Snyd dig til lange øjenvipper med mascara der giver det flotte udtryk

Snyd dig til lange øjenvipper med mascara, for ligesom flertallet af kvinder i både den unge og ældre alder, så ønsker du med garanti også længere øjenvipper, for ikke ret mange af os er født med de smukke naturlige lange øjenvipper, så vi må bruge tid på at finde “omvejen” til at skabe de lange øjenvipper.

Hvordan man lægger makeup rigtigt, kan være en hel videnskab, men det er dog ikke svært at skabe det flotte look med de lange vipper. Heldigvis findes der flere forskellige måder at skabe et look, der giver lange øjenvipper,og en af disse måder er, hvad du kan finde lige her.

 

Tricks til at skabe bambi vipper

Hvis du vil have et par tips til at få de lange vipper, uden at du skal bruge et hav af mascara, så gør som følgende:

  • Hvis du vil undgå at mascaraen ender i klumper, hvilket jo skyldes for mange lag, så påfør mascara på oversiden af vipperne.
  • Brug det gamle trick med at varme din vippebukker op med f.eks. den gode hårtørrer. At varme op skal selvfølgelig kun gøres i kort tid, hvor 10-15 sekunder er rigeligt. Varmen fra bukkeren vil skabe et fyldigere look.
  • Eyelash extensions på de øverste vipper vil helt automatisk give dig både længde og volume på vipperne et godt stykke tid.
  • Serum til at skabe de naturlige lange øjenvipper. Det tager et stykke tid før du vil få resultatet, men stimulering af vippernes vækst er anmeldt af rigtige mange efterhånden, og stort set alle er positive overfor virkningen.

Du kan også vælge at snyde dig til de lange flotte øjenvipper på en nem og almindelig brugt metode.

Brug mascara på den nemme måde, ved at skabe illusionen af de længere vipper med tricket, som du kan se i denne video, der virker faktisk rigtigt godt. Det eneste som du skal bruge, er de følgende ting der også bliver nævnt i videoen:

Se denne kort video der giver dig de små tips til at skabe lange øjenvipper – Det eneste der kræves, er at komme i gang med at bruge de gode tips til at skabe det smukke look.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 0 (0 votes)