Lækre nye stiletter i 2018 der giver den flotte stil som kvinde

Stiletter hører sig til i enhver kvindes garderobeskab. Den høje stilet til det finere brug, er om nogen, skoen der giver dig mulighed for at komme ud og lufte benene i nogen lækre sexet sko der måske fanger et blik eller to.

Vejret og lejligheden til at bruge de høje hæle skal selvfølgelig være til stede, hvad end det er sommer eller vinter, men dog er der altid en bytur, fest eller særlig lejlighed der kræver den feminine sko måske sammen med en af de billige korte vila kjoler i sort, og her skal du selvfølgelig have stiletterne klar til brug.

Find et par ny smarte sko med denne inspiration, som vi har samlet her på Le-reve.dk. Vi har nemlig fundet et lækkert udvalg indenfor forskellige styles, priser og materiale, så der er chance for at finde et par sko med høj hæl for alle unge og modne kvinder.

 

Kurt Geiger stilet

Køb de eksklusive Kurt Geiger stiletter

Et par rigtige flotte fest stiletter, er disse blanke blå Kurt Geiger med spids hæl. En yderst elegant sko i ruskinds-finish, som med den rette kjole vil give dig et smukt og feminint ydre. Et par komfortable stiletter i stil med Marco Tozzi, Jette Riis, A Pair, Gardenia, Pura Lopez, Dixie og andre fede brands, giver dit det stilfulde italienske design sammen med nutidens trendy livsstil.

 

 

Pier One sko

køb de lækre billige sorte stiletter til fest

Hvis du søger efter et par sorte stiletter, der samtidig kommer til en fornuftig billig pris i forhold til kvalitet, er denne Pier One stilet måske det helt rigtige valg. En lækker sko der kan kombineres med en af de stilfulde korte festkjoler, helt ligesom den gør sig sammen med et par elegante mørke bukser.

 

 

Notabene sko med hæl

køb de lækre plateau stiletter

En lækker sko i lak look er denne lækre italiensk produceret stilet. Notabene Jane Pump skoen i stil med Sofie Schnoor, Ganni, Gabor eller Valentino, er en elegant sko, der står sig godt med en lækker Plein Sud kjole eller en af de mange andre elegante kjoler.

 

 

By Malene Birger

køb de flotte og behagelige stiletter

By Malene Birger er det lækre danske designer brand, hvor du får stilren elegance og kvalitet. Det gør du så sandelig også med denne pink/blossom sko i gedeskind og mellemhøj hæl, som vil stå sig godt med den elegante nederdel, bukser eller søde kjole.

 

 


Phillip Lim pumps

køb de lækre sorte pumps

Et par sexet høje hæle der giver dig det neutrale men også elegante look som kvinde. Skoen i det høje klasse kommer med assymentrisk design, spids snue og stilethæl.

 

 

Anna Fields plateausko

et par flotte konfirmationssko stiletter

Du finder forskellige høje stiletter, hvor denne plateaupumps med sølv i imiteret læder, kommer til den gode billige tilbuds pris. En flot og billig sko der kan bruges til lidt af hvert, og kan måle sig med mange lignede modeller fra f.eks. mærkerne under Friis og company.

 

 

Bianca stilet

køb de flotte højhælet Bianco sko

Køb den flotte sorte lak stilet med ankelspænde, der giver dig det flotte feminine look til festen. En elegant stilet med en hælhøjde på 7 cm. der kombineret med en smuk kjole eller skinny jeans, giver dig et frisk sofistikeret look.

 

 

Apair stilet i ruskind

brug den høje stilet til festlig brug

Denne lækre grønne Slingback model med rem emmer af italiensk stil og lækker kvalitet. Ruskindsskoen med den høje hæl, kan skabe det smarte feminine udtryk hvad end du bruger en kjole eller casual busker til.

 

 

Guld Tamaris pumps

brug de smarte glitter stiletter

Tamaris er kendt for at skabe sko med en lækker pasform, der kombineres med en stil i et stilren og klassisk design. Du finder meget høje stiletter og de mere almindelige sko med tyk hæl eller kilehæl. Denne sko med ankelrem og texstil materiale ligger i den gode billige ende af prisskalaen, hvor kvaliteten kan sammenlignes med Duffy, Dixie guld, Vagabond, Tommy Hilfiger eller Pavement brand. Gulfarven er helt ligesom sølv stiletter med sten eller glimmer, det ekstra der giver skoen en positiv aura.

