10 stilfulde korte festkjoler til elegant brug i 2018

Stilfulde korte festkjoler er, hvad du skal købe, hvis du leder efter en lækker kjole til fest. Her vil en lækker kort festkjole være særdeles velegnet, især hvis du både skal imponerer og der skal gang i den.

Der skal selvfølgelig findes den rigtige kjole blandt de mange forskellige korte festkjoler i den flotte stil her i 2018, for der findes både festkjoler til unge og til de mere modne kvinder.

Derfor har vi her valgt forskellige modeller som både kan bruge enten til sommer eller vinter. Udvalget dækker både over de stilfulde aftenkjoler men så sandelig også til den mere vovet stil. Priserne varierer på de nedenstående korte festkjoler, så du både kan finde den billige og den dyre designer kjole. Gør det gode køb der er særdeles velegnet til den sjove, fine eller gang i den fest.

 

Chi Chi London festkjole

brug de elegante kjoler til store kvinder

Festkjolen med rygudskæring og det søde blomsterede motiv, giver dig et stilfuldt og smukt udtryk. En smuk kjole til receptionen, fødselsdagen og andet hvor det kan være det gode alternativ til de lange kjoler til fest.

 

 

Kaffe cocktailkjole

brug den stilfulde Kaffe Claudia festkjole

Hvis du søger det feminine og elegante snit som nytårskjole eller anden anledning, så giver Kaffe dig denne flotte model. En dejlig feminin kjole i blonde og dyb v-udskæring til festbrug.

 

 

Second Female cocktailkjole

køb en lækker stilfuld kort cocktailkjole

En lækker kort kjole til festlig brug, er denne Second Female kjole med blonder. En sød og smuk kjole der kan bruges til stort set alt festlig brug, der vil stå sig godt med et par lækre pumps og måske en eksklusiv Patrizia Pepe taske.

 

 

Cheap Monday festkjole

køb en enkel kort kjole til festlig brug

Hvis du vil have den enkle og stilfulde kjole der samtidig kommer til en fornuftig billig pris, så er denne Cheap Monday kjole til 450 kr. et rigtig godt valg. Kjolen kommer i det unikke metalliske skinnede finish der kan kombineres med et par flotte sorte pumps eller måske i sølv.

 

 

Ida Sjöstedt pailletkjole

køb den eksklusive pailletkjole til fest

Ida Sjöstedt er det lækre brand, der skaber unikke og flotte styles, hvilket denne Violette model med gennemsigtig foer og pailetter er et godt eksempel på. De smukke blomstrede detaljer med pailletter giver dig det unikke look som kan kombineres både de enkle sko, stiletter eller måske overknee støvler.

 

 

77thFlea kort kjole

køb en billig kort kjole i det stilfulde look

Leder du efter en kort kjole i det enkle og stilfulde look, så er en af de korte sorte kjoler som denne 77thFlea absolut værd at tage et kig på. En stram kjole der kommer i elastisk kvalitet og med pæne udklippede detaljer i siden for den unikke stil.

 

 

Sort Derhy festkjole

køb en kort sort festkjole til det unikke look

Hvis du ønsker det unikke festlige look i den elegante stil, så er denne sorte Derhy kjole absolut en festlig kjole der kan skabe det for dig. En diskret kjole i det sorte look, men samtidig kjolen der med garanti vækker opsigt og får dig til lyse op blandt andre til festen.

 

 

Mørk kjole til fest

køb en sort kjole i det korte look

Den kjole med trendy mønster giver dig en kropsnær kjole i elastisk materiale, som kan fremvise dine ynder på bedste vis, der samtidig kommer i de diskrete og slankende nuancer.

 

 

Vila Viglitz cocktailkjole

køb den billige festkjole med glimmer til festen

Denne lækre Vila festkjole kunne være en af de korte sexet kjoler til nytåret eller som den flotte korte kjole til julefrokosten. Kjolen kommer både i den grønlige som mørke nuance og med sin glimmer, er et oplagt valg som årets glimmer kjole.

 

 

Blomstrende Ganni kjole

Brug den flotte blomstrende korte kjole til festlige anledninger

Ganni laver de eksklusive styles og denne kjole med blomstrende mønster er kjolen, der kan bruges til både sommerfesten, bryllupsfesten, fødselsdagen eller alle andre festlige lejligheder. Perfekt sammen med f.eks. en poncho til kvinder eller det elegante frakke og et par elegante sko.

Disse syv stilfulde korte festkjoler er alle til kvinden, der både ønsker elegance men også god stil i et sexet look, for hvem vil ikke gerne både være elegant, sexet og stilfuld på samme tid?

Du kan selvfølgelig også vælge andre slags kjoler, som du også kan finde her på Le-Reve, hvor vi har fundet inspiration til dig, som dækker over stort set alle slags festlige lejligheder, så det er såmænd bare at komme i gang med at søge lidt rundt, og det gør du nemmest ved at se de andre udvalgte artikler her nedenfor, eller vælge i kategorien foroven hvor det er inddelt efter kategorier der passer. God fornøjelse i jagten på den perfekte korte kjole til festen.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)