Sommerjakker (til kvinder 2018) – Hvorfor ikke den elegante/billige jakke?

Nu sommeren er her meget snart, så skal garderoben selvfølgelig også byde på en af de lækre og smarte sommerjakker til kvinder. Udvalget indenfor stilfulde jakker er nemlig lækkert, og vi giver her på Le-Reve.dk et bud på nogle populære jakker til sommeren 2018.

En sommerjakke er den lette jakke der hverken er tung, tyk eller specielt varm, for jakke skal være det lette overtøj der beskytter mod lidt vind og regn, så du i det mindste holder lidt på kropsvarmen, men samtidig heller ikke kommer til at svede, for sommeren skal jo helst byde på meget sol. De lidt tungere jakker til det koldere forårsvejr skal findes i specifikke forårsjakker, som du også kan finde et lækkert udvalg af her på siden.

En anden praktisk ting som en god sommerjakke skal kunne, er, at man skal både kunne tage den på hvis vejret svinger lidt, eller bære jakken hvis vejret forhåbentligt bliver dejlig varmt, og så skal den være let og nem at bære på.

De nedenstående lækre sommerjakker til dig som kvinde kommer i vidt forskellige prisklasser og styles. Du finder både den stilfulde, casual, rå, flippet, retro, feminine eller elegante jakker til kvinder, hvor inspiration vel kommer omkring hele paletten af forskellige stilarter og mærker. Vi har dog undladt læderjakker, så hvis du leder efter sådan en, så kan vi varmt anbefale en lækker Gestuz læderjakke der giver det fede look.

 

Sofie Schnoor bomberjakke

Brug den elegante Sofie Schnoor bomberjakke til sommer

Hvis du ønsker en unik jakke i bomber stil, så er denne Sofie Schnoor jakke i leoppard måske lige præcist hvad du søger. Jakken kommer med inderfor, 95% polyester og 5% elastane så kun til brug i forårs/sommer og ikke velegnet som vinterjakke. Jakken med lynlås, ribkant og diskrete men iønjefaldende detaljer har et rå og lidt militarisk snit over sig.

 

 

Stilfuld Vero Moda

n billige og elegante Vero Moda jakke til sommeren som kvindeKøb jakken til 397,- kr. ved Bestseller

Hvis du leder efter en feminin og klassisk trenchcoat stil, der samtidig er det super gode køb i form af en billig pris, er denne lækre Vero Moda jakke absolut det rigtige valg for dig. Vero Moda er det populære mærke der giver en god billig pris og samtidig den feminine stil og høje kvalitet. Du kan finde denne overgangsjakke i sort eller beige farver.

 

 

Nly Suede bikerjakke

køb den billige sommerjakke som ung kvindeFind den fede bikermodel til 479,- kr. her

Der findes mange fede billige sommerjakker til kvinder, hvor Nly Trend der er Nelly’s eget mærke, skaber det flotte design til en god billig pris. Denne bikermodel i klassisk stil kommer i imiteret ruskind. Mange fede detaljer som det brede feminine bælte forneden, den assymetriske lynlås lukning og fremhævet metal lynlåse til det lidt rå look. Et billigt og unikt alternativ til en klassisk dame læderjakke i den korte bikermodel.

 

 

Only Onlbandit

køb den billige imiteret skindjakke til det smarte lookFind den smarte jakke til kun 299,- kr. her

Denne Only bikerjakke i skindimitation kan du finde på udsalg til lige under 300 kr. En let og elegant jakke med 4 lommer foran og traditionel lynlås i midten og på brystlommer. Jakken er foret med 100% polyester, og giver dig det rå og feminin udtryk til meget billige penge.

 

 

Filippa K sommerjakke

Køb sommerjakken i det eksklusive Fillipa K brand

Jakken fra Filippa K kommer i 100% uld, så det er nok ikke overtøjet der bruges over badedragt før strandturen. Men vejret inden- og udenlandsk kan være lettere køligt i sommerperioden fra juni til slut august. En flot, stilren og enkel jakke med bælte, der kan kombinerer med både det lette og det varme sommertøj hvad end det er en sommerkjole eller bukser.

