Sommerkjoler (2018) – 5 søde styles til hverdagen, aftenbrug eller ferie

Sommeren er over os, og selv om at vejret i Danmark kan være er ret varierende, så kræver årstiden dog et par søde sommerkjoler til hverdagen hvad end det er til arbejde, skole, aftenbrug, afslapning eller ferien.

Moden har det med at skifte. Det betyder at der skal skiftes ud i garderoben og det gælder også sommertøjet med de lette kjoler. Her er udvalget stort til mange forskellige anledning hvor tøjet skal passe til.

Vi har samlet lidt inspiration med forskellige kjoler. Her finder du både de søde enkle hvide sommerkjoler til sommerferien eller måske til arbejde gennem den varme tid. Du finder selvfølgelig også de mere elegante, sexet, feminine eller måske slet og ret den enkle blusekjole til sommeren.

 

Lang Only sommerkjole

køb flotte tunikaer til kvinderFind den lange kjole til 77 kr. på tilbud

Only giver dig lækkert tøj med attitude, hvor stilen vægter den kvindelige selvsikkerhed i en komfortabel stil. Denne lange kjole kommer i det casual snit med striber. Det giver dig en lækker feminin stil der sigter mod kvinder der hviler i sig selv. Maxikjolen er en kropsnær model med smalle skulderstropper.

 

Ida Sjöstedt kjole

elegant casual sommerkjole til unge kvinderFind den flotte kjole til 909,- kr. lige her

Hvis du søger en pæn kjole i den korte version, er denne Ida Sjöstedt med glitrende guldfarvede detaljer måske lige dig. En flot og enkel kjole der er velegnet til både forår og sommerperioden. Kjolen kommer med flatterende pasform der sammen med en let sommerjakke og sandaler, giver dig en trendy sommerkjole der kan bruges til mange forskellige ting.

 

 

Tiger of Sweden kjole

Tiger of Sweden giver dig stil i hverdagenFind den flotte sorte kjole til 1659,- kr. her

Tiger of Sweden byder på kvalitet hvad end ny kollektion der kommer ud. Denne stilfulde sorte kjole kommer netop i den høje kvalitet som Tiger of Sweden giver dig. En feminin kjole med en stram pasform, sød slå-om detalje foran og aftagelig bælte i taljen. Kjolen kan du bruge til både fest, aftenbrug og hverdag, hvor den selvfølgelig skal kombineres med de rigtige sko til lejligheden.

 

Girl in Mind sommerkjole

find den lette sommerkjole til dagligdagenFind kjolen til 455,- kr. lige her

Søger du en sød slå-om kjole eller wrap-around som det hedder på engelsk, så er denne blomstret Girl in Mind måske det rette valg. Du får en let sommeragtig kjole i en god kvalitet og med v-udskæring og slå-om effekt foran. Hvis du står og mangler en sød kjole til sommeren, er denne måske kjolen der passer lige til dig.

 

 

Lang Sisters Point kjole

brug den lange lette kjole til sommer brugFind den søde lange kjole til 495,- kr. her

Sisters Point giver dig lækkert modetøj med stil, der samtidig kommer til en god pris i mellemklassen. Denne lange blomstret kjole kommer med et fint fald og flatterende pasform. Det giver dig en flot feminin stil med markeret talje med elastik og v-udringet foran og bagtil.

 

Krav til hverdags sommerkjolen?

Vi har alle vores personlige stil, hvor tøjet bliver udvalgt til og ud fra. Tøjet skal både passe til kroppen og stilen, så du kan føle dig tilpas og selvsikker. Når det drejer sig om tøj til sommeren, hvor vi jo hovedsageligt snakker om ganske godt varmt vejr, er det primært det korte og luftige tøj. Kjolen skal komme med det tynde stof, så du både får luft og samtidig kan suge varmen og forhåbentlig lidt farve på ben og arme.

En god bevægelsesfrihed, kort stil og det tynde stof er de primære ting som du skal vælge kjolen ud fra. Sommerkjolen adskiller sig trods alt fra både de stramme korte festkjoler eller lange festkjoler. Dernæst skal du selvfølgelig vælge stilen og design der passer til dig. Det kan både være det frække, luftige, mønstret, farverige, enkle eller måske den stribet model.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)