5 Plein Sud bukser der skaber den elegante stil i 2018

Plein Sud bukser kan skabe den elegante stil for dig. Du får nemlig med det franske mærke, et brand der rangerer som et eksklusiv designermærke. Kvalitet i materialer og design er i topklasse, for du får et mærke der er drevet af passion for at skabe det unikke og innovative indenfor design.

Der findes mange lækre styles som f.eks. de meget stilfulde Plein Sud kjoler, jakker og sko, og her rangerer også de lækre bukser i mærket. Derfor har vi selvfølgelig fundet et par lækre modeller her på Le-Reve, som måske kan være øjenåbner for dig, hvis du ikke kender mærket.

 

Plein Sud Jeanius bukser

køb et par elegante sorte Plein Sud bukser til kvinder

Et par yderst elegante bukser der fremhæver en feminin stil for dig. Kombinerer bukserne med et par sexet høje hæle og måske en skjorte, så har du det konservative men samtidig også et modebevidst look som kvinde.

 

 

Bukser med svaj/trompet

køb de hippe Plein Sud boheme bukser

Hvis du elsker den gamle stil fra 60’erne og 70’erne så er dette par bukser helt perfekte. Bukserne kommer med svaj, og den gamle stil er jo moderne fra tid til anden, hvilket designeren har udnyttet. Disse par bukser kommer bare i den absolutte top kvalitet, så bukserne emmer af lækre materialer og pasform, hvilket betyder, at du kan skabe den trendy afslappet stil, og stadig ligne en million.

 

 

Mønstret bukser

Brug de trendy slim fit bukser

Et par trendy bukser er denne Jeanius model, der kommer med det smarte mønster på. Igen et par elegante stramme bukser der vil fremhæve dine feminine sider, men bukserne er tilsat et snert af den moderne rå stil, hvor temperament og frigørelse kommer til udtryk i stilen. Hvis du er kvinden der ved hvad hun vil have, så kunne disse bukser være det helt rette par for dig.

 

 

Røde læderbukser

Køb de røde rå Plein Sud læderbukser som modebevidst kvinde

Et par læderbukser giver det rå og feminine udtryk, og hvis man skal have et par, hvorfor så ikke i absolut top kvalitet? Det er nemlig hvad du får med dette par røde skindbukser i det lækre franske brand. Bukserne giver dig det selvsikre, rå og feminine snit på en gang, som du kan kombinerer med de høje stiletter, eller de mere rå støvler alt efter temperament.

 

 

Plein Sud designerbukser

Et par lækre designerbukser

Et par bukser med vide ben, er disse skønne sorte bukser. Bukserne er utrolig elegante i snit, og pasformen er i top, for bukserne sidder som skabt på dig. Bagtil bliver din bagdel formet hel perfekt med den elatiske linning, og foran får du helt den samme flotte stil.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)