 

 

Cream Evira Camo

brug militær jakken til det rebelske look

Til det rebelske vintage udtryk kunne denne Elvira Camo model fra Cream, være den casual lette jakke for dig. En afslappet jakke i miljøvenligt materiale da den er lavet i 100% bomuld, og kommer med fede detaljer som den justerbare talje og militær design.

 

 

Klassisk Vila trenchcoat

find den lange lette damejakke til sommerenFind den søde jakke til 349,95 kr. her

En billig og super sød trenchcoat med den smarte bælte detalje i taljen. Prisen ligger lige omkring 350 kr. som må siges at være en dejlig billig pris for en klassisk trenchcoat til damer. Frakken der kan skabe det søde feminine udtryk med en smart slå-om kjole, bukser eller nederdel og elegante sko/støvler, kunne være det gode impuls køb der klæder garderoben.

 

 

Michael Michael Kors

Køb en Michael Michael Kors til den fede sommerstilFind jakken til 2.715,- kr. lige her

Kvinder der ønsker den flotte stil i den gode kvalitet, de søger ofte efter dette eksklusive brand. Michael Michael Kors er nemlig kvalitet i både stil, materialer, snit og ikke mindst det fede design. Du får med dette noget eksklusive brand, nemlig et varemærke der varsler kvalitet, og det er netop hvad man får med denne model i uld, polyester, akryl og nylon. Tweed jakken i sort kommer i str. s til xl.

 

 

Calvin Klein Jeans

e Calvin Klein denim jakke til kvinder

Calvin Klein er livsstilsbrandet for det moderne og unikke mode i en tidløs stil. Her kan denne lige skåret korte jakke i 100% bomuld, være jakken der giver dig et moderne twist i den klassisk efterligning af cowboy jakken. En spids krave, knap lukning og brystlommer med klapning giver det traditionelle look, hvor de trendy malerstænk-detaljer giver et unikt udtryk.

 

 

Object Collectors Item

køb de billige sommerjakker til kvinderFind den sorte frakke til 399,- kr. her

Med Object Collectors Item får du det multikuturelle og skandinavisk streetfeeling i feminin, rå og cool look. En lækker og billig damefrakke i sort med bånd i taljen og skulderklapper. En let og enkel feminin trenchcoat til foråret og sommeren.

 

 

River Island trenchcoat

køb en feminin trenchcoat til sommer brugFind den stribet frakke til 799,- kr. her

Hvis du vil have feminine og elegant snit til overtøjet, er en lækker trenchcoat ofte det gode valg. En trenchcoat der blander den gamle med den nye stil, er, hvad du kan få med denne stribet River Island frakke. En unik jakke som det lette overtøj der er velegnet til dig med overskud.

 

 

Ganni Passion jakke

Køb en eksklusiv Ganni dame jakke til sommer

Ganni er kendt for at skabe elegant tøj med moderne snit tilføjet det velkendte sydlandske snit af elegance og rebelskhed. Denne model er ingen undtagelse, for du får den lette jakke i 100% lammeskind med et chic udtryk. Kommer med krave, revers, forlommer og rå detaljer til det minimalistiske og cool look.

 

 

Tiger of Sweden læderjakke

Køb den elegante sorte læderjakke til sommer brugFind den sorte jakke til 5.000,- kr. her

Det svenske designer brand giver dig det moderne og tidløse modetøj i høj klasse. Her kan jakken til sommer være en klassisk sort læderjakke som denne. 100% læder med mønstret tekstur og quiltet for. En fed jakke der også kommer i en noget højere prisklasse, hvor især den diskrete og elegante stil kan opveje prisen, for skindjakken er ganske unik.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)