8 sølv sandaler med hæl som du vil elske til forskelligt brug

Hvorfor vælge sølv sandaler med hæl?

Sandaler er selvfølgelig forbundet med sommer og varme, og sommeren er heldigvis ikke forbi endnu. Hvem siger, at der ikke er fantastisk vejr helt hen i slutningen af september? Derfor er sandaler så sandelig stadig relevante, for man kan jo heldigvis også bruge de helt rigtige smarte sandaler flere år i træk og til mange anledninger om vinteren som f.eks. nytårsfesten.

Der findes sandaler i alverdens afskygninger og mærker som f.eks. Billi Bi sko, Have2have og mange andre, så man kan få luftet sine fødder i den helt rigtige og ønsket stil, og netop den gode stil er, hvad vi vil vise her med forskellige sølv sandaler der kommer med lige så forskellige hæle.

Vi har fundet sølv sandaler særdeles interessant fordi farven tager sig godt ud i solens stråler og giver det eksklusive og smarte look der adskiller sig fra så mange andre lækre sko til kvinder.

 

San Marina Manadabrug den lækre stilet sandal til bytur

En lækker højhælet sandal i kalveskind der giver dit et lækkert look. Skoen med det flotte net motiv op ad foden, giver det et udfordrende og selvsikkert udtryk, hvor både de stramme jeans og den elegante kjole vil gøre sig godt med skoen.

 

 

Vilda sandalerde billige sølv Vilda sandaler er perfekt til unge kvinder

Find de lækre sandaler ved Bubbleroom

Et par sandaler med spids kort hæl der vil gøre sig godt med en lang kjole både til sommer og vinter. Skoen kommer med de smarte motiver foran til at give dig det unikke udtryk i den lækre sølv farve.

 

 

Have2have Gals sandal

køb Have2have gals sandalen for den gode stilFind den smarte Gals sandal lige her

En klassisk sandal med blokhæl der kommer med remlås og støtte ved hælen. Det klassiske design giver dig det feminine udtryk, som kombineres godt med både jeans, nederdel eller den korte som lange kjole.

 

 

Have2have festsandaler

Find de lækre festsandaler i sølv med hæl på for den feminine stilSe den feminine festsandal på tilbud her

Stiletsandalen der absolut er skabt til fest hvad end det er byturen, bryllup eller andet, er hvad du får med denne høje sko. En sko der kan skaber blinkfang sammen med den elegante kjole eller bukser.

 

 

Zarah sandal med hælElegante Zarah sølv sandal til kvinder

Find den flotte sandal ved Bubbleroom her

En traditionel stilet i den klassiske stil, er hvad du får med denne sko til fest. Perfekt til alle festlige lejligheder som fødselsdage, nytår, bryllup og lignende.

 

 

Head over Heels by Dune sandal

køb den lave sandal med kort hæl

Hvis det er den lave og mere casual sandal i sølv du skal bruge, så kunne denne fede Head over Heels by Dune sandal med blokhæl være perfekt. En lækker sko til både sommerferien, arbejde, skole og alt andet brug gennem de varme farve.

 

 

Sølv Sargossa sandaletter

køb sølv sandaler med høje hæleFind det lækre sko til 2499,- kr. her

Hvis du leder efter et par luksusiøse sølv sko med høje hæle til det elegante brug, så kunne valget måske være denne lækre sandalet. En høj sko med hælhøjde på 11 cm. der gør sig godt med de flotte nytårskjoler med glimmer som den lette sommerkjole.

 

 

Mary sølv sandaler

Sølv Mary sandalen til både fest og hverdags brugSe Mary sko modellen ved Bubbleroom her

Hvis du leder efter en unik sko til fest i sølv, så kunne denne med sine lækre detajler være den perfekte sandal for dig.

De viste modeller er alle gode bud på lækre sandaler eller stiletter i sølv der kommer med en feminin hæl og giver det flotte look både til fest og hverdagsbrug, som du kunne overveje hvis du enten mangler sandaler eller nye stiletter til fest.

Alle modellerne kommer med farven sølv på enten i fuld eller med kombination af en anden farve som f.eks. sort som i fest modellerne der virkelig giver et lækker blandet look.

Priserne på disse flotte sandaler fra Have2have mærket ved Bubbleroom er alle utrolig billige og du finder sandal udvalget omkring 2-300 kr. hvilket må siges at være både billigt og et godt køb for både de unge kvinder som de mere modne kvinder der ønsker sko i sølv.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)