Sandaler med kilehæl (2018) → 11 fede modeller til den varme sommertid

Sommeren står for døren, og det kræver da helt klart et par lækre sandaler. Det store udvalg af fede sandaler med kilehæl kunne være de helt rigtige sommersandaler for dig, for de kan jo faktisk bruges her fra det spæde forår også.

Grunden til at vælge de søde sandaler med hælen, er at du kombinerer det afslappet look med det moderigtige udtryk, for vil vi ikke alle sammen både slappe af i varmen men også gerne vise at vi er kvinder. Vi har fundet et udvalg af lækre sommersandaler med kilehæl der kan bruges både til hverdag og aftenbrug hvad end det skal være med den lette sommerkjole eller elegante mørke bukser.

 

Aldo Orphelia sandal

køb den smarte sorte kilehæls sandal fra AldoAldo Oprhelia er en lækker mørk sandal i læder. Sandalen kommer med en høj kilehæl i et klassisk design og en dejlig komfortabel pasform. Perfekt til forår, sommer og tidlige efterår der nok byder på mange varmegrader.

 

 

Fly London Tram sandal

Køb de afslappet Fly London sandaler til sommeren

De afslappet Fly London sandaler kommer i fire forskellige farver. Hvis du ikke er til azure farven, kan du finde en mere passende til din smag. Sandalen kommer i en hælhøjde på 4 cm. og har lækre pyntesømme og spænder til det smukke udtryk. En lækker læder sandal til små 800 kr. som helt sikkert giver det afslappet feminine udtryk gennem sommeren.

 

 

Pier One kilehæls sandal

køb den feminine Pier One sandal med kilehælFind den høje Pier One sandal her

En anden slags sandal med hæl, er denne forholdsvis billige fra Pier One. Sandalen til 400 kr. kommer både i cognac og sort farve. Og er med 8 cm. hæl højde hvilket virkelig giver det feminine udtryk. En lækker sandal der kan skabe det sexet look til fest og hverdags brug.

 

 

Ecco Wedge Shape sandal

Brug Ecco kilehæl sandaler med god pasform

Ecco laver sko der er dejlige at have på og gå i. Det gør sig også gældende for denne Ecco Wedge sandal med kilehæl i sort. Skoen kommer med justerbar spænde og er i et tidløst design der gør den velegnet til stort set alt brug.

 

 

Divine Factory sandaler

sorte Divine Factory sandaler til kvinder

Find de lækre Divine Factory sandaler her

De smukke Divine Factory sandaler kommer i både noir, tan og blanc så der er noget for de flestes smag. Et par super lækre og yderst feminine sandaler til den billige pris af 299 kr. hvilket gør sandalerne til et godt køb. Skoen kommer i imiteret læder og er med sløjfe og spændelås.

 

 

Guld Kiomi sandal

Køb de lækre guld sandaler til den gode stilFind de smarte guld sandaler her

Kiomi har lavet et par smarte guld sandaler hvor hælen kun er på 3 cm. De kommer i en afslappet stil, der dog kombineret med den lækre guld farve, gør dem særdeles brugbare til både det fine og afslappet forhold. Du finder også sandalen i fire andre farver, hvis du ikke er så vild med guld looket. Her kan du finde mere inspiration med f.eks. sølv sandaler med hæl.

 

 

A.S. 98 plateausandal

køb de smarte plateau sandaler med højde påFind de smarte plateau sandaler lige her

Et par elegante sandaler i den dyre ende, er de lækre plateau sandaler fra A.S. 98 der giver den smarte feminine stil for kvinder. Sandalerne koster 1895 kr. hvilket er en del mere end de andre viste modeller, men du får dog også en helt anden slags sandal. Skoen kommer i en god stil og kvalitet, og det kan være en god kombination med årets studenterkjole.

 

 

Beige Gabor sandal

Brug Gabor sandaler som kvindeFinder de smarte Gabor sandaler her

Et par sko til sommeren i den afslappet og elegante stil, får du med disse smarte Gabor sandaler. Disse sko med wedge / kilehæl på 3 cm. kan du finde til små 900 kr. Kombinerer sandalerne med afslappet jeans eller andet til brug på arbejde, skole, fritid eller andet.

 

 

Tommy Hilfinger Elena

Tommy Hilfinger Elena sandalen til det feminine lookFind den smarte Hilfinger sandal her

Du finder den lækre Elena model i fem forskellige farver som hvid, rød, blå, sort og fungi. En lækker sandal til 699,- kr. der kommer med ca. 9 cm. højde på. Det gør skoen særdeles velegnet til både strøgturen eller grillfesten gennem de varme måneder.

 

 

Pier One læder sandal

køb de lækre plateau sandaler til forår og sommerFind den sorte sandal fra Pier One her

En anden slags model indenfor sandaler til kvinder, er denne elegante Pier One der kommer 4.5 cm. hælhøjde. En lækker sandal der kommer i taupe og grå udover den mørke farve. Det giver mulighed for at passe til alle kvinders teint og stil. En lækker sandal som du også finder i samme look blandt billi bi sko og lignede brands.

 

 

Damita model fra Michael Michael Kors

køb de lækre plateau sandaler til det feminine lookFind de smarte sandaler her

En anden slags sandal er de smarte Michael Michael Kors i Damita modellen. Skoen henvender sig til kvinden der gerne vil vise elegance og storbys stil i sit udtryk. Sandalerne koster 999,- kr. hvor du får en ret høj sandal med næsten 10 cm. hælhøjde og plateauhøjde på omkring 3 cm.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)