5 Polaroid solbriller til kvinder der fjerner dårlig genskin, god pris og giver lækker stil

Der findes mange lækre modeller indenfor dame solbriller, hvor udvalget af mærker, formål og kvalitet er ret varierende.

Polaroid solbriller til kvinder er det gode valg, hvis du er lysfølsom. Polariserede briller “fjerner” irriterende reflekser som genskin fra sne, vand og lignede overflader.

Denne brille giver dig fordelen af at fjerne reflekserne fra glatte overflader, som du ofte oplever, når du kører på glatte overflader, står på ski eller måske træner motion på vandet.  Polaroid er et solbrille mærke, der har valgt at bruge det polariserede glas i sine modeller, men du finder selvfølgelig også glasset i andre mærker, hvor du kan finde et par fede dame police solbriller eller andre fede solbrillemærker af typen.

Hvis du mangler et par fede solbriller, der samtidig kommer i den noget billigere klasse end mange designer mærker, så har vi her på Le-reve.dk samlet et lille udvalg af de fede solbriller i Polaroid mærket.

 

Polaroid P8430 solbrille

køb polaroid solbriller med styrke som kvindeFind den lækre sorte model til ca. 400 kr. her

En oval solbrille du kan bruge til de fleste lejligheder, hvad end det er afslappet eller finere brug. En fed mørk farve i det helt indfattet plastik stel, der glider naturligt sammen med det polariseret gradient glas. Modellen ligner lidt stilen der kommer i Gucci dame solbriller, hvilket vel bare giver endnu et plus point til modellen.

 

 

Polaroid P8339 brille

køb en god billig Polaroid solbrilleDu finder den fede sort/brune brille til 349 kr. her

Denne full-rim model i sort stel og brun poliseret glas, er en fed stilren model der måske passer lige til dit ansigts form og smag. Hvis du har rund, oval eller hjerteformet ansigt, er denne brille særlig velegnet til netop dig.

 

 

Polaroid P8419 model

køb en brille med polariseret brilleglasFind den elegante brune brille til 379 kr. lige her

En anden fed full-rim model er denne P8419 oversize solbrille. En billig solbrille der gør sig specielt godt til firkantet, oval eller rund ansigts form. Du får en god allergivenlig solbrille i letvægtig propionate materiale, der beskytter 100% mod solens uv-stråler og selvfølgelig fjerner det blindende skær.

 

 

Polaroid P4139

hvad er polaroid solbrillerFind den smarte model til 319 kr. lige her

Hvis du er til den rå stil, i denne velkendte model som især Ray Ban gjorde populær, så er Aviator modellen til kun 319 kr. en billig og fed brille. Brillen i korrision-resistent metal er perfekt til ovale, runde og firkantet ansigts former.

 

 

Polaroid PLD6003

brug de rigtige solbriller på vandetDu finder brillen til 349 kr. ved Eyerim her

En rund solbrille er hvad du får med denne brune model, der er perfekt til hjerteformet eller firkantet ansigter. Stellet er i let plastik og kommer selvfølgelig med glas der giver 99% bedre mulighed for at fjerne blindende skær.

 

Hvorfor vælge Polaroid solbriller som kvinde?

Først og fremmest, så får du en solbrille i en god pris. Polaroid solbriller er nemlig billige i sammenligning med mange andre designer mærker, men kvaliteten er ikke det tilsvarende dårligere – Læs på Ingeniøren om billige solbriller er dårligere end de dyre, lige her. Du får nemlig nogle gode fordele med denne brille der kommer i et stort udvalg.

  • Kontrastsynet bliver finere ved at reflekserne bliver elimineret
  • Slip for irriterende reflekser og lad dine øjne slappe af
  • Fjerner 99,9 % reflekser fra glatte overflader på vand eller veje
  • Perfekt til udeliv som fiskeri, vandsport eller ski turen
  • God til bilkørsel hvor man ofte kan opleve irriterende genskin

Brillerne giver nogle gode fordele, og udvalget er stort. Du finder nemlig mange forskellige typer af briller i det fede billige brand, hvor udvalget byder på alle typer af briller, og selvfølgelig det kæmpe nuance udvalg, så du kan finde noget, der passer lige til din smag.

Gem

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)