10 Plein Sud kjoler der giver dig eksklusiv look i 2018 – Se selv

Hvorfor de lækre Plein Sud kjoler til den gode stil som kvinde?

Du får absolut topkvalitet med Plein Sud, der er det eksklusive franske brand fra 1986(besøg her). Den lækre kollektion er blevet designet af Faycal Amor fra Tangiers, som har skabt noget unikt designer modetøj, der indeholder nyskabende materialer og design.

Vi har her på Le-Reve fundet et udvalg af forskellige cocktail, etui, sommer- og jerseykjoler i det lækre design, som du måske også bliver forelsket. Find din inspiration i disse 10 modeller der måske skaber den smukke stil for dig i 2018.

 

Sort Plein Sud Jerseykjole

køb en eksklusiv Plein Sud kjole til den dyre pris

Du finder sjældent Plein Sud tøj på udsalg, men denne eksklusive sorte jerseykjole finder du faktisk på tilbud til kun 3115 kr. per dags dato. Det er jo ikke til at sige hvor længe det holder, men du får en lækker enkel kjole der kendetegner det dyre designer brand. Perfekt kjole til stort set alle lejligheder hvad end det er grillaften eller den store fest.

 

 

Casual sommerkjole

Køb en casual sommerkjole i den fede stil

Hvis du søger topkvalitet i en kjole, men samtidig ønsker den unikke rebelske stil, så er denne sommerkjole måske det helt rigtige for dig. Kjolen kommer i den stil, hvor kjolen bare emmer af høj klasse men det er pakket ind i det ungdommelige, rebelske og casual snit.

 

 

Plein Sud Jeanius kjole

Køb den elegante hvide Plein Sud jerseykjole

En lækker og super elegant kjole er den hvide Jeanius model, som du også kan købe i den sorte farve. Kjolen koster 3295 kr. og kommer med lynlås lukning. En kjole du kan bruge til at vise den afslappet og selvsikre stil, der kan kombineres med et par flotte mørke eller lækre hvide stiletter.

 

 

Sort sommerkjole

brug den elegante Plein Sud sommerkjole til festlige lejligheder

Hvis du mangler den lækre sorte sommerkjole, så er denne model absolut et godt valg. Det er en casual og feminin stil der kan kombineres med det rå, hvis du tilsætter et par støvletter med hæl og f.eks. en fed Gestuz læderjakke.

 

 

Pink Plein Sud Maxikjole

køb den søde maxikjole

Hvis du skal til fest, og ønsker det helt unikke look, så er denne pink maxikjole måske det rigtige valg, som netop kan skabe dette for dig. Kjolen i det helt afslappet look er måske ikke kjolen til den store bryllupsfest, men dog ganske afslappet og stilren til de mere rolige fest lejligheder.

 

 

Afslappet kjole

find den afslappet kjole i Plein Sud brand

Hvis du ønsker den afslappet og feminine stil der samtidig kommer i den høje kvalitet i materiale og design, så kunne denne model være et godt bud. Kjolen der kombineres godt med høje hæle eller støvletter, vil give dig det ungdommelige, feminine og unikke look.

 

 

Den unikke festkjole

køb den elegante festkjole fra Plein Sud

Er det en lækker festkjole der skal købes, så finder du denne unikke stribet model på tilbud. Striberne er ikke noget alle kan bære, men hvis du har holdningen og form til at kunne det, så får du en ganske lækker kjole i det elegante snit, hvor man ikke er i tvivl om den høje klasse.

 

 

Sort cocktailkjole

køb en cocktailkjole til festlige lejligheder

Til de festlige lejligheder som bryllup, fødselsdage, receptioner og andre lejligheder hvor en flot cocktailkjole er nødvendigt, her er denne sorte model et eksklusivt valg. En lækker kjole der viser både kvalitet og stil i en afslappet stil. Perfekt til kvinder der hviler i sig selv, og kun ønsker den gode kvalitet og design.

 

 

Ungdommelig jerseykjole

Brug den Røde Plein Sud kjole til unge kvinder

Leder du efter den ungdommelige og stilfulde kjole til byturen eller fest, så er denne røde Jeanius kjole er smart valg. Det er en af de meget stilfulde korte festkjoler der kan bruges til forskellige lejligheder, og er perfekt til forår, sommer og det tidlige efterår, hvor mange fester foregår udendørs.

 

 

Stilren kjole

Køb den knælange Plein Sud kjole til hverdag og fest

Er det en stilren kjole der emmer af kvalitet og elegance, så er denne knælange sorte kjole med ærmer, det helt rigtige valg for dig. En super lækker kjole i alt sin enkelthed, som der ikke findes mange af, dog er en elegant By Malene Birger kjole i samme stil, et godt alternativ.

 

Hvem & hvordan startede Plein Sud brandet?

Plein Sud brandet blev skabt tilbage i 1986 af Faycal Amor, og blev hurtigt en succes i Frankrig.

Designer Faycal Amor er født i Tangiers tilbag i 1949 af russisk mor og marokansk far. Han voksede op i Marokko, hvor han studerer kultur, sprog og faktisk også startede på at male som ganske ung. Uddannelse tog i henholdvis England og Frankrig, hvor han opnå en uddannelse indenfor økonomi.

Efter sin endte uddannelse rejste Faycal Amor tilbage til Marokko, hvor han i egenskab af forretningsmand, besluttede sig for at det jobbet skulle dreje sig om mode.

Han startede på at finde lokale textil steder for at skabe sin egne innovative design, og den første kollektion fik han hurtigt solgt til fransk industri der satte egen mærke på.

i 1980 besluttede han sig for at flytte til Frankrig, hvor Pierre Dóalby gav ham job. Her foresatte han i 5 år indtil han skabte sit eget mærke – Plein Sud.

Det eksklusive designermærke blev hurtig populær og i halvfemserne blev sideløberne i designet skabt, med Plein Sud Soir, Plein Sud Sun, Plein Sud Jeanius & Shoes og Plein Sud Tricot.

Sådan startede det lækre “franske” brand.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)