Sandaler med kilehæl 2018 – 10 fede modeller til den varme sommertid

Sommeren står for døren, og det kræver da helt klart et par lækre sandaler. Det store udvalg af fede sandaler med kilehæl kunne være de helt rigtige sommersandaler for dig, for de kan jo faktisk bruges her fra det spæde forår også.

Grunden til at vælge de søde sandaler med hælen, er at du kombinerer det afslappet look med det moderigtige udtryk, for vil vi ikke alle sammen både slappe af i varmen men også gerne vise at vi er kvinder. Her på Le-Reve har vi fundet et udvalg af lækre sommersandaler der kommer med kilehæl, som kan bruges både til fest og hverdag.

De 10 lækre modeller vi har fundet her, kommer både i forskellig stil, højde, pris og brands så chancen for at du bliver forelsket i en af dem, er absolut til stede.

 

Fly London Tram sandal

Køb de afslappet Fly London sandaler til sommerenDu finder de fede Fly London sandaler ved Zalando

De afslappet Fly London sandaler kommer i fire forskellige farver, så hvis du ikke er til azure farven, så kan du finde en mere passende til din smag. Sandalen kommer i en hælhøjde på 4 cm. og har lækre pyntesømme og spænder til det smukke udtryk. En lækker læder sandal til små 800 kr. som helt sikkert giver det afslappet feminine udtryk igennem sommeren.

 

 

Pier One kilehæls sandal

køb den feminine Pier One sandal med kilehælDu finder den høje Pier One sandal lige her

En anden slags sandal med hæl, er denne forholdsvis billige fra Pier One. Sandalen til 400 kr. kommer både i cognac og sort farve, og er med 8 cm. hæl højde hvilket jo virkelig giver det feminine udtryk. En lækker sandal der kan skabe det sexet look til fest og hverdags brug.

 

 

Divine Factory sandaler

sorte Divine Factory sandaler til kvinder

Find de lækre Divine Factory sandaler her

De smukke Divine Factory sandaler kommer i både noir, tan og blanc så der er noget for de flestes smag. Et par super lækre og yderst feminine sandaler til den billige pris af 299 kr. hvilket jo gør dem til et ret godt køb. Skoen kommer i imiteret læder og er med sløjfe og spænde lås.

 

 

Guld Kiomi sandal

Køb de lækre guld sandaler til den gode stilDu finder de smarte guld sandaler ved Zalando her

Kiomi har lavet et par smarte guld sandaler hvor hælen kun er på 3 cm. så de kommer i den ret afslappet stil, der dog kombineret med den lækre guld farve, gør dem særdeles brugbare til både fine og afslappet forhold. Du finder også den sandal i fire andre farver, hvis du ikke er så vild med guld looket, hvor du måske er mere til f.eks. sølv sandaler med hæl.

 

 

A.S. 98 plateausandal

køb de smarte plateau sandaler med højde påFind de smarte plateau sandaler lige her

Et par elegante sandaler i den dyre ende, er de lækre plateau sandaler fra A.S. 98 der giver den smarte feminine stil for kvinder. Sandalerne koster 1895 kr. hvilket jo er en del mere end de andre viste modeller, men du får dog også en helt anden slags sandal i den super gode stil og kvalitet, og det kunne være en god kombination med årets studenterkjole.

 

 

Beige Gabor sandal

Brug Gabor sandaler som kvindeDu finder de afslappet og smarte Gabor sandaler her

Et par sko til sommeren i den afslappet og samtidig elegante stil, får du med disse smarte Gabor sandaler. Disse med wedge / kilehæl på 3 cm. kan du finde til små 900 kr. som kan kombineres med den afslappet stil på arbejde, skole, fritid eller andet.

 

 

Tommy Hilfinger Elena

Tommy Hilfinger Elena sandalen til det feminine lookFind den smarte Hilfinger sandal ved Zalando her

Du finder den lækre Elena model i fem forskellige farver såsom hvid, rød, blå, sort og fungi. En lækker sandal til 699 kr. der kommer med ca. 9 cm. højde på, hvilket jo gør den særdeles velegnet til både strøgturen eller grillfesten igennem de varme måneder.

 

 

Pier One læder sandal

køb de lækre plateau sandaler til forår og sommerDu finder den lækre sorte sandal fra Pier One lige her

En anden slags model indenfor sandaler til kvinder, er denne elegante Pier One der kommer 4.5 cm. hæl højde. En lækker sandal der kommer i taupe og grå udover den mørke farve, så der er mulighed for at passe til alle kvinders teint og stil. En lækker sandal som du også finder i samme look blandt billi bi sko og lignede brands.

 

 

Damita model fra Michael Michael Kors

køb de lækre plateau sandaler til det feminine lookFind de smarte kvalitets sandaler i det lækre brand her

En anden slags sandal er de smarte Michael Michael Kors i Damita modellen, som henvender sig til kvinden der gerne vil vise elegance og storbys stil i sit udtryk. Sandalerne koster 999 kr. hvor man får en ret høj sandal med næsten 10 cm. hæl højde og plateauhøjde på omkring 3 cm.

 

 

Anna Field

køb et par billige Anna Field sandaler som kvindeDu finder de lækre og billige Anna Field sandaler her

Et par lækre og billige sandaler der er mere flade i det, er disse elegante Anna Field der kommer med en hælhøjde på små 3 cm. Skoene koster 299 kr. og kommer i brun og sort farve.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)