Sort kjole med lange ærmer i 2018? Find 10 lækre modeller her

En sort kjole med lange ærmer kan være det helt rigtige valg, hvis du gerne vil udtrykke en sofistikeret, feminin og elegant stil på en og samme gang. Garderoben byder som regel på rigtig mange forskellige styles, og her burde type sorte kjole absolut være iblandt.

Her i 2018 er den sorte farve ligesom alle andre mode sæsoner, den farve som basis tøjet skal indeholde. Den er samtidig også farven, der kan være med til at få maven, bagdelen eller brysterne til at syne af mindre, og derfor det netop denne farve, som er mest populær blandt både kvinder og mænd.

Her på le-reve.dk har vi fundet et udvalg af lækre kjoler med lange ærmer, hvor pris og stil er vidt forskellige på modellerne. Det giver dig den gode inspiration, så der også er mulighed for at finde den rigtige kjole at blive forelsket i – og hvis den skulle være på udsalg eller tilbud, så er det jo bare en ekstra bonus.

Du finder både de almindelige jersey kjoler, den halvlange og strikkjoler, så der både er noget til arbejde, skole eller fest brug.

 

Sort Ivyrevel etuikjole

køb flotte Ivyrevel kjole med lange ærmer

Hvis du er på udkig efter en lækker feminin og billig sort kjole, så er denne langærmet Ivyrevel Eleanor model det helt rigtige valg. En både billig og lækker kjole der egner sig til det meste brug som kvinde.

 

 

Kaffe Claudia kjole

brug den sexet sorte kjole med blonder

Hvis du ønsker en feminin stil, så er en af de mange lækre sorte blondekjoler det rigtige valg. Denne Kaffe Claudia model kan du købe til 699,- kr. og så får du den knælange kjole med muk blond forneden, ærmer og ved hals og brystparti

 

 

Kardashian Kollektion at Lipsy

kardashian collection at lipsy sort sommerkjole

Du kan finde mange lækre sorte kjoler men denne sexet Kardiashian model kommer i både det feminine og super elegante look. En lækker kjole der egner sig til finere brug, hvad end det er festen eller arbejdet hvor den elegante stil er påkrævet som kvinde. Kombiner med et par smukke sko med hæl og en af de lækre Malene Birger tasker der emmer af kvalitet.

 

 

Supertrash Wingdress kjole

wingdress kort sexet kjole

En lækker og feminin kjole der gør sig godt f.eks. med et par smukke Billi Bi sandaler eller en de smarte pumps med hæl. En lækker kjole til byturen, havefest eller anden festlig lejlighed, hvor du gerne vil vise elegance i en feminin indpakning.

 

 

Inwear Nisa sommerkjole

nisas elegant kjole fra inwear

Til sommer ville denne Inwear Nisas sommerkjole sammen med et par smarte sølv sandaler med hæl, være en perfekt kjole til at tage ud i byen eller måske havefest. En lækker kjole at have hængede, og til en pris på omkring 500,- kr. er den også i det rigtige prisleje.

 

 

Sparkz Ruth cocktailkjole

sort festkjole fra sparkz

En kort blonde cocktailkjole i sort er nok en af de mest solgte typer til kvinder i alle aldre. Denne model fra Sparkz er blandt de populære modeller, hvad end du er ung pige eller moden kvinde, for prisen er overkommelig og materialet og pasform ganske rar.

 

 

Morgan Rippo strikkjole

Rippo strikkjole i sort fra Morgan

Denne Morgan Rippo strikkjole i sort er en perfekt kjole til dig der gerne vil have citygirl udtrykket. En tidløs og elegant kjole der virkelig kommer til sin ret med et par smarte mørke støvletter eller en af de fede designer sneakers til kvinder.

 

 

Pepe Jeans Ruth strikkjole

ruth stilfulde kjole fra Pepe Jeans

Pepe Jeans laver lækker modetøj der ofte kommer i den sydlandsk inspireret stil. Denne super elegante Pepe Jeans model i business looket, vil gøre sig godt til kontor arbejdet, ferniseringen eller festen hvor du skal udstråle overskud, klasse og elegance på samme tid. Kombinerer den med en af de lækre lette sommerjakker, og så har du det helt rigtig outfit til en særlig lejligheden her til sommer.

 

 

Guess Maura strikkjole

guess kjole i sort

Til kvinden der søger det rå og sofistikeret look, er denne Guess strikkjole i sort, måske kjolen der er til dig. En lækker og billig model der især er populær blandt de yngre kvinder og piger.

 

 

Michael Michael Kors jerseykjole

michael michael kors er indbregrebet af lækker stil

Med Michael Michael Kors får du absolut topkvalitet i design, materiale og stil. Denne jerseykjole i sort er ingen undtagelse, for med de rigtige sko eller støvler og den tidløse taske, vil du udstråle overskud der emmer af elegance og stil.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)