Rains regnfrakker (kvinder 2018) – Flot & høj kvalitet der holder dig tør

Rains regnfrakker kan være det smarte overtøj frem for efterår-, sommer- eller forårsjakken, hvor vejret er fint, men dog vådt.

Vores danske vejr er desværre ret ofte regnfuld. Her gælder det om at have det rette overtøj i garderoben, der kan holde dig tør. Regnjakker til kvinder kommer i mange afskygninger, mærker og priser.

Her på Le-reve.dk har vi samlet et udvalg af regnfrakker i det populære Rains mærke her i 2018. Firmaet blev startet tilbage i 2011 med fokus på produktet. De lækre styles i brandet skal komme både i god funktionel brug, kvalitet og en feminin tidløs stil.

 

Standard Rains regnjakke

køb den flotte rains regnjakke dame

Du finder den stilrene model til 599 kr. her

Denne klassiske model kommer også i gul, rust, sort, blå og andre nuancer, hvis det grålige ikke er i din smag. Modellen kommer i vid fit, og er en let jakke til foråret og sommer da den er uden foring.

 

 

Rains W Coat

rains regnjakke dame udsalgFind jakken til 699,- kr. her

Den klassiske halvlange regnfrakke finder du i 6 forskellige nuancer, hvis du ikke kan lide den rødlige scarlet farve. Jakken kommer i 50% polyurethan og 50% polyester som også gør sig gældende for de matchende regnbukser.

 

 

Sort Breaker jakke

Køb rains regnbukser med dame jakkenFind den sorte jakke til 699,- kr. her

Er du på udkig efter en casual regnjakke i normal længde, kan denne Breaker model måske være det rigtige. Jakken i loose fit kommer i både sort og grøn farve. En dejlig afslappet og vandtæt jakke til dig der elsker at være udenfor.

 

 

Rains Curve jakke

find den rigtige rains regnjakke størrelseDu finder den søde jakke til 749 kr. her

Curve modellen er en sød feminin jakke der også kommer i lys, pacific blå og mørk farve, hvis du ikke er fan af den lyserøde nuance. Hætten kommer med løbegang, lommerne med klap og det søde bælte detalje.

 

 

Rains Alpine jakke

køb den blå regnfrakke fra rains som kvindeFind den lækre jakke til 1295 kr. her

En knælang regnjakke med foring er, hvad du får med denne Alpine model. En praktisk og elegant jakke der vil stå sig godt med et par flotte dame gummistøvler, eller måske de flotte og varme bumper støvler, nu jakken kommer med en let foring til de kolde tidspunkter.

 

 

Curve Parka jakke

brug den hvide parka regnfrakke til kvinderDu finder den lækre parka model her

Curve parka jakken er en dejlig feminin regnjakke der kommer i 100% polyester. Den giver dig det elegante look og samtidig i det stilrene, praktiske og moderne design.

 

 

Mørk vandafvisende jakke

find de gode tilbud på rains overtøjDu finder den lækre mørke jakke her

Hvis du ønsker den mørke model i den traditionelle casual stil, er denne model med knap låsning, et super godt valg til de våde dage. En lækker ting at have i garderoben.

 

 

Firn jacket

Køb den vandtætte dame regnjakke fra RainsFind jakken til 1299,- kr. her

En anden model i den lange version, er denne Firn model der kommer i scarlet og pacific nuancer. Jakken der er 100% vandtæt kommer selvfølgelig med hat, og længden er perfekt til at holde dig tør omkring numse og lår.

 

Hvorfor vælge regnfrakker fra Rains?

En regnfrakke skal være praktisk, for den skal selvfølgelig være vandafvisende og kunne modstå vandet, samtidig med, det er en dejlig åndbar jakke.

Man måler vandtæthed i vandsøjletryk, hvilket  regnfrakken kan klare, desto bedre i forhold til at være vandtæt. Mindstekravet for at regntøj må bruge prædikatet regntøj, er et vandsøjletryk på 2000 mm.

Med en rains regnjakke får du et vandsøjletryk på 3000 mm., hvilket er fint til hverdags brug, hvilket netop er, hvad Rains overtøj er for. Til fritids aktiviteter som sport eller udeliv, skal du vælge et vandsøjletryk på mindst 5000 mm.

Rains jakkerne er samtidig også dejlige at have på, da de som helhed er dejlig åndbare, så du ikke bliver klam af varmen under brug, hvilket så også hænger sammen med et vandsøjletryk på 3000 mm. da varmen skal udledes fra jakken.

Så du får en praktisk jakke der holder dig tør i hverdagen, samtidig med, at jakken kommer i et lækkert tidløst design.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)