 

 

Sort Poul Green stilet

sorte stiletter med tyk hæl

Den sorte sko er en populære model, der helt ligesom en af de flotte hvide stiletter, giver dig mulighed for at kombinerer det simple, noble og elegante udtryk. Poul Green er helt ligesom Louboutin, Creamy Moda, Unisa, Mentor, Wonders eller Peter Kaiser, et mærke der skaber ret unikke udtryk i tidens tegn. Denne sorte sko er super enkel i sit flotte lammeskind, men samtidig også en sko der emmer af kvalitet og stil.

 

Stiletter hvad er det?

Er du tvivl om forskellen mellem stiletsko og mere almindelige pumps? Forskellen er ikke så stor. Tilbage i 1540 blev den første høje støvlehæl skabt i England, og blev indført for at en hesterytters fod kunne blive i stigbøjlen. Herfter kan man sige at stiletter blev opfundet, som jo er den ekstra smalle stilethæl fremfor de tykke eller kilehæle. Stilethæle er skoen, som er sværest at gå i, og som er notorisk kendt for at kunne belaste leddene i foden, hvis skoen er for dårlig. Du kan med fordel læse mere på Wikipedia om hvordan og hvad høje hæle er.

 

Hvordan går man i stiletter?

Det kan være ubehageligt at gå i stiletter, og især hvis du er helt ny ud i det med høje hæle. Det kræver masser af øvelse, men her på le-reve.dk har vi skrevet et indlæg om emnet, som du burde læse: Lær at gå i høje hæle på den stilfulde måde

 

Hvor høje er stiletter?

Stiletter kommer fra 4 cm. og opefter, hvor den øvre grænse ikke eksisterer, men der er dog grænse for, hvor høje hæle man kan putte på et par sko. Du skal vælge en højde der passer dig, så du også kan holde ud af have skoen på, samtidig med at du får det psykologiske løft.

 

Hvordan måler man stiletter?   

Der findes mange forskellige måder at måle en stilet på, men den mest anvendte er at måle bagpå, hvor skoen er længst i højden.

 

Kan eller hvordan udvider man stiletter?

Man kan altid udvide en stilet eller anden sko, også selvom denne er af plastic, der jo ikke udvider sig specielt i forhold til natur materialer. Et godt trick kunne være at putte vand i to fryseposer og binder knude på. Put disse godt ned i skoene og fryser skoene ned med fryseposerne i. Det virker på skind og læder, som med lidt god vilje, måske også kan bruges på andre materialer.

Alternativt kan du opsøge skomageren for at høre på muligheden for at blokke stiletter.

 

Hvilket slags pris skal man som kvinde gå efter?

De fleste af os kvinder har med garanti mange stiletter stående, og helt ligesom jeg, så har du også tænkt tanken om du skal satse på få dyre stilletter eller mange billige korrekt?

De billige stilletter er som regel ikke lavet i en super god kvalitet, og til en pris på et par hundrede, så kan man vel heller ikke forvente en levetid der er speciel lang, helt ligesom der kan forefindes små skønhedsfejl med limrester eller dårlige syninger.

Disse små fejl på de billige stilletter som der næsten altid er, skal det siges, at de kun kan ses når man virkelig studerer skoene, hvilket som regel kun er ejeren af skoene der gør. Når man så stiller det op ved siden af de dyrere stilletter, så sker det faktisk også at man støder på disse småfejl i skoene, men kvaliteten i materiale og komfort er dog større i de dyrere sko.

Hvis du stiller disse ting op mod hinanden, så skal man jo tage stilling til om man vil spare penge med dertilhørende gener.

Personligt så finder jeg komforten ret ubehagelig i mange af de billige stilletter, og derfor foretrækker jeg at bruge de flere penge, selvom det dog ikke altid er til at føle en forskel, men i hovedtræk er komforten som regel bedre i de dyre sko, men det er dog en smagssag, som om du skal gå efter det ene eller andet? Det er et rigtig godt spørgsmål.

Hvad mener du?

Skriv din mening her nedenunder hvis du sidder inde med de gode tips der gavner andre.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)