10 flotte stiletter til ønskesedlen som du vil elske at eje

Nu er der ikke længe til december og jul, som er svært ikke at glæde sig til. Julen er selvfølgelig krævende og økonomisk dyr, men tingene er hvad man gør dem til. Julen skal være hyggelig og rolig, men derfor skal der selvfølgelig også klares en masse ting, som findes en pakkekalender til kæresten, børnene eller måske forældrene. Pyntes op og købes julegaver.

Ønskesedlen skal også klares og det er trods alt en af de mere hyggelige ting. Her kunne du bruge disse 1o stiletter til ønskesedlen, som måske er den helt rigtige par høje sko, som du vil elske at finde under juletræet juleaften.

Så hvis du ikke er begyndt med årets ønskeseddel endnu, så skal du selvfølgelig huske at sætte stiletterne på ønskesedlen, da vi kvinder ikke kan få nok af stiletter. Det vil også være perfekt med et par nye stiletter til nytårskjolerne eller diverse andre festlige arrangementer.

 

Tiger of Sweden stiletter

Ønsk dig de stilfulde Tiger og Sweden pumps til jul

Find den elegante sko til 1899 kr. her

Hvis du er den modebevidste kvinde, som hele tiden er med på trenden, er denne sort stilet lige noget for dig. Hvis du ønsker en stilet, som du kan bruge til lidt af hvert, er sort den perfekte nuance der passer stort set til alle farver tøj.

 

 

Sofie Schnoor stilet

Sofie Schnoor er et lækkert mærke i sko

Rigtig smuk, elegant og anderledes stilet. Den skiller sig ud fra andre med sin træfarvede bund, og lidt specielle farve. Den vil være super flot til en hvid eller sort kjole, og vil være elegant hvis du kombinerer med the Rubz armbånd.

 

 

Sort stilet sandal

køb de lækre stilet sandaler til julegaven

Her er sandal stiletten til den elegante kvinde. Med denne stilet få du et elegant look, med dens små enkelte detaljer. Desuden er den meget åben, som gør den meget let og elegant at se på.

 

 

Klassisk stilet fra Tamaris

skriv den lækre Tamaris stilet på din ønskeseddel

Er du ikke så god til det med høje stiletter? Dette er en meget moderne stilet, som er klassisk, men stadig med lidt trendy finesser. Den har plateau, som gør, at den ikke føles så høj at gå i, og det gør det også en del nemmere. Den er perfekt til julens flotte korte kjoler eller bare til en almindelig fest, hvor du kan sætte den sammen med en enkelt sort kjole.

 

 

Brune stiletter med print

De smukke stiletter er perfekt til juleønsket

Mangler du et par flotte stiletter til din hvide kjole? Disse smukke stiletter er til den moderne kvinde, som har et par til hver kjole og fest. De er i et enkelt design, men har alligevel print på fronten, som giver et flot spil.

 

 

Sandal stilet i ruskind

køb de lækre sandaler der giver et stilfuld og afslappet look

Dette må være min absolutte favorit. Disse Sofie Schnoor er ligesom de første stiletter, meget inde lige nu. Du kan bruge dem til alle slag fester og arrangementer. De har nogle super flotte detaljer.

 

 

Cognac farvede stiletter med nitter

Ønsk de cognac farvet stiletter i julegave

Har er stiletten til dig, som gerne vil have et lidt råt look. Farven på stiletten er super fed, da det ikke er en man lige ser hver dag og så har de også nogle flotte og fede detaljer som nitterne.

 

 

Elegant lak stilet

brug de blanke stiletter til festlig brug også i julenKøb/ønsk dig de klassiske stiletter du finder her

Er du klassisk og elegant? Det er denne stilet i hvert fald. Den vil være super flot til dine jule- og nytårs kjoler. Den er med plateau, som gør dem dejlige at gå i, og så har de desuden også lak, som giver dem et ekstra pift.

 

 

Metallic pumps

De lækre metallic sko kan være den lækre julegave for dig

Dette må være stiletten for dig som mangler en cool stilet til næste fest. Folk vil give dig opmærksomhed, hvis du tager denne sexede stilet på til næste fest med en stram sexet kort nytårskjole der giver det helt perfekte look.

 

 

Sargossa Fairtytale

Køb de pæne moderigtige sandaler med hælFind den lækre sko til 2600 kr. ved Bubbleroom

Hvis du vil have den feminine og moderigtige sko med hæl, kunne denne sandal fra Sargossa måske være det helt perfekte valg. Du finder mange flotte sko med høj hæl i det trendy brand, som kommer i den yderst feminine og elegante stil.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)