13 sorte nederdele – Hvorfor ikke den stilfulde skirt som disse (her i 2018)?

Har du styr på arbejds- og festtøjet i det nye år? Der er rigtig mange valgmuligheder, men ofte griber folk bare til de klassiske jeans. Men hey, der findes jo også den meget elegante flotte nederdel, der kan købes i rigtig mange forskellige stilarter.

Du finder de enkle sorte nederdele, den rå såvel som den klassiske stil og ikke mindst, i forskellige farver blandt de mange forskellige styles. Desuden laves nederdele i lige det materiale som du ønsker, hvilket strækker sig over skind, silke, læder, bomuld, uld og mange andre varianter.

Hvorfor lige vælge en sort nederdel? Sort er den gode basis farve der kan være neutral, og få dig til at syne af mindre. Samtidig er en sort skirt til arbejdet eller til næste fest velvalgt, da man kan lave så mange forskellige looks med den. Du kan sætte enhver slags overdel til den sorte skirt, og det er netop hvad der er så fedt ved nederdelen. Man kan lave et afslappet look med den, men også et rigtig fest look, hvor den lækre korte kjole gør dig særdeles sexet og attraktiv.

 

Selected Femme A-snit

køb en sort a-snit nederdel til festFind den lækre Selected Femme til 399 kr. her

Selected Femme laver lækkert tøj til en fornuftig pris, og det er netop hvad du får med denne a-snit nederdel. En sød og uskyldig nederdel der kan bruges både til det afslappet brug med et par lækre sneakers, samt til bytur eller fest med et par feminine pumps og sød top eller skjorte.

 

 

Ida Sjöstedt lady skirt

Køb den sorte svenske designer nederdel

Højtaljet nederdel fra den svenske modedesigner Ida Sjöstedt. Den anerkendte designer der kombinerer couture og ready to wear kollektioner grundlagde brandet i 2001, giver dig denne Lady Skirt der kommer med en længde på 67,5 cm. fortil og en dejlig komfortabel pasform. Kan bruges både til de casual fede sneakers, som de mere elegante sko med hæl til fin brug.

 

 

Jurissa nederdel

den elegante nederdel i model Jurissa er perfekt til den moderigtige kvinde

Ny nederdel til arbejdet? Denne smukke og særdeles elegante nederdel fra Modström til 450,- kr. er perfekt til arbejdsdagene, da den har en super god længde, som vil være rigtig flot med en par lange sorte støvler med hæl. Samtidig er den tætsiddende, så den fremhæver dine smukke former.

 

 

New Look Petite

brug den lange løse nederdel til den varme sommerFind den søde skirt til 249 kr. her

Til den varme sommer og måske endda sommerferien, er den søde New Look Petite i sit lange snit et godt valg. En lækker og yderst billig sort nederdel der kan bruges til stort set alt slags brug, hvad end det er arbejde, studie, cafeen eller måske havefesten.

 

 

Just Female amanda Maxi

Køb de feminine lange sorte nederdel til sommer

En lang og sød nederdel fra Just Female. Amanda Maxi skirten kommer i 100% viskose og skal vaskes i hånden. Kommer i det søde udtryk med lige linjer og struktur, der især giver det dejlig udtryk til sommer.

 

 

Mads Nørgaard Stelly

en vid sort nederdel hvis du ikke kan lide de stramtsiddende

Er du ikke til tætsiddende nederdele? Denne lækre nederdel til kun 895,- kr. er klassisk og har vidde. Jeg synes denne vil være super flot i hverdagen, da man både kan sætte en flot striktrøje til, men også en mere “vovet” overdel. Den går ca. ned til knæene, hvilket jo er perfekt til arbejdet.

 

 

Vila Vilace mini skirt

brug den korte sorte mini skirt til feminin brugFind den søde mini skirt til 249 kr. her

Hvis du søger en sød og feminin mini-skirt i sort, er denne Vila Vilace model til kun 249 kr. måske det helt rigtige. En sød skirt der kan bruges til stort set hvad som helst, og samtidig kommer den til en rigtig billig pris.

 

 

Nederdel fra Zizzi

Køb den billige sexet Zizzi nederdel

Har du fest nederdelen? Denne jersey nederdel, er lige sagen. Den er lige hvad du står og mangler til den næste fest. Disse nederdele er utroligt populære, pga, deres enkle men super sexede look. Den er i rigtig lækker og blød kvalitet og med elastik i taljen. Desuden er den billig, så den er stort set for enhver pengepung.

 

 

Lolly’s Laundry Anna Læder

brug en sexet læder nederdel til den rå elegante stil

Hvis du er villig til at ofre nogle penge på en lækker nederdel, er denne rå sag helt sikkert den rette for dig. Den er meget elegant, men alligevel har den et lidt råt touch. Det er en skind nederdel i strech- virkelig et MUST HAVE!

 

 

Gestuz Zeni skind

Gestuz laver lækre skind produkter til kvinder

Leder du efter en perfekt skind nederdel? Så har du lige fundet den. Det er en super sexet skind nederdel, som er rigtig eftertragtet lige nu, og så er den desuden foret, så kan også bruges på denne årstid.

 

 

Pieces mini-skirt

Peices nederdele er populære blandt unge Find den søde Pieces skirt til 259 kr. her

Pieces er blevet et populært mærke, som især tiltaler de yngre kvinder og piger. Denne søde sorte nederdel i 100% viskose er super søde med en af de lækre toppe med tynde stropper til de varme dage gennem sommer månederne.

 

 

Masai Nederdel

Masai Strom er den elegante nederdel for kvinder der ønsker at være klassisk stilfulde

Super smuk, elegant og klassisk nederdel til den luxuriøse og modebevidste kvinde. Nederdelen her, har nogle rigtig fine detaljer som blandt andet lynlåsen og dens riller i stoffet, og det er perfekt til at skabe det helt rigtig klassiske look der emmer langt væk af stilfuld kvinde, og kan med fordel kombineres med et par lækre billi bi stiletter, så du får tilsat det helt rigtige kvindelige snit over tingene.

 

 

Sort Boss Moloo

Boss er det klassiske elegante brand der giver dig god kvalitet i materiale og design. Denne Moloo nederdel i sort kommer i 100% polyester og giver det underspillet men elegante udtryk med sine forskellige teksturer.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)