Den perfekte makeup til din hårfarve som kvinde?

Hvad er den perfekte makeup til din hårfarve som kvinde? Du ved nok godt, at ikke alle slags farver indenfor makeup passer til dig. Nuancer varierer fra at være dårlige til at være gode til lige dig, hvilket skyldes forskellige ting. Din hud er kan være for lys eller for mørk til en bestemt farve. Det kan tænkes, at makeup nuancerne ikke passer til din hårfarve, da forskellige hårfarver kræver en særlig nuance indenfor makeup farver.

Derfor kan du med fordel bruge disse tips til ”grundregler” for hvilken makeup der kan være god til de mest hyppige hårfarver fleste kvinder har. Hvad er den perfekte makeup til din hårfarve så?

Makeup for blondiner

Som blondine har du det bare sjovere siges det. Men det kan være knapt så sjovt, hvis du gerne vil bære dramatiske og lyse farver.

At bære disse farver som blondine kan ofte skabe en mærkelig dramatisk og kikset effekt, og kræver ofte at du kender grundreglerne til hvordan du lægger makeup. Derfor skal du gå efter at bruge både dæmpede og bløde farver, som du med fordel kan finde i en pink der er lidt svag i farven.

Husk på ikke gå helt overbords og overdrive med farverne. Det vil altid skabe en helt forkert effekt, og derfor vil de bløde og dæmpet farver være rigeligt til at skabe det gode look som blond. Du kan altid shine tingene op med en sort eyeliner eller andet.

Hvis du har farvet dit hår blond, så skal du huske på, at bruge de rette hjælpemidler. De rette produkter til farvet hår hjælper til at holde farven, så du ikke lige pludselig står med makeup der ikke passer til din hårfarve.

Makeup som brunette

Alle kvinder med brunt hår kender til det svære i at bevare kompleksiteten i forhold til sit hår, da mørkt altid vil skabe en stor kontrast i forhold til hud.

For at løse dette problem i forhold til makeup, så skal du som kvinde vælge koraller og ferskner der er lysreflekterende, da en brunette altid vil absorberer mere lys, hvilket ikke efterlader meget glød til huden, og her vil de lysreflekterende farver oplyse og give glød til huden.

Makeup for den rådhåret kvinde

Hvis du er rådhåret, så kan det være en rigtig irriterende opgave at skulle finde de rigtige farver. Det ved du måske allerede alt om. Det at lægge en dag makeup som rødhåret kræver, at du kender de helt rette nuancer lige præcist til din hudtype og hårfarve.

Kontrasten mellem huden der som regel er meget bleg eller lys, og det røde hår er en ret stor kontrast. Og det er faktisk ligegyldig, om man er ægte rådhåret eller har farvet håret. For at skabe den gode effekt i denne kontrast, skal du huske på at undertonerne i håret matcher selve makeup farven, så begge ting hænger sammen på den gode måde.

Farverne i makeuppen skal følge farverne i håret, og derfor skal du huske på, at jo lyserer du er, jo lyserer skal du huske at holde farverne i.

Måske dette fanger din interesse?