Kapper & Poncho til kvinder – 10 lækre moderne modeller til dig

Kapper & poncho til kvinder er noget fra rigtig gamle dage, men de senere år har moden gjort dem moderne igen.

Hvis du aldrig har haft en, så var det måske på tide at gå nyde veje og skabe en anderledes stil. Du finder både poncho med hætter eller uden, helt ligesom stilen og defination mellem en kappe og en poncho i sin traditionelle form, er blevet udvasket.

En poncho i gamle dage som især var populær blandt indianerne, var et overtræk du trak ned over hovedet. Kappen derimod, var til at spænde over skulderen med strop fortil. Det er fra dengang, hvor det praktisk formål var det primære, i dag er formålet også en flot stil, og derfor er en kappe og poncho blevet stort set ens.

Vi har her på Le-reve.dk fundet 10 forskellige modeller til inspiration. Du kan bruge en poncho som en jakke her til foråret og sommeren, men også til indendørs brug er de fantastiske og så giver de et rigtig flot touch til dit outfit med klasse og stil.

 

Sort Vila Tana Poncho

køb den flotte kappe jakke med hætte

Find den søde model til kun 149 kr. her

Hvis du leder efter en åben poncho med frynser og stilrene mønster, så kan du købe denne Vila model til kun 149 kr. på tilbud. En dejlig kappe/poncho som du kan bruge sammen med et par afslappet jeans og sandaler gennem sommeren, for vejret kan være lidt køligt, hvor en dame poncho absolut kommer til sin berettigelse.

 

 

Rut & Circle kappe

køb den smarte afslappet kappe til den danske vejr

Find den elegante model til kun 249 kr. her

Hvis du mangler det lette sommertøj til de varme måneder, så er denne Rut & Circle Price Isabella kappe måske lige dig. En kappe eller poncho, som kommer med tryklås og er en kappe med hætte også. Du kan bruge både til det afslappet tøj, eller sammen med det lækre tøj til byturen eller elegante festtøj i form af kjoler.

 

 

Casual poncho

grå ombre farvet poncho til dig som er moderne

Denne poncho har et rigtig flot look, da den har et flot spil i farven. Dens stil, er lige det der hitter nu, så du er sikker på at være med på moden med denne lækre poncho. Sammensæt den med et par lange sorte støvler eller en par fede sneakers.

 

 

Elegant lys Poncho

tynd grå poncho til indendørs brug

Lækker poncho til indendørs brug. Her får du en lidt tyndere poncho, som du kan have uden på dine striktrøjer. Hvis du ønsker at bruge den udenfor, vil den også være god til en forårs eller sommerdag.

 

 

Eksklusiv Dagmar poncho

Fantastisk poncho til den eksklusive kvinde

Er du til det eksklusive og luksuriøse look? Denne poncho er enorm smuk og elegant. Hvis du er villig til at have den store pengepung fremme, så får du virkelig det lækreste af det lækreste. Denne poncho er af lammeuld, som også holder dig dejlig varm. Der findes meget forskellige modetøj, hvor især kvinder der er over gennemsnit i højden, altid har problem med at med finde lækker tøj til høje kvinder, hvilket ikke findes med de fleste ponchoer.

 

 

Ternet poncho

ternet poncho kappe til det sorte tøj

Er tern lige dig? Denne lækre poncho eller nærmere kappe, er fantastisk til din rullekrave og mørke jeans. Har du et par flotte accessories, vil det give et flot touch. Perfekt med skinny jeans og et par feminine støvletter eller måske de fede sneakers.

 

 

Grå poncho med ærmer

klassisk grå poncho i indianer lookFind den søde og klassiske ved Bubbleroom lige her

Når du tænker på en poncho, tænker du sikkert på sådan en her. Dette er en klassisk poncho, dog med ærmer, der er lækker at have på i det kolde vejr, og absolut en god tilføjelse til dit sommertøj. Denne poncho er lidt smart med dens indianer lignende look og perfekt både til nederdelen, den korte festkjole eller de mere varme bukser.

 

 

Brunlig poncho/kappe

anderledes poncho som lukkes med en knappe foran

Find den unikke poncho til den sofistikeret kvinde her

Søger du et lidt anderledes look, eller bare en smart poncho man ikke lige ser hver dag? Denne poncho skiller sig lidt ud fra alle de andre, og faktisk lukkes den med en knappe foran, hvilket giver et feminint men også eksklusivt og unikt look.

 

 

Klassisk poncho

Mørke grå poncho med rullekrave og frynser

Søger du en klassisk poncho som kvinde? Så skal du kigge her. Denne poncho er perfekt til en kølig dag, da den bla. har en lækker rullekrave. Desuden har den også nogle andre flotte detaljer, så som frynser.

 

 

Pieces Billi poncho

find en lækker poncho jakke som kvinde

Find den lækre Pieces model til kun 139 kr.

Sort er den lækre farve som vi alle kan bruge. Den kan både få dig til at se mindre ud, eller få dig til at se mere feminin, sofistikeret, mytisk eller måske bare ganske moderne. Denne Pieces kappe der findes på udsalg pr. dags dato, kan du købe til kun 139 kr. og er perfekt sammen med både en kjole eller afslappet jeans.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)