20 fede støvletter (til kvinder 2018) – Ankelstøvler i forskellige styles

Støvletter til kvinder kan være smarte, men de er selvfølgelig ikke for alle. Du skal både kunne se dig selv i dem og endnu vigtigere, du skal vide hvordan du bærer dem med stil i 2018.

For at et par støvletter kan komme til sit rette udtryk, er det vigtigt at resten af ens outfit er rigtigt. F.eks. kan støvletter kombineres med korte tights, få tynde kvinder til at se lave ud og give udtryk af buttet ben, helt ligesom det modsatte kan gøre sig gældende.

Derfor har vi her på Le-Reve.dk fundet forskellige fede ankelstøvler til dig. Hvad enten du ønsker det feminine, rå, elegante, sexet eller afslappet look, så finer du inspiration til stilen her. Alle ønsker sig en god støvle til at kombinere med både bukser og kjoler. Se også udvalget af elegante bukser i mørk farve til kvinder som du kan bruge til at sætte sammen med de korte støvler.

 

Sort Billi Bi dame støvlette

køb de lækre Billi Bi modeller

En lækker enkel men samtidig super elegant og feminin støvlette til dig, hvis du ønsker det smarte og traditionelle udtryk. Hælen kommer på 9,5 cm. og kommer med lynlås bagtil og smart knap foroven.

 

 

Bianca ankelstøvle

Find Bianco støvlen til 999,- kr. ved Bestseller

En traditionel støvle med kort hæl, er, hvad du får med denne cognac farver Bianco støvler. Støvlen koster 999,- kr. som dog også kommer i en sort, hvis du er mere til den mørke nuance. Støvlen kan kombineres både med jeans, læder eller afslappet stofbukser og kan skabe stort set lige den stil du ønsker.

 

 

Sort Henry Kole støvlette

Find støvlen til 1739,- kr. ved Bubbleroom her

Henry Kole giver dig denne spanske håndlavet støvle i 100% læder. En høj støvle ved hæl på 9 cm. og skafthøjde på 20 cm. Kommer i den feminine stil med fede detaljer som spænde af metal og regulerbar læderrem. Fede støvler både med bukser til hverdagsbrug som den stilfulde korte festkjole.

 

 

Højhælet Steve Madden støvle

brug den højhælede støvlette fra Steven MaddenFind den feminine støvle til 1095 kr. her

Steven Madden laver lækre feminine styles hvilket denne Wagner støvlette er et bevis på. En feminin højhælet støvle der kan kombineres med den lette sommerkjole, helt ligesom støvletten kan bruges til f.eks. den søde slå-om kjole til sommerfest.

 

 

Sofie Schnoor Skindstøvle

klassisk skindstøvle til kvinder

Hvis du er på udkig efter en klassisk støvle, så er denne Sofie Schnoor til 1500 kr. absolut en mulighed. En lækker elegant støvle i det klassiske look, hvor der kommer en lynlås bagtil, så du nemt kan få den af og på, og støvlen sidder som skabt til foden.

 

 

Shoe The Bear ankelstøvle

en lækker afslappet støvle til det casual look

En stil der er væsentlig anderledes end de forrige støvler, er denne Emmy model fra Shoe the Bear. Støvlen henvender sig jo ikke til alle, men hvis du er til stilen, så er den dejlig læder støvle til omkring de 1300 kr.

 

 

Sort Bianco Das Boots

Brug den feminine sorte støvle til arbejdeFind den flotte støvle til 999,- kr. her

Søger du den feminine støvle i sort med hæl, så kan den her Bianco Das Boots måske være det rigtige? En flot støvle i læder med 5 cm. hæl højde, som er produceret i Portugal med det velkendte kvalitets materiale.

 

 

Grå/Brun Tamaris Støvlette

Tamaris er de fede støvler med god pasformFind den lækre Tamaris støvle ved Sarenza

Tamaris er det fede mærke, som leverer støvler med rigtig god pasform og til gode priser også. Denne enkle støvle med lynlås, kan du faktisk få til kun 599,- kr. og du vil med garanti elske at have den på. En lækker støvle der passer godt til et par lækre stramme jeans.

 

 

River Island støvlette

køb et par lækre sorte støvletter som kvinde

Model Giant fra River Island er en lækker støvlette i imitiret læder med blokhæl, som du kan købe for 499,- kr. ved Zalando. En dejlig høj støvle i den klassiske velkendte stil for ankelstøvler.

 

 

Guld Sofie Schnoor

Køb de elegante støvler med spænderFind guld støvlen til 1499,- kr. her

Sofie Schnoor er et populært brant til kvinder, hvor denne Guld støvle omfavner det feminine snit. Et par friske støvler der kan give ikke bare det feminine, men måske også unikke udtryk. Støvlen kommer i en god normal pasform med blød sål og lukning med lynlås bagpå.

