5 smarte Police solbriller til kvinder der giver rå stil

Police solbriller til kvinder er blandt de førende designer solbriller på højde med mærker som Ray Ban, Tom Ford, Dolce & Gabbana med mere. Derfor har vi selvfølgelig også på Le-Reve.dk også fundet et par lækre modeller.

Brandet sendte deres første solbriller på markedet i 1983, og lige siden har de vel rangeret blandt de anerkendte top mærkerne, og en af trendsætterne i markedsføring, da de gik all in på at bruge kendisser til deres reklamer, hvor kendte som Bruce Williws, George Clooney, Beckham, Antonio Banderas har brugt deres solbrille modeller.

Du finder et bredt udvalg af briller til enhver smag, hvor både design, stil, farve og former varierer, så der mulighed for at finde noget for alle.

 

Police Moxie solbrille

Køb de fede blå Police Moxie solbriller

Du finder de blå solbriller ved Smartbuyglasses her

Hvis du leder efter et par fede blå solbriller til den rå stil, så er disse Police briller absolut et godt valg. Et par fede solbriller der udover at komme i den rå stil, også kommer til en meget god pris, da de koster 682 kr. hvilket er et helt godt køb.

 

 

Police Screw briller

Brug de lækre Police Screw solbriller som kvinde

Find den lækre Screw solbrille model lige her

En mode i den sorte farve, som også kommer i mørke blå, er den fede Screw model fra Police. Glas og stel matcher hinanden fantastisk godt, og giver det gode rå look som står godt til en fed klassisk læderjakke eller lignede. Brillen koster 622 kr. hvilket faktisk er en hel okay pris.

 

 

Police Sandy

køb den feminine Police Sandy solbrille

Find den smarte runde Sandy solbrille lige her

En mere feminine solbrille er Sandy modellen der kommer med den runde brilleform. De runde solbriller passer de fleste kvinder der ønsker det feminine look, hvor denne brune model jo kommer i den gode farve, du kan kombinerer med alt.

 

 

Den rå model

køb den rå Police solbrille model som kvinde

Du finder den rå og populære solbrille lige her

Denne rå model er især populære blandt de unge piger og kvinder, netop fordi den giver det fandens-i-voldsk udtryk, som man jo netop ønsker at vise som ung rebel. Solbrillen i aviator form koster omkring 850 kr. og er en noget anderledes stil end f.eks. Tom Ford solbriller og lignede.

 

 

Police Master 3 model

find de fede wayfarer solbriller i Police brand

Find de lækre brune wayfarer solbriller her

Et par lækre Police solbriller i wayfarer form, er denne Master 3 model der kommer i et stilren design med det kendre logo af vinger på fronten. En fed mørk solbrille du kan bruge til stort set alt, og samtidig kan købes for under 1000 kr.

 

Hvad er Police solbriller?

Police var stort i Danmark fra 1983 og frem, men i dag er mærket knapt så populært som Ray-Ban, Gucci, Le-Specs og mange andre lignede brand. Police er dog et kæmpe brand især indenfor solbriller i den ganske verden. Det er nemlig et af de førende mærker indenfor solbriller, og blev hurtigt populære efter den spæde italienske tegnebræts start i 1981-82.

Police fra Italien blev hurtigt kendt og poulært fra første start i 1983, hvor efterspørgslen gav en eksplosiv i nye kollektioner, og siden hen gav det afsæt til udviklingen af tøj og parfumer med det ikoniske navn. I 2000 sparkede Police gang i deres markedsføringen med berømtheder i reklamerne. En af de første var Bruce Willis, hvor også folk som David Beckham, George Cloney med mere, har lagt ansigt og navn til produkterne.

Udvalget dækker over den klassiske italienske stil med lækker design der giver både det rå, feminine og elegante islæt, hvor der kommer forskellige kombinationer til forskellige udtryk. Fælles er dog, at samtlige produkter bliver brandet med det kendte P Logo, der varsler kvalitet i design og materiale.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)