Solbriller til kvinder – 33 smarte modeller der hitter (i 2018)

Solbriller til kvinder i 2018 er nødvendigt. Her gælder det både den personlige stil som for beskyttelse mod solens uv-stråler logisk nok.

Når du skal købe en ny solbrille, hvorfor så ikke vælge et par smarte designer solbriller der opfylder begge krav? Med solbriller i “designer” klassen får du både kvalitet, stil og holdbarheden. Her er prisen ret ofte også lidt højere, men pengene kan dog være givet så meget bedre ud på et par lækre briller.

Vi har fundet et udvalg af lækre modeller, hvor du kan gøre det gode køb online. Ofte sparer du penge ved at købe online, og samtidig kan du sidde som nu, i fred og ro med inspiration så du finder det helt rigtige par der passer dig. Det er selvfølgelig smag og behag, men det er nemt at sidde i sofaen og købe sine ting. Du skal selvfølgelig vente et par dage i forhold til at købe i butikken, men du får trods alt leveret solbrillerne til døren med postbudet eller fragtfirma et par senere

Vi her fundet 33 lækre modeller, der alle henvender sig til dig der ønsker kvalitet. Samtidig vil solbrillerne også signaler feminin elegance og stil, som du finder med de mange forskellige mærker som Chanel, Oakley, Ray Ban, Armani, Tom, Versace og mange flere designer brands, der vil gøre sig godt både det lette sommertøj og til det tungere tøj til de kolde tider.

 

Christian La Croix solbriller

Christian La Croix Square Sunglasses In CreamFind brillerne til 1940,- kr. ved Asos her

Christian La Croix giver dig de håndlavet kollektioner indenfor mode og accessories. Her finder du blandt andet disse cremefarvet damesolbriller med glas i mørk teint. Et par fede briller i den dramatiske og elegante form.

 

 

Michael Kors LIA

køb de fede pink solbriller som frisk pigeFind de milky pink briller til 1395 kr. her

Denne sommerfugle solbrille med skyggefarve mønster, er en feminin og elegant solbrille til dig, der ønsker at vise din feminine side. Et par unikke solbriller i det eksklusive Michael Kors brand, som tager sig godt ud både til det festlige brug, eller til hverdagen hvor stilen skal være rigtig.

 

 

Ray-Ban RB4101 Jackie Ohh

jackie ohh solbriller til kvinder er super populæreDu finder de lækre Ray Ban briller lige her

Disse lækre Ray-Ban Rb4101 Jackie Ohh er en fed brille. Du får en solbrille i helt indfattet stel i Acetate materiale og light Havana farve med glasfarve G15 XLT grey green. Brillenformen er i rektangulær og perfekt til både byen, stranden og naturen. Den afslappet og elegante solbrille for den kvalitetsbevidste kvinde, og så er prisen kun 790,95 kr. for de lækre briller, som jo næsten er super godt tilbud.

 

 

Ralph Lauren Essentials

brug de populære Ralph Lauren solbriller som moderigtig kvindeFind den fede briller i det populære brand til 1100 kr.

Ralph Lauren er det populære brand, som især den yngre generation er forelsket i. Denne Essentials solbrille model i det populære brand, kommer i den gode elegante stil der er forbundet med brandet, og som kan give dig et unik og feminint look. Til ca. 1100 kr. er det ikke en dyr brille i sammenligning med så mange andre designer briller, og måske det er lige præcist den rigtige solbrille for dig.

 

 

Tommy Hilfiger

Køb de trendy Tommy Hilfiger damesolbrillerFind brillen til 1799,- kr. ved Ellos her

Tommy Hilfiger TH 1513/s solbrillen kommer i det klassiske sporty look. Solbrillerne kommer med metalbro og graduerede brilleglas der giver dig et udtryk af overskud og ungdom.

 

 

Ray-Ban Erika

køb et par lækre brune Erika briller fra Ray BanKøb de lækre Erika briller lige her

Et par smarte solbriller i Ray Ban brand, er den lækre enkle men stilfulde Erika model. Brilleformen kommer i wayfarez med glasbredde på 1 cm og selvfølgelig også med uv beskyttelse logisk nok. Prisen for designer brillerne ligger på 849,- kr.

 

 

Valentino Glamtech solbrille

køb de fede Valentinos solbrillerDu finder den fede Valentino brille til ca. 2200 kr. her

Valentino laver fed design, hvor denne solbrille i det rustafvisende metal materiale, giver dig den unikke, feminine og rå stil på en og samme tid. Det italienske mærke laver sine kollektioner i den traditionelle italienske stil som de fleste af os elsker, og denne model er ingen undtagelse, hvis du vel og mærke er til solbrille typen.

