Redken Blonde Glam serien – Udgået men du finder stadig disse …

Redken Blonde Glam serien er udgået og afløst af Redken Blonde Idol serien. Det betyder, at du kun kan finde meget få produkter i Blonde Glam endnu, men det skal dog siges, at den nye Idol serie er en god opdatering.

Det gør eller gjorde Redken Blonde Glam serien så populær er, at den er udarbejdet specifikt til kvinder med lysnet eller blondt hår. Vi er ret blonde her i Norden og Danmark, og derfor er sådan et produkt selvfølgelig særdeles populær på vores breddegrader.

Det du opnår med produktet er, at det fremhæver din lyse hårfarve hvad enten det bare er lysnet eller er decideret blondt. Serien som indeholder Redkens Crystal Shine der er gennemgående i mange Redken hår produkter, tilfører også håret ekstra glans samtidig med, at det styrker håret og gør det dejlig fugtigt og blødt.

Blonde Glam serien indeholder 3 produkter; shampoo, conditioner og enhancer som du kan se her.

 

Redken Blonde Glam Shampoo

edken blonde gram shampoo til blondt hårRedken shampooen giver og skaber liv og gnist i dit hår. Det sker ved at fjerne mineralaflejringer og rense håret skånsomt samtidig med, at det opfrisker striber for at skabe glans. Din lyse eller blonde farve i håret bliver fremhævet ved hjælp af formularen der indeholder grapefrugt ekstrakt, som er medvirkende til at give klarhed i lyst og blondt hår. Det er netop hvad mange kvinder søger efter i den bedste shampoo til dem.

Denne shampoo indeholder IPN (Interlock Protein Network) der indeholder 3 unikke ingredienser, nemlig Keralink, Protein og Aminosyrer. Dette er med til at give en forbedret pleje af håret, styrke den indre kerne og genopbygge den naturlige overfladebeskyttelse. Til hjælp af beskyttelse til blondt hår mod solens stråler indeholder Blonde Gram shampoo en UV-filter og anti-oxidant polyfenol.

Denne shampoo er afløst af Redken Blonde Idol Shampoo – Find den til bedste pris ved Lookfantastic

 

 

Redken Blonde Gram Conditioner

redkend blonde gram conditionerDenne conditioner som er perfekt til brug efter du har brugt shampoo, styrker, genopfrisker og giver et glansfyldt blondt hår uden at virke tyngende i ens hår. Helt ligesom shampooen er den formuleret med Crystal Shine Complex der er med at styrke multinuancerne i håret, aktiverer glansen i håret og skaber en dejlig klarhed i ens hårpragt.

Dit hår bliver behandlet fortrinligt ved hjælp af en høj conditioning formel der behandler eventuelt tørhed, som kunne være fordelagtigt i brug med krøllecreme eller andet. Denne conditioner indeholder som sagt samme formula som blonde gram shampoo og derfor indeholder dette produkt også Uv-filter beskyttelse mod solens stråler. Blonde Gram conditioner er afløst af Redken Blonde Idol BBB spray som er en leave in balsam. Orginalen findes dog stadig – Du kan stadig købe den ved Beautycos her

 

 

Redken Blonde Gram Color Enhancer

redken blonde glam color enhancerDenne blonde Gram color enhancer er det perfekte tredje værktøj i serien, da det er en formula, der genopliver lyse nuancer og revitaliserer ultra bleg til lysere blondt i håret, som kan være godt hvis du bruger elektriske hårapparater som f.eks. en glattebørste eller måske et krøllejern.

Produktet er i gel creme og dette er med til at give den perfekte jævne fordeling af farve pigmenterne, samtidig med at det skaber den intense pleje, styrke og forbedret glans i lyst hår og blondt hår.

Afløseren for enhancer er Perfect Platinum blonde hair color treatment, men du kan stadig købe den gamle hvis denne er den foretrukne – Du finder den gamle lige her

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)