 

 

Aldo Masen ankelstøvle

Brug den unikke støvlette som ung kvinde

Denne Masen støvlette fra Aldo er en anden mulighed for at skabe det unikke udtryk. En flot og ret unik støvle der gør sig godt til det casual med feminine udtryk med et par fede jeans, helt ligesom støvlen kan bruges til det mere fine festlige brug.

 

 

Sort Vagabond støvle

køb den sorte dame støvle til det rå look

Hvis du er til det lidt mere rå look, så er den sorte støvle med plateau fra Vagabond en lækker model. Støvlen der kommer med lynlås fortil, kan du finde til 699,- kr. og vil egne sig til både den afslappet stil, men også til f.eks. en lækker stil med læderjakke.

 

 

Even & Odd ankelstøvle

Brug den søde ankelstøvle til det feminine look

En sød og feminin støvle til det smarte look, kunne være den billige og lækre støvle fra Even & Odd. En støvle der både er billig og smart, for du finde den til kun små 300,- kr. hvilket må siges at være ret billig.

 

 

Billi Bi Biker støvle

Brug biker støvle til det rå look

Hvis du ønsker det cool rå look som kvinde, så kunne denne Biker støvle fra Billi Bi være det helt rigtige for dig. En lækker støvle, som man kan argumenterer for, faktisk er støvle mere end ankelstøvle, men dog er det en fed støvle, hvis man ønsker at fremstå som den “vilde tøs”.

 

 

Sort Henry Kole Sophie

Find støvlen til 1499,- kr. ved Bubbleroom her

En flot lakstøvle fra Henry Kole i sort. Støvlen kommer med en dekorativ metalspænde der fanger øjet, og en kraftig høl med 5,5 højde. En lækker støvle i blødt læder til kvinder der gerne vil udstråle overskud og selvtillid.

 

 

Timberland damestøvle

Brug Timberland til det praktiske fodtøj som kvindeFind Timberlandstøvlen til 836,- kr. ved Eshoes

Timberland laver det klassiske varme, praktiske og fede fodtøj. Her er støvlerne ofte uden den store hæl, hvor denne Timberland Tillston damestøvle dog kommer med hele 8,5 cm. i hælhøjde. En klassisk støvle i det velkendte nubuck læder, snørelukning og kraftig hæl.

 

 

Lys Dkode støvle

køb den super elegante støvle til det fine look

En støvle til det fine, elegante, feminine men også anderledes look, er helt sikkert den lyse Dkode støvlette. En smart støvle med nitte dekoration og cut-outs, som du kan købe til omkring 1200,- kr.

 

 

Klassisk Only støvle

Find Only støvlen til 299,- kr. ved Bestseller her

Only laver de lækre kollektioner i den billige pris, hvor støvlen godt nok ikke er i læder, men kommer i en fed stil og billig pris for ankelstøvler. 300 kr. koster støvlen som kommer med spids snude, elastikstykke i hver side og en begrænset hælhøjde på 1,5 cm.

 

 

Proenza Schouler støvlette

eksklusive og smarte støvletter med hæl

Denne eksklusive og elegante støvle fra Proenza Schouler kommer i et unikt look. Støvlen i designer brandet, er henvendt til dig der ønsker det eksklusive og unikke udtryk, hvilket netop er hvad du får med denne sorte læderstøvlette.

 

 

Sorte Glossy støvler

Find Glossy støvlen til 399,- kr. her

Et par dejlige støvletter i imiteret ruskind med en høj hælhøjde på 10 cm. og skafthøjde på 12 cm. Støvlen kommer i en normal pasform og perfekt sammen med både kjole eller bukser.

 

Ideer til tøjkombinationer med støvletter

Hvis du skal bruge nogle gode ideer til at kombinerer de smarte støvler med modetøjet, så skal du have et par ideer til hvad der slet ikke virker til brug sammen med støvlerne.

Stumpebukser, shorts, korte nederdele med bare ben og Capris er ting som du skal holde dig fra sammen med kvinde støvletter.

 

Hvad du kan kombinerer med  støvletterne

Hvis du har kroppen til at bære leggings så kan du kombinerer dem med et par smarte støvletter som den klassiske ankel støvle med hæl. Problemet med leggings er at man skal have kroppen til det, for ellers er vil de smarte kvinde støvletter ikke tage sig godt ud.

Bukser kan altid kombineres med støvletterne, og det er såmænd ligegyldigt om det er elegante, rå, stilfulde eller måske et par stramme skinny jeans, hvor du kan have bukserne nede i støvlerne. De eneste bukser man skal afholde sig fra, er de afstumpet for det vil se mærkeligt ud kombineres med et par ankelstøvler.

Af forskellige kjoler kan du kombinere med en lang ikke for stor kjole eller kombinerer med den klassiske lange nederdel hvor der ikke vises for meget bar ben.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)