Stærke og sunde negle? Brug disse tips til at pleje neglene

Stærke og sunde negle? Det er noget, som de fleste af gerne vil have. Det kan heldigvis også lade sig gøre. De smukke negle og hænder det kommer dog ikke af sig selv.

Ingen kan udføre mirakler, men hvis du ikke har givet dine hænder og negle opmærksomhed, så vil de logisk nok ikke ligne reklame for et neglelak produkt. Problemet ved at skulle gøre noget ved at vedligeholde dine negle, er du skal gøre det til en daglig vane. Det er heldigvis ikke så hårdt, tidskrævende eller irriterende, som det muligvis kan lyde.

Vedligehold dine negle med den rigtige beskyttelse, fugtighed og ikke mindst, viden om hvorfor du måske har skrøbelige negle.

Årsager til skrøbelige negle

Her kan du se nogle af årsager til, hvorfor dine negle måske knækker nemt og er generelt skrøbelige:

  • Hvis du bider negle eller river i dem
  • Rygning
  • Mangler fugt
  • Dårlig ernæring
  • Aldrig giver dine negle lidt frihed fra f.eks. lækker Essie neglelak
  • For meget badning i varmt vand
  • Brug af stærke rengøringsmidler uden handsker

De dårlige vaner

At bide negle er logisk nok dumt, hvis du gerne vil have sunde og stærke negle. Dårlig eller forkert ernæring har indflydelse på alle kroppens funktioner. Det gør sig også gældende for skønheden, hvor hår, hud og negle bliver påvirket af for lidt vand, mineraler, vitaminer og generel dårlig livsførelse.

Rygning er skidt, og ikke at det direkte ødelægger dine negle, så påvirker det skønheden negativt.

Det samme gør sig gældende hvis du ikke plejer dine negle jævnligt. Klip og fil dine negle så der ikke er skarpe kanter, frem for at bide i spidse negle.

Rengøringsmidler

Brug handsker når du gør rent, da diverse rengøringsprodukter også har en negativ indvirkning på hændernes skønhed, ve og vel. Kemikalier svækker dine negle, og her er et par billige handsker til rengøring en nem og billig måde at undgå en dum negativ påvirkning.

Neglelak

Enhver guide til smukke negle nævner selvfølgelig neglelak. Du får nemlig feminine og smukke negle med den rigtige neglelak, og mange bruger det stort set 24/7. Det er dog ikke sundt for dine negle. Hvis du bruger neglelak rigtig meget, så prøv at gøre det til en vane, at dine negle får fri fra negle så de kan ånde. En ugentlig dag hvor negle er helt naturlige, kunne være det smarte træk for sundheden og i sidste ende, skønheden også.

Undgå de kunstige negle

Når du skal have kunstige negle på, så filer du noget af de naturlige negle væk. Mellem de naturlige og kunstige negle påfører du lim, og netop herimellem kan der blive udviklet svamp, fordi der ikke kan åndes.

En anden ting er hvordan du opbevarer dine skønhedsprodukter, for acetone, neglelak, cremer og andet, kan blive gammelt og derved påvirke skønheden negativt.

Hvis du har økonomi til det, så forkæl dig selv og dine negle med en manicure fra tid til anden – Hvilket du kan købe dig fra eller gøre selv i weekenden.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)