Find en Rosemunde top der vil klæde dig her!

Du kender sikkert til Rosemunde mærket, ellers kan du læse lidt om Rosemunde her. Det er et super lækkert mærke, som er baseret på at give deres kvalitets materialer et udsøgt elegant præg, som er utroligt lækker, nu materialerne kommer i cashmere, bambus, uld, silke og bomuld.

Man har altid en dejlig følelse indvendigt i dette modetøj for kvinder, for det er utroligt lækker stof at have på, og samtidig så er det også yderst elegant og smagfuldt og en sikker vinder.

En Rosemunde top er super lækker, og jeg har en del af dem i garderoben, men der er par ting ved deres toppe, som er super smart udover stilen og stoffet.

Man kan få alle mulige slags Rosemunde toppe der strækker sig over helt almindelige basis toppe, hvor de fås uden noget som hels,t men også med dekorative blonde eller lækkert blødt silke. Derudover fås de korte men også lange, elastiske og stramme, og det er jo faktisk super smart, for det betyder at selv en gravid kan bruge disse lækre toppe, så uanset om du er åleslank eller lidt større, så findes der en top for alle.

På de følgende billeder kan du se en kollektion af lækre toppe fra Rosemunde, og lur mig om du ikke også finder er par stykker, som er lige dig.

 

Udvalget af de lækre Rosemunde toppe

Denne skønne top er med v-åbning bag på og uden ærmer, og bliver samlet nederst med en smal elastik. Super lækker sammen med et f.eks. et par lækre ensfarvet Rosemunde bukser som giver dig det helt rigtige sexet elegante udtryk.

iklæd dig den lækre rosemunde om sommeren

Silketop med blonde

Måske du er mere til en lækker silketop med blonde detaljer som denne sorte sag i 70 % silke og 30 % bomuld, som både er praktisk men samtidig også yderst feminin med blonde detaljerne.
mørk silketop med blonder til den feminine kvinde

Silkechifron med print

En anden mulighed af de mange forskellige slags toppe fra Rosemunde er denne mønstret silke chifron i 100 % silke. Den er yderst stilfuld kan mikses sammen med et par lækre elegante mørke bukser og sexet sko.
mønstret toppe er moderne

Blonde T-Shirt/Top

Lækker blonde t-shirt i det lækre klassiske Rosemunde design og look. Den perfekte top til både lækre bukser og en smuk elegant nederdel.

brug den lækre mørke blonde overdel til bukser

Find din blondetop her

Miinto har et lækker udvalg af toppe, så hvis du ligesom mig også kan lide at handle her engang imellem, så kan du tag et kig her, hvor du finder et super lækkert udvalg af forskellige toppe fra Rosemunde, og ret ofte gør man det gode køb til den billige pris – Rosemunde til er top kvalitet, og så gør det jo ingenting at man finder det til den bedste pris også 🙂

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)