Samsøe & Samsøe strik er varmt, lækkert og moderne

Samsøe & Samsøe strik er både lækkert og varmt, hvilket kan være ret nødvendigt på denne tid af året, for vi kan vel godt blive enige om, at vi er gået en koldere tid i møde. Det er derfor blevet tid til at finde det varme vintertøj frem som f.eks. de lækre striktrøjer og cardigans. For man godt kan se smart ud, selvom man skal have de varme vinterstøvler på og den bamsede striktrøje.

Hvorfor ikke finde dig en ny og moderigtig strik fra det meget populære mærke Samsøe & Samsøe, der er et hit indenfor lækre striktrøjer til kvinder? Så er du sikker på at blive godkendt af de meget fashion mindede mennesker!

 

Samsøe & Samsøe Apa strik

køb den Søde Samsøe & Samsøe strikpullover som kvinde

Hvis du søger det søde og ungdommelige look, er denne rose tand strikpullover måske det helt rigtige. Den flotte trøje med kinaflip kommer i 100% bomuld og kan bruges til det søde og afslappende udtryk.

 

 

ETA Cardigan

Køb den lækre strikjakke og cardigan i en som kvinde

Hvad med en lækker strik cardigan? Denne lækre strik kan du bruge til alt! Den er super elegant til det elegante arbejds outfit, men den er også en fed detalje til festen, og endnu bedre, du kan bruge den til de kolde aftener om sommeren også – så en lækker allround strik cardigan.

 

 

Norton Strikpullover

en lækker strikpullover til hverdag og fest

Står du lige og mangler en fed og meget moderne striktrøje? Så er dette den helt rette! Her får du en meget enkel men super smart striktrøje, som du kan bruge på arbejdet, skolen eller hvad du lige står og mangler den til.

 

 

Jane striktrøje

en varm striktrøje i moderne stil til kvinder

Vil du gerne have en anderledes striktrøje? Her får du en trøje, som er lige noget for dig, hvis du et til det lidt mere “hippede” look. Har du et andet look, kan de selvfølgelig også bruge den som en fed hverdags trøje. Super fede detaljer og en smart farve.

 

 

Klassisk flot strik

brug den lækre strikpullover til kvinder

Er du typen, som er til det klassiske og eksklusive look? Denne grå grønne strik, er et absolut must at have. Du kan bruge den til fest hvis du sætter den sammen med nogen accessories og måske et af de lækre ure til kvinder. Men du kan naturligvis også bruge den i hverdagen, for den enkle med stilfulde stil, giver de alsidige muligheder for et fedt udtryk.

 

 

Clairville striktrøje

Brug den søde Clairville strik til fest

Meget stilet strik i nougat farvet, som har en høj hals, der jo er super dejligt her i de kolde måneder, og selvom du ikke får en billig rullekrave, så får du den flotte stil, design og materiale. Det er en sikker vinder til dit hverdags outfit, som kan sættes sammen med et par lækre Gestuz læderbukser, eller et par elegante løse jeans.

 

 

Stilfuld Samsøe & Samsøe

brug den casual Samsøe & Samsøe striktrøje til kvinder

Hvis du ønsker den klassiske striktrøje, så kunne denne model måske være det helt rigtige valg. Trøjen med rund halsudskæring kommer i 32% alpaka, 32% uld, 30% polyami og 6% elasthan og kommer i fire forskellige farverige nuancer, shvis du gerne vil sætte farve på din sweater. Du får en flot trøje der passer både de afslappet jeans eller mere feminine læderbukser, og får du en lækker trøje der også kan holde dig varm.

 

Samsøe & Samsøe strik, hvad er det?

Samsøe & Samsøe er en modevirksomhed, der oven i købet er dansk. I 1993 blev den grundlagt af Preben og Klaus Samsøe.

Per Andersen og Peter Rasmussen har drevet det danske firma, siden de købte det i år 2000, der prøver at udvikle tøj som er moderigtigt og attraktiv. Der er meget store ambitioner bag dette firma, som man også kan se på deres meget flotte og enkle tøj.

I hele Skandinavien er Samsøe & Samsøe et kendt og attraktivt mærke. Størstedelen af de “trendy”butikker sælger det fede mærke, så du er i hvert fald sikker på, at være med på moden, hvis det er det du ønsker. Med dette mærke er der desuden også mulighed for at skabe sin helt egen identitet og stil, som du kan se i det lækre udvalg af strik.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)