Et par sexet høje hæle?

Et par sexet høje hæle?

Det er selvfølgelig ret individuelt om man kan lide hæle eller ej, og om det er sundt, men dog er det lig med den feminine stil, og noget som rigtig mange kvinder jo elsker, så her på Le-Reve tager vi ikke stilling til om det er sundt eller ej, men derimod om det er flot eller ej.

Høje hæle er nemlig ret sexet og feminint, og derfor har vi også fundet et par lækre modeller i pumps og stiletter, som du måske også falder pladask for helt ligesom vi har gjort.

 

Riddance New Look pumps

de sexet høje pumps giver den feminine stil

For omkring 300 kr. kan du købe disse lækre snørepumps, der med den høje hæl virkelig giver et løft og skaber det feminine look. Skoen er i imiteret læder og kommer med plateauhøjde på 2.5 cm. Kan kombineres med både lækre G-Star jeans eller den flotte kjole.

 

Biscuit New Look høje hæle

køb et par lækre høje hæle som kvinde

En lækker sexet sko til billig pris, er denne smarte model der kommer i biscuit, rød og pink nuance. En lækker sko til kun 200 kr. som kan kombineres med den korte sexet kjole til bytur eller fest. Så hvis du står og mangler et par nye billige pumps, så kunne det absolut være det gode billige køb for dig.

 

Michael Michael Kors sko

michael michael kors sko med høje hæle er elegante

Plateau pumps fra Michael Michael Kors koster væsentlig mere end den forrige model, men med dette mærke, så får du også kvalitet og stil i en ret stor klasse. Et par super smukke læder  sko med rund spids, der kommer med 10.5 cm. hæl højde.

 

Sort Pier One sandalet

køb sorte sandaletter med hæl til sommer moden

Ingen høje hæl uden et par sandaler. Denne smukke model fra Pier One med 9 cm. højde, kan du finde i sort og beige farve. En smart model til sommeren hvor der måske står på fest, farver og selvfølgelig også afslapning i den lækre sol.

 

Mai Piu Senza høje støvler

køb de lækre sexet høje støvler med hæl

 

Et par lange sorte støvler med hæl skaber det sexet og feminine look, hvilket denne smarte model fra Mai Piu Sensa så sandelig gør. Du finder den lækre støvle der er perfekt til en smuk kjole, i både sort og beige farve. En lækker model der koster ca. 1300 kr.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)