 

 

Emporio Armani damesolbriller

Emporio Armani Metal Aviators in BlackFind de mørke briller til 1336,- kr. ved Asos her

Et par fede tidløse solbriller fra Emporio Armani i den velkendte høje stil. Briller kommer med metal stel, hvor denne model er i de mørke nuancer, men du finder den også i en lysere udgave. Gvier du en god UV-beskyttelse samtidig med et rå look og materialer i topklasse.

 

 

Bvlgari solbriller

Køb de eksklusive Bvlgari dame solbrillerFind de eksklusive Bvlgari briller til 1700,- kr. her

Bvlgari fra italien skaber ligesom mange andre italienske brands, en fed moderne stil der kombinerer det feminine, klassisk og rå look. Her er denne model ingen undtagelse, hvor inspiration fra skibrillen uden ramme kombineret med de smukke detaljer på stellet, giver en fed Bvlgari solbrille der vil stå sig godt med et par skinny jeans og den fede læderjakke.

 

 

Ray-Ban Highstreet solbriller

køb de lækre highstreet briller som kvindeDu kan finde de fede Highstreet Ray Bans her

Endnu et par lækre solbriller til dig som modebevidst kvinde i det populære mærke. Denne Highstreet model kommer i en cool havanna farve, der kan kombineres med stort set alting, og absolut et kvalitets køb både i brand og stil.

 

 

Marc by Marc Jacobs MMJ 353

find disse lækre Marc by Marc Jakobs solbrille herFind de tjekket Marc by Marc briller her

Hvis du er mere til den tjekket og lidt cool stil, så skulle du måske overveje om ikke at disse Marc by Marc Jakobs solbriller, er lige dig! Brillen i det lækre design og brand, kan købes for 1095,- kr. hvilket er en af de billigste priser, som du finder ved at trykke på linket ovenfor.

 

 

Tom Ford Jennifer briller

de smarte jennifer briller fra Tom Ford til den modebevidste kvindeDu finder de lækre Jennifer briller her

Tom Ford solbriller til kvinder kommer i det elegante design og høje kvalitet i materialer, hvor modellen Jennifer er et bevis på. Prisen for brillen i Oval form er 1469,- kr. og materialet i stel og glas er lavet i plastik. Tom Ford modellen kommer i dark brown transparent farve hvor glasfarven er brown gradient. Hos forhandleren får du selvfølgelig 2 års garanti på disse lækre modebriller, som både kan bruges til det afslappet og det fine look.

 

 

Tom Ford Whitney Solbriller

Tom Ford laver de lækre designer briller til kvinderDu finder de lækre Tom Ford briller her

Endnu et par briller i Tom Ford mærket er de lækre Whitney briller til en pris på 1511,- kr. der faktisk ikke er så meget anderledes fra Jennifer modellen. Brillen kommer nemlig også i transparant dark brown farve og stellet er helt indfattet og materialerne i kvalitets plastik. Hvis du vil have den gode og stilfulde brille, så er Tom Ford altid garanti for at give dig dette i deres lækre brille udvalg for kvinder.

 

 

Dolce & Gabbana

den elegante og klassiske stil i solbriller, må være disse Dolce & GabbanaFind de fede briller i det kendte brand her

Du kender jo Dolce & Gabbana stilen, så hvorfor ikke også indenfor solbriller, hvor du får topkvalitet indenfor design, materiale og brand med disse super klassiske og elegante solbriller. Prisen for mærket ligger på 1091,- kr. hvilket både kan være billigt som dyrt, men smarte er brillerne.

 

 

Sorte Dolce & Gabbana

køb de lækre kvalitet Dolce&Gabbana solbriller i sortDu finder de unikke Dolce & Gabbana her

Et andet ret unikt par solbriller i det eksklusive mærke, er denne sorte model med lækre  og meget anderledes detaljer. En lækker wayfarer model der kommer i hård skal og med en bredde på 15 cm. Absolut en anderledes og unik brille til dig der gerne vil skille sig ud fra mængden.

 

Gucci GG 3500

gucci laver kvalitets designer brillerFind de fede Gucci solbriller i den smarte stil her

Hvis du er til Gucci solbriller, så kan du gøre det gode køb ved disse briller til 1000,- kr. i sort stelfarve og grey gradient glasfarve. Brilleformen er oversized i materiale plastic og polycarbonate i glasmaterialet. Du får både et råt look men også det elegante stilfulde look som man finder i de fleste Gucci produkter, og som en god sidegevinst er der også et højt uv filter i de lækre modebriller.

