Skab din egen komfortable stil – Få et par tips til hvad & hvordan

Har din garderobe en tendens til at blive en anelse kedelig og upersonlig? Du kender sikkert til situationen, hvor du står i prøverummet og skal vælge mellem endnu en sort kjole til samlingen og en anden mere modig model – hvor du igen går med det sikre, sorte valg. Hvis du ønsker en mere personlig og unik garderobe, og dermed stil, kan du med fordel læse med og blive inspireret.

Det kan måske virke en smule uoverskueligt, at skulle skifte den sorte garderobe ud med mere spraglet, mønstret og farverigt tøj, men det er der heldigvis råd for! Du behøver nemlig ikke skifte det hele ud, i stedet kan du nemt inkorporere enkelte nye styles, der er mere vovede, end hvad du normalt vil gå efter. Det handler om at finde få men gode ting, som siger noget om dig og din person, og så skal stilen nok følge med.

Du kan gå efter mere modige valg inden for både tøj, sko, smykker, tasker – alt hvad du fylder dit klædeskab med. Så længe dine valg er lige så funktionelle og praktiske, som de er moderigtige, så du er sikker på at få dem brugt. Kommer du hjem med poser, der er fyldt med ting, som du virkeligheden ikke føler dig tilpas i, så er chancen for, at du bliver glad for det lig med nul.

Dansk design, når det er bedst

Du behøver ikke bevæge dig langt væk, for at finde lækre kvalitetsprodukter. Der findes et hav af danske brands, som snildt kan udstyre dig med en garderobe, som både er komfortabel, personlig og stilfuld i det omfang, du ønsker det.

Ilse Jacobsen er kendt for sine smarte og moderigtige gummistøvler men bør også kendes for et stort sortiment af modetøj i alle afskygninger. I dette udvalg finder du alt fra regntøj og gummistøvler til lange kjoler, sweatshirts og buksedragter. Og netop buksedragterne er en perfekt mulighed for at inddrage et komfortabelt men yderst stilrent outfit til din garderobe. En buksedragt er et alsidigt stykke tøj, som du både kan tone op og ned, alt efter om du har stiletterne på, eller om du hopper i et par sneakers – begge dele er topmoderne. Buksedragterne fra Ilse Jacobsen fås både med og uden ærmer og i forskelligt mønster og farver. Med sådan en sag i tøjsamlingen er du sikker på at have et godt outfit, der kan bruges til mange forskellige anledninger. Find buksedragter her og få masser af inspiration til flere gode køb.

Foruden tøjet i garderoben så er tilbehør i form af smykker og ure også vigtige detaljer. Det er netop med dem, du kan understrege din personlige stil. Det danske brand Dyrberg Kern designer smykker, som både byder på klassiske og enkle modeller og smykker, som har et mere sofistikeret og kreativt look over sig. Det store sortiment byder på noget for enhver smag – og helt sikkert også noget for dig. Du kan bruge smykkerne som en måde at tone et hverdagsoutfit op eksempelvis ved at bære et stort halssmykke eller markante øreringe. Du kan på samme måde bære fine, enkle armbånd sammen med dit ur som et ekstra touch til aftenoutfittet. Det skaber et helt nyt smykke i sig selv. På www.dyrbergkern.com finder du hele udvalget af smykker og ure. Tag et kig og bliv inspireret til at skabe din egen, personlige stil.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)