrapering i sider. En sød og let kjole der kan bruges til og fra stranden i hverdag og på sommerferien.

 

 

Chiari Forthi strandtunika

køb den lettet og feminine tunika til strandturen som kvindeFind den lette tunika til 269,- kr. ved Bubbleroom

Hvis du ønsker en luftig og let overtrækskjole, så kunne denne flotte Chiara Forthi tunika måske være det passende strandtøj. Dejlig nem og elegant i sit feminine snit, der i sit krølfrie og hurtigtørrende materiale er optimal til de varme dage. Kombinerer med de lette sandaler og elegante designer solbriller og så skal strandtasken såmænd bare pakkes, eller kufferten til ferien ved de varme himmelstrøg.

 

 

Esprit Alverado Beach

køb den lette Esprit overtrækskjole til at gå på strandenFind den afslappet kjole til 399,- kr.

Hvis du søger det lidt mere casual vintage look, så er denne Esprit kjole med sit dekorative mønster, måske lige præcist det strandtøj du søger. En dejlig let kjole i 100% viskose der giver dig det helt rigtige udtryk, og så er den dejlig nem at tage af og på gennem dagen på stranden.

 

 

Ellos Collection Siv kjole

køb den billige strandkjole til sommerFind kjolen på tilbud til 139,- kr. ved Ellos

Hvis du ønsker den søde og billige strandkjole, er denne enkle og tidløse Siv model fra Ellos egen kollektion, måske den helt rigtige strandkjole til din sommer og ferie.

 

 

Model Behaviour Tyra kjole

køb den lette sommerkjole til strand brugFind den søde blå kjole til 89,- kr. her

En let sommerkjole kunne være den nemme løsning til det praktiske overtøj til stranden. Denne blå og billige sommerkjole til stranden kommer i det enkle snit med tynde stropper og dejlig sommerlignede mønster. De dejlige blå, røde, pink eller hvide sommerkjoler som kan findes på både tilbud og udsalg til meget små penge, er ofte den løsning de fleste kvinder vælger, og til 89,- kr. som denne koster, så får du stort set ikke en billigere strandkjole.

 

 

Seafolly strandkjole

køb den orange Seafolly strandkjolefind den søde Seafolly kjole til 379,- kr. her

Seafolly er kendt for deres udsøgte design og kvalitet i badetøj, hvor denne lette overtrækskjole måske er velegnet til dit brug. Den tørrer nemt og hurtigt, hvilket er ret praktisk, når man skal have det lette tildækning når der skal hentes is, besøge toilettet eller bare slentre henad stranden.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)