 

 

Gucci GG brille

køb de lækre Gucci solbriler for kvalitet og designFind den lækre og elegante Gucci brille her

En anden lækker model i Gucci er denne fide GG 3168 model til 1500,- kr. Super unik design der emmer af stilfuld og eksklusiv feminin stil, som giver dig det lækre kvindelige look.

 

 

Michael Kors Tortoise

Du kan finde billige og lækre briller i Michael Kors mærketSe de smukke runde Michael Kors briller lige her

Hvis du er på udkig efter et par smarte, feminine og lækre solbriller til den gode billige pris, så finder du måske lige, hvad du leder efter med disse stilfulde Michael Kors briller. Prisen ligger på kun 699,- kr. hvilket virker billigt i forhold til så mange andre lækre mærker.

 

 

Round Frame Prada

Køb de italienske solbriller for den gode stilFind de unikke Pravda briller til 1970 kr. her

Alle kender det italienske Prada brand, der er kendt for sin lækre italienske designer stil. Denne brille kommer i det futuristiske, stilfulde og fantasifulde design, som kan give dig et unikt og klassiske look på en og samme tid. Til en pris på omkring 2000 kr. er brillen noget dyrere end f.eks. Ray Ban, men du får samtidig også det unikke look.

 

 

Calvin Klein

Calvin Klein er næsten garanti for kvalitet også i solbrillerDu kan finde Calvin Klein brillerne her

Et andet top kvalitets brand er Calvin Klein, og den viste solbrille model er ingen undtagelse. Til 1195,- kr. får du en lækker kvalitet både i udseende og materiale, som sender et signal om en kvinde, der kender og vil have den rette stil.

 

 

Eksklusiv Linda Farrow solbrille

Linda Farrow solbrille til kvinder er det super eksklusive mærkeFind de eksklusive briller lige her

Hvis du leder efter de super eksklusive solbriller som kvinde, så er Linda Farrow det absolutte topmærke for dig. Briller koster en del penge, men du får samtidig det absolutte unikke indenfor solbriller, som kun dette design mærke kan præsenterer i smarte briller til kvinder.

 

 

MaxMara solbriller

Køb de eksklusive MaxMara solbriller til kvinderFind den unikke brille til 2799,- kr. ved Ellos

Søger du et par unikke briller i den feminine stil? Så er disse MaxMara i guldmetal måske noget for dig. Et par flotte briller der kommer med tone-i-tone-effekt mellem stel og glas, som giver et fedt elegant udtryk.

 

 

Carrera 5004

carrera laver det mangfoldige designer udvalg i brillerFind Carrera 5004 brillen lige her

Til 517,95 kr. får du et par rigtig billige designer solbriller med disse Carrera briller. Stelfarven i brillen er Havana coral og glas kommer i brown shaded glasfarve. Selve materialet er lavet i injected til stellet og glasmaterialet er polycarbonate. Ligesom med mange af de andre briller, så får du også 2 års garanti og et gratis rensesæt med de smarte briller.

 

 

Chopard trendy solbrille

Chopard er det fede designFind den trendy Chopard brille her

Hvis du ønsker en unik designer solbrille som kvinde, så kunne den lækre Chopard brille være det helt rigtige for dig. Brillen koster omkring 3000,- kr. hvilket skyldes at mærket præsenterer sig som det eksklusive designer brand for de få, der ønsker absolut top kvalitet.

 

 

Vogue by Gigi Hadid

Vogue Cat Eye Sunglasses by Gigi HadidFind katteøjne brillerne til 1200,- kr. her

Hvis du ønsker det tidløse udtryk med katteøjne, er disse sorte Vogue solbriller by Gigi Hadid måske lige dig. Tynde arme i stellet og det mørke teint i glassene, giver et par rå og minimalistiske solbriller til den moderne kvinde.

 

 

Sorte Michael Kors Solbriller

køb de lækre Michael Kors solbriller til kvinderDu finder de lækre Michael Kors briller her

Michael Kors er et andet lækkert mærke, der ligger i den mere eksklusive ende af brands indenfor almindelig råderum. Du får et absolut lækkert mærke og solbrille med disse smarte briller, der kommer i en klassisk feminin stil der viser stil.

 

 

Brune Versace

rå pilot versace solbriller til den vilde pigeFind de lækre Versace briller lige her

Køb et par lækre Versace solbriller hvis du ønsker den rå og cool stil. De fede solbriller er en lækker kombination af feminin Versace klasse, der er blandet sammen med den klassiske Ray Ban pilot brille. En super smart og trendy solbrille hvis du vil vise den rå stil som kvinde.

