Fede skoletasker til gymnasiet – Studielivet kræver de rigtige værktøjer

Fede skoletasker til gymnasiet? Det at finde den rigtig taske eller rygsæk er ikke bare ligetil, for tasken er ikke bare opbevaring til en masse bøger, computer, madpakke og andet, det er også noget der skal udtrykke din stil, personlighed og smag.

En skoletaskes første forudsætning er selvfølgelig at være praktisk. Det hjælper ikke at rende med en lille dametaske der ser godt ud, men som ikke kan indeholde alle de nødvendige ting til et som studieliv. Computeren er ofte uundværligt, og bøger er også stadigvæk brugt i en udstrækning helt ligesom de andre nødvendige ting. Derfor kan du med fordel få et par tips til finde en af de nye smarte skoletasker til dit behov.

Inspiration af skoletasker

Første tips til at finde en taske, kan være den gode inspiration indenfor forskellige modeller. Her kan du få lidt ideer til hvordan din taske skal se ud, og måske du endda finder den helt rigtige taske som du vil elske.

 

Klassisk Fjällraven skoletaske

skoletaske den den klassiske og moderne kvindeFind den klassiske skoletaske her

Den mest brugte skoletaske til gymnasie brug, er den klassiske Fjallräven rygsæk. Et hit blandt mange gymnasie elever, da den er dejlig rummelig til computer og bøger, men samtidig er den heller ikke for stor, og så kan den hænge på ryggen.

 

Day taske

day taske som er rigtig populær til skolebrug eller hvad du lige står og skalFind Day tasken lige her

Hvis du ikke er til rygsækken, så kunne den store håndtaske måske være dagen. Denne Day taske er dejlig rummelig til at indeholde dine skoleting. Den er samtidig dejlig stilfuld, så du kan bruge den både som taske til byen eller til lidt tøj hvis du skal overnatte ude. En genial og smart taske til skolebrug og fritiden.

 

Eastpack rygsæk

Køb den smarte Eastpack rygsæk til gymnasie brugFind Eastpack rygsækken lige her

Eastpack laver rygsække i mange forskellige former, hvor denne Padded Pak’r rygsæk måske falder i din smag. En god taske i høj kvalitet, som kommer i forskellige trendy farver, eller de mere neutrale som den viste. God rummelig taske uden at være for stor, hvilket er fordel for ryggens skyld også.

 

Ilse Jacobsen taske

trendy taske til skolen eller byturene. tasken som er flot til en sort jakke

En anden smart udgave til skolebrug som ikke er i rygsæk modellen, kunne være denne city taske fra Ilse Jacobsen. God rummelig taske til bøgerne, computer m.m. og samtidig i en flot eksklusiv stil med sit mønster.

 

Hvad er en god skoletaske til gym?

Nogen er ligeglad med hvordan skoletaske ser ud, mens andre går meget op i det. Fælles for alle er dog, at en praktisk taske der ikke er for lille eller for stor, er det gode valg. Du ønsker nemlig ikke at have et studieliv, hvor du ikke er en del af fællesskabet, men nok heller ikke, hvor du ikke kan hænge med i timerne, måske fordi du vægter en flot taske højere end en praktisk. Det bedre studieliv kan du finde mange flere tips om på Bedrestudieliv.dk, mens den smarte og praktiske taske til dit behov og smag, kan du få hjælp til her.

Hvilket ting er vigtige for en god taske til gymnasium brug?

  • Vælg en taske der er stor nok til at indeholde alle de nødvendige ting, men som samtidig ikke er så stor, at du aldrig kan finde noget i tasken og den måske bare bliver for tung at have på ryggen, hvis du nu foretrækker en rygsæk.
  • En taske der sidder på ryggen, rygsæk, skal som udgangspunkt først og fremmest sidde godt. Hvis du har langt til dit gymnasium, vil du have tasken på i lang tid ad gangen, og her er det selvfølgelig vigtigt at du vægter komforten højt.
  • Hvis det er en rygsæk, så skal denne sidde på ryggen og ikke numsen, hvis du vel og mærke ønsker det rette ergonomiske brug. Her er det også vigtigt at huske på, at taske følger ryggen hele vejen ned.
  • Når du pakker en taske, hvad end det er en rygsæk eller den håndholdte, så skal balancen være i orden. Dvs. du skal pakke computer og bøger så vægten er lige fordelt i tasken. Hvis du ikke gør det, så vil du begynde at kompenserer fordi tasken bliver båret for meget af af skulder og nakke frem for hele ryggen, eller arm og skulder ved den håndholdte.
  • Undgå at vælge en taske der er alt for stor, for så vil du ofte ikke tømme den for unødvendige ting, og bære alt for meget som er unødvendigt at udsætte kroppen for.
  • Vælg en taske der med vægt ikke vejer mere end ca. en femtedel af din kropsvægt.

Hvorfor skal du bekymre dig om ryggen som ung?

Rygproblemer er noget de færreste unge tænker over, men hvis du har en tung taske som er fuld af bøger og andet slængende over skulderen i lang tid ad gangen, dag ud og dag ind, kan det give rygproblemer på sigt. Det er ikke noget du vil mærke som sådan, men over tid vil du begynde at mærke trækninger fra nakken og hele vejen ned i ryggen. Det kan gå hen og blive kronisk, og netop derfor skal du huske, at det praktiske brug skal vægtes mindst lige så højt, som det æstetiske look ved din nye taske.

Design på din nye taske?

Udseende betyder noget, og Fjällräven skoletaske som nok er den mest brugte på mange gymnasier, er et eksempel på dette. For mange år siden var denne taske forbundet med at frigjort og venstreorienteret, men samtidig var tasken også et udtryk for god kvalitet og bæreevne, hvilket også gjorde det populær til outdoor og spejderliv. I dag er det er designer brand og udtryk for at blende ind nu så mange har den. Det er dog stadig en god taske, her skal du bare huske på at købe en der er stor nok, nu de mindste tasker ikke kan rumme ret meget. 25 liter tasker kan rumme det hele, og bæreevne er Fjällräven faktisk også ganske god til, selvom tasken kommer med forbavsende tynde stropper.

Hvis du er mere til den håndholdte taske, nu Eastpak taskerne ikke er super populære, så er de kendte designer brans som Gucci, Céline, Saint Laurent, Marc Jacobs tasker m.m. noget som som mange unge bruger store summer på. Som du kan læse i MX her, så er designet ofte vægtet højere og der bliver brugt store summer på designer skoletasker. Hvad end du vælger, så husk altid at det praktiske og komforten skal vægtes lige så højt som designet, også ved tasker der koster 20.000 kr.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)