Billig og sexet Sisters Point kjole? Se 7 lækre modeller

Billig og sexet Sisters Point kjole?

Hvis du står og mangler en let kjole til byturen, fest, julen eller måske bare bruge den som en let kjole til at trække over til en strandtur? Så finder du mange lækre modeller i det gode danske brand der især henvender sig til det yngre publikum, som samtidig kommer til de billige priser.

Du finder nemlig Sisters Point kjoler i mange forskellige styles. Du kan f.eks. finde en elegant og kort stramtsiddende kjole, der viser dine kvindelige ynder, og tiltrækker blikket fra de flestes blik. Helt ligesom du finder den dejlige sommeragtige kjol, der både kommer i den tætsiddende eller mere løse form.

Vi har her på Le-reve.dk fundet 7 forskellige kjoler der har det til fælles, at de både kan skabe den lækre stil til dit brug, og så selvfølgelig at prisen er overkommelig for de fleste.

 

Sisters Point Line dress

lækker sister point sommerkjole til den gode stil

Hvis du mangler en kjole der kan gå an til det meste brug, så er denne Line model en utrolig sød og elegant kjole. En dejlig kjole med blomstret mønster i den sorte, rose og grå farve der kan bruges både med de lette sandaler eller et par stylish sko eller støvler med hæle.

Grå Honey kjole

sexet Sisters Point kjole til unge kvinder

En enkel men også lækker feminine model er denne Honey kjole der står sig godt med et par lange sorte støvler med hæl. En dejlig billig og sexet model i 80% akryl der kan bruges til de fleste festlige lejligheder.

Gentle blondekjole

køb en lækker Sisters Point blondekjole til fest

En sød og feminin blondekjole til fest, bytur eller måske årets julefrokoster, kan du finde med denne kropsnære Gentle model. Kjolen i 90% nylon kommer med åben parti i ryg og med korte ærmer.

Sicca model med stretch

Køb Sister Points kjoler på udsalg

Til omkring 200 kr. kan du købe denne enkle sorte kjole med stretch i det danske mærke. En lækker og enkel kjole der står sig godt med det rigtige accessories, hvor en af de lækre Marc Jacobs tasker kan tage sig godt ud.

Mønstret Sisters Point kjole

Brug den mønstret kjole som ung kvinde

En elegant og dejlig let kjole i et smidigt materiale, er denne Volo model med det søde mønster. En lækker kjole med lange ærmer der er ideel på de varme årstider omkring forår og sommer.

Bordeaux Vogi kjole

køb den lækre bordeaux kjole til jul eller byturen

Hvis du mangler en tætsiddende og elegant kjole der fremviser dine ynder, så kunne denne Vogi model være det rette valg til julefrokosten, juleaften, byturen eller anden festlig lejlighed.

Hilda kjolen

køb den elegante kjole med lange ærmer

Hilda modellen er en lækker kjole med lange ærmer og halvrullekrave, der er med til at give det sofistikeret og samtidig feminine look. En lækker kropsnær kjole der både skjuler og fremhæver din feminine side som ung kvinde.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)