lækre slå-om kjoler der sidder dejlig og giver det flatterende look i 2018

Slå-om kjoler eller wrapped dresses på engelsk, kan bruges til mange anledninger og kommer i mange forskellige styles.

Når du skal vælge en kjole, så tag udgangspunkt i om kjolen har den rigtige størrelse. Her er delen du slår om, vigtigt at den når over på den anden side af din navle. Hvis ikke dette sker, kan kjole være for lille. Det modsatte gør sig selvfølgelig også gældende.

Her på siden har vi fundet et lille udvalg af lækre kjoler i mønster, silke, med flæser, sort, røde og andre som kunne være din ny lækre slå-om kjole til fest eller mere casual brug – For typen er dejlig at have på, passer til rigtig mange kvinder og så er den dejlig flatterende.

 

Oh My Love slå-om kjole

køb diane von furstenberg slå om kjole

En sød sommerkjole model til både de festlige og casual lejligheder. Stilen er enkel i sommer looket med søde blomster motiver til at give det søde sommeragtige look. Diane von Furstenberg slå-om kjoler som beskrevet her i B, har kollektioner som ligner Oh My Love kjolen, men dog til væsentlige flere penge, og i denne sammenhæng er denne kjole måske det perfekt udsalg til prisen.

 

 

Samsøe & Samsøe wrap dress

slå om kjole med flæserFind den flotte kjole til 700,- kr. lige her

Samsøe & Samsøe slå-om kjolen i florasion blå kommer med flot print. En stilfuld, elegant og feminin kjole der står sig godt til et par mørke stiletter til festlig brug, eller måske lidt mere casual sko til arbejdsbrug. Den søde blå kjole i vævet, stum kvalitet kommer med elastik i taljen og et flot fald. En flot kjole der giver samme udtryk som de dyrere Ganni eller Plein Sud kjoler.

 

 

Tiger of Sweden kjole

Køb Tiger, Asfalt eller edith og ella slå om kjole

Tiger of Sweden laver lækkert designer tøj og er et populært mærke for den flotte stil og kvalitet. Denne etuikjole er ingen undtagelse, for du får en kjole i det enkle og stilrene look, der emmer af elegance og kvalitet. Du kan finde kjole som aubergine, den lyse eller som sort slå om-kjole. En super stilfuld kjole til arbejdsbrug eller de mere festlige lejligheder.

 

 

Chiara Forthi kjole

Køb den søde slå-om kjole silkeFind den fede kjole til kun 299,- kr. lige her

Hvis du ønsker det casual men også feminine kjole, så kunne denne med med mønster på slå-om kjolen måske være det rigtige. En kjole der også kan bruges som bluse med et par lækre jeans til, eller bare som den feminine kjole med både de korte eller lange sorte støvler med hæl til.

 

 

NLY Trend skaterkjole

slå om kjole stor størrelseDu finder den søde kjole til 349,- kr. ved Nelly

Hvis du søger en sød langærmet slå-om-kjole, så er denne fra Nelly’s egen brand, NLY Trend, både en lækker og billig kjole til forskelligt brug. Kjolen kommer med omslag i nederdel og foroven, og med elastik i bånd og taljen. Den helforet kjole kan bruges som en stilfuld kort festkjole eller som den løse stilfulde kjole til arbejde eller skole.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)