Rejsehårtørrer test – Find den rigtige hårtørrer i den praktiske mini udgave

Se denne lille rejsehårtørrer test hvis du leder efter den helt rigtige hårtørrer, hvor størrelsen er afgørende men selvfølgelig også i den gode kvalitet.

Almindelige hårtørrer er for klodsende at bære på i sportstasken eller kufferten hvis du skal træning eller måske ud og overnatte, ferie eller forretningsrejse. Hvis du har prøvet standard hotel hårtørrerer, så ved du også hvor ubrugelige de kan være og derfor kan du finde inspiration her på Le-Reve.dk.

Du finder her forskellige modeller blandt de bedste producenter indenfor elektriske hår apparater, hvor priser, brands og kvalitet er forskellige.

 

GHD rejsehårtørrer – Det bedste køb

Køb den gode GHD travel hairdryer som kvindePris: 399,- kr.

Forhandler: Nicehair

GHD er ensbetydende med topkvalitet indenfor elektriske hårprodukter, hvor deres populære GHD glattejern rangerer som nr 1 på listen, og indenfor hårtørrer ligger produkterne absolut også i top.

Med denne travel hairdryer som de kalder den, får du en super god føntørrer i den kraftige kvalitet og med universal strømspænding på 120-240V. Motoren effekten er på 1400W og med 2 forskellige hastigheder, så har du rigelig ydeevne til at tørre håret. Du får også en GHD hårtørrer med ion-teknologi til at modvirke elektrisk hår i den velkendte gode kvalitet.

Greb er sammenklappelig som de fleste rejseføns kommer med, og hårtørreren kommer også med et mundstykke med dog ikke med diffuser.

Specifikationer:

 • Foldbar / Sammenklappelig
 • Vægt 350 g.
 • Fra 1000-1400W
 • 2 forskellige hastigheder
 • Universel strøm 120v  eller 240v
 • Dansk strømstik
 • Aftagelig mundstykke

 

 

GHD Copper Luxe Flight limited edition

køb den smarte desperate housewifes rejsehårtørrer Pris: 509- kr.

Forhandler: Billigvoks

Denne model er stort set den samme som den forrige GHD styler. Dog er det en limited edition som udover farve valg og kobber detaljer, også kommer med små detaljer der er anderledes, men der er dog ikke den store ændring i ydeevne.

Den smarte ophængsfunktion er selvfølgelig standard på en elektrisk rejse apparatet, så du kan hænge hørtørreren op på døren eller andet. Motoren på denne model er på 1400W som er kraftigt nok, men vægten i forhold til den originale model, er forbedret da den kun vejer 280 g.

Du får 2 blæsestyrker og en kold luft funktion, så frisuren får den optimale holdbarhed. Og som limited edition så kommer hårtørreren selvfølgelig i det flotte indpakning, hvor det du betaler for udover farve ændringer, er en flot og fin stofpose til opbevaringen.

Specifikationer:

 • Eksklusiv look med flotte kobberdetajler
 • 1400W motor
 • Sammenklappelig / Foldbar
 • Modvirker krus og bevarer fugt
 • Kommer med en fin opbevaringspose

 

 

Braun HD350 rejsehårtørrer

Braun og Gunbritt rejsehårtørrer til kvinderPris: 175,- kr.

Forhandler: Wupti

En noget billigere rejsehårtørrer end GHD modellen, er denne Braun HD350 model i sort. Du får en lille og let hårtørrer i Style & Go kollektionen fra Braun, som er med at forme frisuren når du er på farten.

Føntørren kommer med ion-funktion og med en motor der giver 1600 Watt ydelse, som er i den kraftige ende til føntørre håret. Der er 2 temperaturindtillinger og med stylingmundstykke.

En let føntørrer i ergonomisk og kompakte bærbare form for den nemme opbevaring i tasken eller kufferten.

Specifikationer:

 • 1600W motor
 • 2 temperaturindtillinger
 • Multispænding for sikker brug over hele verden
 • ION-funktion
 • Infrarødt varmesystem for hurtig tørring
 • Foldbart håndtage
 • Stylingmundstykke
 • Ophængsstrop

 

Med eller uden diffuser sammen med mini hårtørreren?

Når du skal finde en ny hårtørrer, så skal du finde ud af om den er uden eller med diffuser. Diffuser er ikke livsnødvendigt, nu det er rejseføntørrere, men det kan dog være det gode ekstra udstyr der gør tingene perfekt. Diffuser er nemlig mest brugt til bølget eller krøllet hår, hvor den dog også bruges til beskadiget eller fint hår, men kommer mest til sin ret til krøller.

En diffuser giver dig det samme som at lufttørre håret, og som sådan vil det også tage længere tid at tørre håret med en diffuser. Du skal også gøre en diffuser ren, hvis du overvejer om du skal købe med eller ej.

 

Kvalitet og holdbarhed i rejsehårtørreren?

Det kan altid betale sig at vælge den bedre kvalitet, men her følger prisen ofte med, og derfor skal man opveje pris i forhold til kvalitet.

Når det drejer sig om en rejseføntørrer, er prisen for et godt produkt som GHD rejseføntørreren ca. 400 kr. hvilket er en helt god pris. Du får nemlig med GHD, Bella Vista, Babyliss eller en af den andre kvalitets brands, en producent der har styr på produkterne, så du ikke ender med et produkt der brænder sammen eller gå i overgang, nu varmen er et central emne i en hårtørrer.

Giv det mere og få det mere, hvilket gør sig gældende både for glattejern, krøllejern og så selvfølgelig også din nye rejsehårtørrer.

Gem

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)