Stilet tøj til både mor og datter? Find et par ideer her

Det er for mange kvinder vigtigt at have styr på sin stil og sit udseende og i takt med at man begynder at få børn, så ønsker man også at ens datter skal være mindst ligeså smuk og være klædt i lige så flot tøj som en selv. For kvinder er et godt udseende ligeså vigtigt som en god psyke, og de to ting går ofte hånd i hånd. Det er derfor vigtigt for mange kvinder at skulle se godt ud og at ens børn også ser velklædte ud – og samtidig føler sig godt tilpas i det de går i.

Det sender både et signal om at man har det godt med sig selv, men også at man har et stort overskud til sine børn. Tøj kan gøre meget for ens velvære, også uden man nødvendigvis ved det.

Tøj til den stilbevidste mor

Muligheden for kunne se godt ud og have det godt med sig selv er for Rikke Solberg og hendes webshop, noget af det vigtigste i livet. Derfor finder du hendes side et bredt udvalg af moderigtigt tøj fra en bred vifte af populære mærker. Du kan blandt andet finde Mads Nørgaard, DAY Birger et Mikkelsen og LaLa Berlin. Du finder også et stort udvalg af mærket Gustav Denmark, som er yderst populært for tiden. Hos Rikke kan du både få sko, tøj og accessories, og der er fri fragt på alle ordre, og desuden er man garanteret at ens ordre bliver afsendt samme dag, såfremt man bestiller før kl. 16. Er pengene ikke så store, så er der også et stort udvalg af tøj på udsalg. Helt op imod 50% på nogle varer.

Kender du mærket “Gustav”, som nævnt ovenover? Det er et mærke som begyndte at vinde frem i starten af 2010 og siden har haft en meget høj popularitet. Kollektionerne fra Gustav henvender sig til stilbevidste kvinder med fokus på god kvalitet, feminine detaljer og lækre materialer. I blandt kollektionen findes der tørklæder, bluser, bukser/leggins, blazere, toppe og strømper. Du kan se hele Rikke Solbergs udvalg af moderigtige Gustav produkter ved at klikke her.

Tøj til din smukke datter

Er din dejlige datter stadig en lille baby, kan du finde et meget stort udvalg af babytøj her. Hos luksusbaby finder du mode til de selv de helt mindste. Hjemmesiden har et udvalg af Adidas, Calvin Klein, Converse, Mads Nørgaard, Puma, Levis, Ralph Lauren og meget, meget mere. Dette er altså store og populære mærker, som også har lavet tøj til de mindste, og hvis du virkelig ønsker et barn klædt med stilet tøj, så er du kommet til det rigtige sted. Du kan finde accessories og sko, men også praktiske flyverdragte, cykelhjelme og undertøj. Det er kun fantasien som sætter grænser og luksusbaby har det hele.

Der findes mange gode sites til at finde tøj til din teenagedatter. Er hun kommet i denne alder, kan du eksempelvis nemt finde tøj til hende i alm. kvindetøjsforretninger som fx. Zara eller Samsøe Samsøe. Der findes også et utal af webshops, hvor man ligeledes kan finde stilet tøj fra de mest populære mærker. En god tommelfingerregel, hvis man køber tøj til sin datter i denne alder, er at købe noget, som man ved hun kan lide – derfor er det altid en god ide at spørge ind til tøjpræferencer, inden man bare køber i blinde. For det er jo ikke altid mor ved bedst, i hvert fald ikke når børnene er ved at være i den alder, hvor de er ved at finde sig selv og dermed deres egen stil.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 0 (0 votes)