 

Lysebrun Burberry brille

køb de lækre eksklusive Burberry solbrillerFind den lækre Burberry brille lige her

Hvis du vil have en anderledes designer solbrille end f.eks. den velkendte Ray Ban, så er Burberry det noget mere unikke brand der er forbeholdt de få. En lækker unik solbrille med sit helt eget design, som man ikke ser ret ofte på andre briller til kvinder.

 

Smart Pravda Solbrille

Pravda er et unik designer mærkeFind Prava brillerne ved Smartbuyglassess

Et andet par solbriller der også er ret unikke, er de smarte Pravda solbriller der ligger i 2000 kr. prisklassen. Et par fede briller du kan købe i sort, brune og grønlig farve alt afhængig af hvad du foretrækker.

 

Rose gold Linda Farrow

Linda Farrow kommer i det absolute top kvalitetFind de smarte briller i det eksklusive mærke her

Med Linda Farrow får du solbriller i den høje prisklasse og kvalitet. Mærket fra London der henvender sig til folk der ønsker kvalitet i den høje pris, laver unikke, stilrene og moderne solbriller, som netop er hvad du finder med denne model. Minimalistisk og stilren men samtidig i en klasse over andre mærker, også selvom enkeltheden er slående i modellen.

 

 

Havanna Boss Orange

køb den lækre Hugo Boss Orange solbrille som kvindeDu finder den smarte feminine Hugo brille her

Hugo Boss laver rigtig meget lækkert, og denne Havanna model fra Boss Orange er ingen undtagelse. En klassisk dame solbrille med sin enkle form i feminin snit, der er krydret med det klassiske eksklusive look som det lækre mode brand altid tilføjer deres produkter. Perfekt som skygge mod solen og tilføjelse til badedragten på stranden, fed brille til bilen og selvfølgelig også til vintertøjet på de solrige dagen om vinteren.

 

Ray Ban mærket

Alle kender til mærket Ray Ban der blev grundlagt tilbage i 19337 af Lomb og Bausch. Firmaet blev solgt til det italienske Luxottica Group og er blev kendt ved af forskellige berømtheder som Marilyn Monroe, JKF og Kim Novak er blevet set offentlig med de flotte designer briller, og briller blev også synonym ved politifolk, piloter og mange andre, og så tog populariteten bare til, hvor de især i firserne eksploderede i poluaritet på højde med de dengang populære Police solbriller.

Det specielle ved Ray Ban er selvfølgelig det berømte mærke, men du får et super kvalitets produkt i både de avanceret polycarbonat linser der giver minimal vægt og maksimal ydeevne, ligesom de polariserede og fotokromiske linser tilbyder både den gode uv beskyttelse og refleksion af lyset, som du også finder i Polaroid solbriller.

 

Gucci solbriller

Ligesom alle kender til Ray Ban så kender alle også til det berømte Gucci mærke. I brillekollektion finder man det utraditionelle og moderne design som bliver kombineret det det unikke luksus og elegance som er kendetegnet ved Gucci brandet.

Brillen er lavet i det fine og slanke håndværk, som kommer både i metal og plastic modeller med iøjnefaldende farver og altid det klassiske Gucci logo på stellet.

 

Tom Ford

Tom Ford er mærket der leverer de bedste kvalitets briller med linser der er top kvalitet perfekt sat sammen med en unik og stilfuld ramme af stel. Tom Ford er det trendy mærke til kvinder, netop fordi de både kombinerer en super god brille til beskyttelse mod solen, samtidig med at du får et modedesign som er både stilfuld, eksklusiv, elegant og super feminint.

 

Linda Farrow

Det lækre innovative mærke LindaFarrow, giver dig den eksklusive stil der er indpakket i både feminin og design.

Brandet blev grundlagt tilbage i 1970 i London, og blev startet til at dække det absolutte eksklusive til det festede og overklassens jet set i det swingede London i 70’erne. Designeren bag, Linda Farrow var en af de første der blandede solbrillen ind i fashion trenden, og gjorde solbriller til noget i stil med modetøj og alt andet indenfor fashion.

De mange års traditioner som brandet har holdt ved, betyder at du får absolutte topklasse indenfor solbriller der både er tro mod at brillen skal være for jet set, men samtidig følge med tidens modetendenser, så du får det fede design blendet sammen med de nødvendige ting som solbriller til kvinder skal, nemlig at beskytte dine øjne.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)