Stilfulde brudekjoler 2018 – Skab det eventyrlige bryllup med kjolen

Skal du giftes? Hvis det skal være det helt rigtige eventyrlige bryllup, så skal der selvfølgelig kigges på mange stilfulde brudekjoler for at finde den helt rigtige til det store øjeblik i livet.

Hvis du søger inspiration til en smuk kjole, har vi her samlet et par ideer indenfor trends og forskellige modeller der vil overstråle de lange festkjoler som gæsterne måske skal bruge.

 

Brudekjole trends i 2018

Hvis du vil have en flot hvid bryllupskjole der overstråler alle andre, så find inspiration indenfor disse trends til i år.

  • Boheme: Boheme og til en grad, vintage brudekjoler, giver det søde udtryk. Boheme looket med blomsterkrans er blevet mere og mere udbredt til vielser i have, skov eller strandbryllup. Det skaber det hyggelig og afslappet bryllup, hvor fokus er på det uhøjtidelige uden at blive for flippet. Du finder boheme stil i bryllupskjoler med blonder eller andre søde former.
  • Ryggen: Hvis du vil have det elegante, feminine og moderne udtryk, så vælg en af smukke brudekjoler med ærmer og dekorative rygge der byder på blondedetaljer og dybe v-udskæringer. Hvis du ønsker det store fokus på ryggen, kan du vælge detaljer med knapper der er satin betrukket. Du kan også vælge samme model uden ærmer, hvis du gerne vil vise skuldre og hud som det feminine udtryk.
  • Blonder: Blonder er et hit stort set hver eneste år. Her kan du vælge mange forskellige former for blondedetaljer, der dækker lige fra det enkle og neutrale, til det sexet og iøjenfaldende udtryk. Fine franske blonder kan skabe det eventyrlige og romantiske look, hvis du ønsker dette udtryk. Alternativt kan du vælge de grove blonder til et vintage look.
  • Tattoo: Som alternativ til for meget blonde, kan du bruge en kombination med tattoo-effekt. Det bliver mere og mere udbredt, hvor du finder detaljerne som dekoration til ryggen eller på ærmerne ved en brudekjole med lange ærmer.
  • Det tidløse: De klassiske og tidløse brudekjoler begynder at blive et hit igen, hvor den stilrene og enkle brudekjole falder i manges smag. Her kan du vælge et par smukke neutrale hvide stiletter, eller gå efter de mere farverige der sammen med accessories, kan skabe lidt spræl på kjolen.
  • Romantisk: De store eventyrlige kjoler til at give los på prinsesse stilen, har altid været et hit, og vil i de følgende mange år også været moderne. Her er store skørter, blondedetaljer og prydende accessories stilen til det romantiske og eventyrlige bryllup.

 

Inspiration til brudekjoler

Du finder brudekjoler i Vejle, Odense, København, Herning, Esbjerg, Århus, Aalborg, Midtjylland og mange andre steder. Hvad end du ser på brudekjoler i store størrelser, de alternative eller anderledes brudekjoler, korte, eller til gravide, så finder du noget for alle i Danmark.

Vi har fundet et lille udvalg af lækre brudekjoler ved Uniquekjoler som du finder lokaliseret i Bjerringbro, hvor det er nemt at køre til fra Silkeborg, Randers, Viborg og andre steder i det øst-, midt- og vestjydske. Her finder du et eksklusiv og lækkert udvalg indenfor både brude og festkjoler fra hele Europa. Du finder brudekjoler til store piger, brudekjolen til rådhusbrylluppet og endda brudepigekjoler til kirkebrylluppet. Se de viste modeller nedenfor.

 

Canari brudekjoler m. slæb

køb brudekjoler midtjylland

En utrolig smuk brudekjole i fransk design. En stor og eventyrlig kjole der samtidig kommer i det elegante og enkle snit. Kjolen kommer med farvet broderi og langt slæb.

 

Stilfuld kjole med blonde

køb de flotte brude- og konfirmationskjoler i hvidt

En smuk lang kjole med smukke detajler der passer ind i det landlige rådhusbryllup , f.eks. på det æstetiske gamle rådhus i Ribe, Ebeltoft eller lignede hyggelige omgivelser. Kjolen kommer med en flot ryg og smuk blondeoverdel.

 

Den søde bryllupskjole

køb den stilfulde hvide bryllupskjole i hvidt

Hvis du ønsker det søde boheme udtryk til brylluppet i skoven, haven eller måske på stranden, så er denne søde og romantiske kjole måske lige dig. En flot kjole med blonder der falder elegant ind til kroppen.

 

Eglantine Doris brudekjole

køb den smukke elegante bryllupskjole

Eglantine Doris kjolen kommer i det enkle og feminine udtryk. De lange ærmer er lavet i smukke blonder, der giver både det elegante og feminine udtryk som måske passer til netop dit bryllup.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)