Polo Ralph Lauren skjorter – 5 lækre modeller til kvinder (2018)

Hvis du søger nye modeller indenfor lækre dameskjorter, så kunne det være at du skulle overveje modeller indenfor Polo Ralph Lauren skjorter til kvinder.

Det populære brand blandt især de yngre generationer, giver dig høj kvalitet i design og materiale. Syningerne er gode, så skjorten som regel sidder helt rigtigt. Stilen er i den velkendte sofistikeret, casual/sporty og med en feminin snert. Det giver dig mulighed for at give det casual men stilsikre udtryk. Brug de 5 modeller fra 2018 som du finder nedenfor til inspiration.

 

Polo Ralph Lauren Relaxed Shirt

Find Relaxed skjorten til 1095,- kr. her

En dejlig afslappet skjorte i hør er, hvad du får med denne Relaxed fra Polo Ralph Lauren. Skjorten kommer med button down krave og slids til den casual stil. Oplagt til at kombinerer med jeans hvor både de blå som lyse, vil stå sig godt med skjorten.

 

 

Harper Long Sleeve skjorte

Find skjorten på tilbud til 549,- kr. her

Harper Long Sleeven skjorten er en elegant og enkel skjorte i custom fit. Den kommer med button-down krave og det velkendte broderet logo foran. Materiale er 100% bomuld og kommer blandt andet i rosa, som er med til at give et dejlig feminin snit over skjorten. Hvis du mangler en dejlig overdel med et par jeans til skole og arbejde, er denne måske det helt perfekte?

 

 

Button Down Slim skjorte

Find den sort/hvide skjorte til 899,- kr. her

Hvis du ønsker skjorten i slim, er denne Button-Down Slim Shirt i sort/hvid måske lige dig? En enkel og casual skjorte i det eksklusive look som går igen med Polo Raph Lauren. Den vil stå sig godt både med de sorte som hvide bukser alt afhængig af årstid.

 

 

Kendall Long Sleeve Shirt

Find skjorten til 799,- kr. her

Den blå/hvide farve som du får med denne skjorte, er populært blandt mange kvinder(og mænd). Modellen er skinny fit og kommer med det velkendte broderet logo foran og lukning med knapning i ærmegab og foran.

 

 

Andrew Kendal Long Sleeve

Find den sort/hvide skjorte til 899,- kr. her

Denne Andrew Kendal fra Polo Ralph Lauren er en lækker oversize-model i sort/hvid. Skjorten kommer med en klassisk krave og vil stå godt både med de sorte som et par blå jeans.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)